Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   176 / 177
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 13, 2009
Egyébként fel lehet adni közvetlen egymás után két rendelést is, az egyikbe azokat teszi az ember amik csak rendelésre elérhetőek (ezekre valószínűleg többet kell várni), a másikba pedig minden mást (ami van raktáron). Ilyen egyszerű.
(#) Attila86 válasza MolnarG hozzászólására (») Máj 13, 2009
Én is ezt szoktam tenni.

De most például pár napja feladtam egy rendelést és tudtam jól hogy van 1-2 tétel amire várni kell majd. De nem volt gond, mert tudok rájuk várni eleget mivel vidéken leszek. Azonban úgy alakult hogy mégis korábban kerülök haza Pestre, ezért írtam egy levelet a HEStore-nak hogy nem-e lehetne különszedni két rendeléssé hogy elhozhassam korábban azokat amik már megvannak. Most kaptam e válaszlevelet hogy természetesen megoldható. :yes:
(#) MolnarG válasza sleve hozzászólására (») Máj 13, 2009
Idézet:
„Olyankor mi van ha a várható időpont is már egy hetes?”

Vársz egy hetet! Esetleg.
(#) sleve válasza Topi hozzászólására (») Máj 13, 2009
Általánosságban kérdeztem, hogy mennyi szokott lenni az átfutási idő! Nem konkrétan az én rendelésemmel kapcsolatban, mert az senkit sem érdekel (rajtam kivül).
Olyankor mi van ha a várható időpont is már egy hetes? ( csak úgy általánosságban)
(#) Topi válasza sleve hozzászólására (») Máj 12, 2009
Ott van, hogy az az egy termék milyen állapotban van. Miért nincs kicsomagolva, és mi a várható időpont.

Viszont azt mondtam, hogy rendelésekkel kapcsolatos információk kérdezgetéséért azonnali kitiltás jár! Senkit nem érdekel más rendelésének állapota.
Tisztáztam a szabályokat, a topik legelején.
(#) sleve hozzászólása Máj 12, 2009
Mennyi szokott lenni itt az átfutási idő? Egy hete adtam le egy megrendelést volt is minden ki is fizettem előre de az egyik termék azóta is 0 "feldolgozott".
(#) Pulyka válasza tbence3 hozzászólására (») Máj 12, 2009
Köszi Szépen
Talán segítettél,hogy leküzdjem az egyik problémámat , a lustaságot!
Így csak jövök,megyek
... a kettő között fizetek...

Tomi
(#) tbence3 válasza Pulyka hozzászólására (») Máj 12, 2009
Hali!

Igen jól gondolod. Itt a neten beteszed a kosárba majd miután végeztél akkor megrendelésnél a személyes átvételt választod. Mikor kész a csomag akkor értesítenek Téged és mehetsz is a csomagért.
Üdv!
(#) Pulyka hozzászólása Máj 12, 2009
Sziasztok

A Hestore.hu-n megnéztem,hogy helyileg hol található Budapesten a Hestore üzlet,vagy elektronika bolt.(kinek hogy tetszik)
Láttam,hogy kivan pirosítva,hogy ott a Kerepesi út-nál csak csomagot lehet átvenni!
Ez akkor azt jelenti,hogy én nem mehetek csak úgy oda,hogy nekem ez meg az kell,megkeresik,és vihetem is,HANEM azt jelenti,hogy kiválasztom az oldalon az alkatrészeket,kosárba teszem,és kiválasztom a "személyes átvétel-t,és ott a kerepesi úton tudom átvenni azt,amit megrendeltem a neten?

Nem vagyok regisztrált a Hestore-n,és nem is vásároltam ott,ezért érdeklődöm,hogy mi a helyzet,mert mostanság sűrűn megfordulok majd az Örs Vezér téri HÉV-nél

Köszi Előre is

TomiHestore.hu
(#) vtsoftware válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 12, 2009
Nincs mit, szívesen.
(#) Attila86 válasza vtsoftware hozzászólására (») Máj 11, 2009
Üdv.!
Ez szerintem is az lesz, köszönöm!
(#) vtsoftware válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 11, 2009
Hali

Én közben találtam egy adatlapot...
Bővebben: Link
Ha minden igaz, a kérdéses kapcsolóhoz való...
(#) vtsoftware válasza zsuscsinyo hozzászólására (») Máj 11, 2009
Helló

Épp most találtam rá: Fizetés lépései
(#) zsuscsinyo hozzászólása Máj 11, 2009
Egy kérdés merült fel bennem, hogyan lehet online bankkártyával fizetni? Már régebb óta keresgéltem, a GyIK-et is néztem de az nem részletezi.
(#) Topi válasza udvcsab hozzászólására (») Máj 10, 2009
Köszi, továbbítottam!
(#) udvcsab hozzászólása Máj 10, 2009
Szisztok!

Nekem egy apró észrevételem lenne, ami lehet másokat is összezavarna, mint engem. A BC557es tranzisztorok NPNnek vannak feltüntete, az adatlapjuk szerint pedig azok PNP-k.
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Máj 10, 2009
Ja értem, világos. Köszönöm!
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 10, 2009
Megrendelés soha nem törlődik. Ilyen üres megrendelések akkor keletkeznek, ha kérsz összevonást külön, vagy weben vonsz össze rendeléseket.

Azért nem törlődnek, mert fizetés esetén a rendeléshez van írva a banki adatok, tranzakciós ID-k, stb.
(#) Attila86 hozzászólása Máj 10, 2009
Nekem eddig kilenc lezárult rendelésem van. Vissza akartam nézni őket (egyébként tök jó hogy van erre lehetőség!), de két rendelésnél nincs semmilyen tétel írva és az ár is 0Ft. Ez miért van?
(#) Frankye hozzászólása Máj 10, 2009
Gyula Bácsi! ( :vigyor3: :whistle: )
Topinak már jeleztem, hogy a Store főoldalán, az Optoelektronika/LCD modulok címszó alatt szerepel ez a termék, azzal a megjelöléssel, hogy nem rendelhető. Ha igaz, Topi továbbította Nektek, de szeretnék kérni tisztelettel egy visszajelzést, ha esetleg mégis rendelhetővé válik!
Előre is nagyon köszönöm.
(#) gydanee válasza Topi hozzászólására (») Máj 10, 2009
Az előtt is így működött, de mindegy, azért köszi!
(#) Topi válasza gydanee hozzászólására (») Máj 9, 2009
TILOS összeföldelni. A mérőműszer táp földje nem lehet közös a mérendő feszültséggel. TILOS összekötni!
Könyvében is benne van.

Garancia erre már szerintem biztos nem érvényes, mert nem rendeltetés szerű, bla-bla.
(#) gydanee hozzászólása Máj 9, 2009
Sziasztok!
HEStoreben vettem egy panel műszert és valami nem stimmel vele, pontosabban akármit csinálok neki nem ír ki semmit az LCD-re, csak ha a saját tápját mérem ír ki egy pár hibás karaktert. ( A háttérvilágítás minden esetben világított.)
A feszültség osztókat be forrasztottam és az biztos jó...
Gondolom erre nincs garancia vagy hasonló?
A táp az tuti jó, több fajta jelet próbáltam meg mérni vele és semmi.
Köszönöm!
(#) Nagy Tamás hozzászólása Máj 9, 2009
Üdvözletem! Szívesen látnék az erősítő kitek mellett hangfalvédő kiteket is. Aki erősítő modult vesz,az tuti hogy venne HANGFALVÉDELMET is.
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Máj 9, 2009
Köszönöm, pont a méretek érdekeltek. Bár néhány érték hiányzik a rajzról, de jó lesz.
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 9, 2009
ON-ON-ON kapcsoló, tehát három állású. Adatlapot én nem tudtam keríteni, de méretek mellékelve:

(#) Attila86 hozzászólása Máj 9, 2009
Ez a tolókapcsoló három állású lenne?
Ha igen, kérhetnék hozzá egy adatlapot?
Ha nem az, akkor pedig: lehetne kapni nyákba ültethető, "felülről állítható" három állású kapcsolót?
(#) Sir-Nyeteg hozzászólása Máj 9, 2009
Van pár darab Ilyen tárolóm, csak éppen feketében. Régebben is érdeklődtem ez iránt:
Lehetne értesítést kérni, ha esetleg érkezne ilyen tároló fekete szinben?
Köszönöm!
(#) tbence3 válasza Gyula hozzászólására (») Máj 8, 2009
Előre is köszönöm a többi társam nevében is. Majd egy hozzászólást mellékelnétek ha megérkezik? De nem csak ez, hanem a többi is?
Egyébként nem lenne rossz dolog kiemelni a Hestoros munkatársak válaszait, szerintem átláthatóbb lenne.
Üdv!
(#) vtsoftware válasza Gyula hozzászólására (») Máj 8, 2009
Nagyon köszönöm
Következő: »»   176 / 177
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem