Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   18 / 18
(#) Router válasza Travolta hozzászólására (») Feb 15, 2006
Meg lesz oldva a dolog! majd este tolok fel kapcsolási rajzot!
(#) Travolta válasza Topi hozzászólására (») Feb 15, 2006
De +old6ó 1 HALL elemes nyomogombbal is és akkor nincs szükség prellmentesítésre.
(#) Topi válasza _JANI_ hozzászólására (») Feb 15, 2006
Csak annál az a baj, hogy a kondi szép lasssan sül ki. És mivel nincs az IC bemenetén schmitt trigger így a csökkenő feszültség megint pergést eredményezhet. Nincs stabil logikai állapot...
(#) _JANI_ válasza Topi hozzászólására (») Feb 15, 2006
Ez egy nagyontuti pergésnemtesítö, csak egy plussz ic-t igényel. Ha nemkell enyire stabil kapcsolás, vagy csak "spórolni" akarsz! Egy, a nyomógombal párhuzamosankötött kondi is elég hatásos lehet. Ennek az értéke 10n - 220nF ig lehet. (Persze találkoztam már 1uFaradossal is.):yes:
(#) Topi válasza Router hozzászólására (») Feb 15, 2006
Itt egy pergésmentesítő: [link=http://www.hobbielektronika.hu/cikkek/cikk.php?id=3&pg=4]http://www.hobbielektronika.hu/cikkek/cikk.php?id=3&pg=4[/link]
(#) Router válasza dbase hozzászólására (») Feb 15, 2006
és azt hogy lehet megoldani?
(#) dbase válasza Topi hozzászólására (») Feb 15, 2006
Ez a rajz szerintem nem lesz jó.Én is próbáltam ,de pergett, azaz villogott a kimeneti mint állat.
Pergésmenetesítőt kell elé tenni.
(#) Topi válasza Router hozzászólására (») Feb 15, 2006
Hali!

Kapcs mellékelve!

4017.gif

(#) Router válasza vicsys hozzászólására (») Feb 15, 2006
Addíg eljutottam hogy 4017-es IC-vel lenne érdemes próbálkozni de kellene hozzá valami egyszerű kapcsolás is!
(#) vicsys válasza Router hozzászólására (») Feb 15, 2006
ok az ötlet jó...
(#) Router hozzászólása Feb 15, 2006
Hi all!

Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy:
Volna 5-6 féle led (ez még változhat) és ezeket kellene egy nyomógombbal léptetni egymás után valamilyen egyszerű kapcsolás segítségével!
Szerintem 4017-es IC-vel lehetne leghamarabb megoldani de ha hülyeséget mondok akkor nyugottan javítsatok ki!

Segítségeteket előre is köszönöm!

üdv.: Router
Következő: »»   18 / 18
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem