Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   177 / 177
(#) Gyula válasza vtsoftware hozzászólására (») Máj 8, 2009
Futunk egy kört....
(#) vtsoftware válasza Gyula hozzászólására (») Máj 8, 2009
Igen, amik vannak tényleg szuperek, de a legtöbbje "normál" SMA, én RP - reverse polarity - SMA csatira gondoltam.
Mint EZ, vagy EZ cak nem krimpelhető hanem nyákbaültethető 90°-os kivitelben. Nem lyuk hanem "tű" van a közepén, azt hoszem papa csatinak is mondják.

Most hirtelen nem találom de az Amphenol RF is gyárt, de ha kell megkeresem a termékkódot.
(#) Gyula válasza vtsoftware hozzászólására (») Máj 8, 2009
1.) Akkor kérek segítséget, mert elég sok félét vettünk fel a rendelhetőségi listára pl: SMA

2.) DCF - lesz "reményink szerint nem sokára"
(#) vtsoftware válasza tbence3 hozzászólására (») Máj 8, 2009
Plusz egy szavazat a DCF vevőre.

Viszont nekem is egy olyan problémám volna, hogy mondhadni hogy én is unszoltam hogy legyenek RF csatlakozók. Most az SMA csatikra gondolok főképp.
De nem találtam RPSMA-t ami főleg kellene. Ha kell tudok gyári termékkódot adni.

Köszi szépen
(#) tbence3 hozzászólása Máj 8, 2009
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy várható valamikor, hogy felkerül a DCF vevő a Hestore listájára? Mert már egy jóideje kérdezzük többet is és semmi konkrét választ nem kapunk, hogy lesz-e vagy nem.
Köszönöm!
(#) watt válasza Gyula hozzászólására (») Máj 8, 2009
Nem olcsó sajnos, reméltem, hogy esetleg tudtok olcsóbb típust is beszerezni. Igazából nem is értem miért ilyen drágák! Azért köszönöm a gyors reagálást!
(#) Topi válasza dbase hozzászólására (») Máj 8, 2009
Protel / Altium Designer, Eagle, Sprint Layout. Ezek fogadása megoldott. Ha egyik sem, akkor inkább gerber...
(#) Gyula válasza watt hozzászólására (») Máj 8, 2009
Esetleg ezt tudjuk ajánlani, de sajnos nem olcsó. POM-6405
Pár nap alatt itt lehet, ha kell...
(#) dbase hozzászólása Máj 8, 2009
Hali
Valaki esetleg megkérdezte már, hogy milyen program, és azon belül milyen verziót fogadnak el?:
"Komplett kapcsolási rajzra (Forrás fájlként, nem kép, nem pdf stb.)
Komplett nyákterv (amennyiben van, ezt is forrásként, tehát programmal szerkeszthetően)"
(#) watt hozzászólása Máj 8, 2009
Régóta keresek elérhető árú speciális mérőcsipeszt.
Ez a csipesz képes egy kábelt sérülés mentesen átszúrni a kontakt érdekében egy vékony tűvel. Sajnos típust, vagy ilyesmit nem tudok adni, csak reménykedem, hogy tudjátok mire gondolok. Örülnék, ha felkerülne egy ilyen az árlistára!
Köszönöm!
(#) Topi hozzászólása Máj 8, 2009
Sokak kérésére, a HEStore.hu téma újra megnyitja kaput.

1. Minden, rendeléssel kapcsolatos információt az címre kell írni.

2. Ha a fenti szabályok szerint nem ideillő hozzászólást találsz, értesítsd bármelyik moderátort, az erre megfelelő moderálási kérelem ikon használatával.[/b] Ne tisztán csak privát üzenetben, mert ha a fentebbi módot használod, a moderátor a kérés helyének címét is megkapja és nem kell keresgetni.

A fenti pontokban nem említett kérdésekben, a fórum szabályzat előírásai követendő.

http://www.hestore.hu/
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2017
Következő: »»   177 / 177
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem