Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
OK, szívesen továbbítom, de már csak ma délután fogom tudni küldeni. (Tegnap viszonylag korán el kellett hagynom este a fórumot, ezért nem láttam a kéréseteket.)
Üdv!
Hali!
Nekem is küldd el légyszi, mert az előző oldalon lévő link már nem működik... saraipeterKUKACgmail.com Köszi, hali!
Ha nem nagyon SOS, akkor délután elküldöm.
Sziasztok!
Megvan valakinek a CCS C Compiler valamelyik újabb verziója? Ha igen, akkor az legyen szíves, küldje el az e-mail címemre! Köszönöm!
Igaz. Tényleg egy égetőprog., de már megtaláltam.
Nincs valakinek meg? (machx.exe)
Nagyon köszönöm Toto-nak, ez tényleg egy nagyon jó fordító.
Raron! köszönöm a "nagy" levelet
!miklajos
Tudja valaki, mit jelent a Tools menüben lévő Mach-X menüpont?
Nálam azt írja, ha rákattintok, hogy nincs meg a c:\progra^1\picc\machx.exe
Szerintem küldd nyugodtan, legfeljebb miklajos kétszer megkapja...vagy többször. Max. megtelik a levelesládája.
Bár nem tudom, hogy a freemail fogad-e ekkora file-t. Apropó, egy izgalmas oldal lehet azoknak, akik CCS-sel fejlesztenek PIC-re: http://www.techdesign.be/projects.htm
Sziasztok!
Valaki elküldené a progit a miklajos@freemail.hu címre, mert nekem a letöltés sehogyse indul. Köszönöm előre is. Miklajos
Tudom kicsit off, de egy problemával most ütköztem.
A következő a feladat: (16F877) EEPROM-ban van egy szöveg. Ami kb. 200 karakter hosszú. Az EEPROM-ba belefér, mert 256 bájt elég rá. Csak nem tudok olyan változót deklarálni, amibe ez beleférne. A következőket próbáltam. char* buffer VAGY char buffer[200] Szóval ezekkel az a baj, hogy nem enged deklarálni ekkora változót. Max 128 karakter hosszú lehet. Hogy csináljak hosszú sztringet?
OFF!
Ez az oldal pedig viszonylag gyors, nekem 30k-val jön most is. Csak néha nem indul el a letöltés, mert túl sokan vannak rajta.
Sziasztok!
Feltettem ide, azt hiszem 30 napig letölthető. Az oldalon kattintsatok a FREE gombra, várjatok fél percet, utána már értelemszerűen megy a dolog. Ez itt egy halott link helye... Az Erő legyen veletek! Toto
Uraim!
Adjatok egy címet, akármit, ahova feltehetem, elküldhetem a programot. Majdnem 10 MB, a levelezőrendszerem kifekszik ekkora csatolt file-tól. Verzió: 3.241, nem demo Üdv: Toto
Hali!
Itt a fórumon a teljes progit is kerestem, mert ha csak a hiányzó *.inc file-t teszed be azt írja, hogy hibás a file...(magyarán: nem lehet becsapni)
Én is CCS Compilerhez keresek egy fájlt, de nem akarok új témát nyitni neki. A neve EX_USB_SCOPE.c
A gyári mintaprogramok közül való, de a demo-ban szintén nincs benne.
Sziasztok
PIC CCS Compilerhez keresek 16F84.h include file-t, mert a demo-ban nincs benne |
Bejelentkezés
Hirdetés |

!