Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Futunk egy kört....
Igen, amik vannak tényleg szuperek, de a legtöbbje "normál" SMA, én RP - reverse polarity - SMA csatira gondoltam.
Mint EZ, vagy EZ cak nem krimpelhető hanem nyákbaültethető 90°-os kivitelben. Nem lyuk hanem "tű" van a közepén, azt hoszem papa csatinak is mondják. Most hirtelen nem találom de az Amphenol RF is gyárt, de ha kell megkeresem a termékkódot.
1.) Akkor kérek segítséget, mert elég sok félét vettünk fel a rendelhetőségi listára pl: SMA
2.) DCF - lesz "reményink szerint nem sokára"
Plusz egy szavazat a DCF vevőre.
Viszont nekem is egy olyan problémám volna, hogy mondhadni hogy én is unszoltam hogy legyenek RF csatlakozók. Most az SMA csatikra gondolok főképp. De nem találtam RPSMA-t ami főleg kellene. Ha kell tudok gyári termékkódot adni. Köszi szépen
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy várható valamikor, hogy felkerül a DCF vevő a Hestore listájára? Mert már egy jóideje kérdezzük többet is és semmi konkrét választ nem kapunk, hogy lesz-e vagy nem.
Köszönöm!
Nem olcsó sajnos, reméltem, hogy esetleg tudtok olcsóbb típust is beszerezni. Igazából nem is értem miért ilyen drágák! Azért köszönöm a gyors reagálást!
Protel / Altium Designer, Eagle, Sprint Layout. Ezek fogadása megoldott. Ha egyik sem, akkor inkább gerber...
Esetleg ezt tudjuk ajánlani, de sajnos nem olcsó. POM-6405
Pár nap alatt itt lehet, ha kell...
Hali
Valaki esetleg megkérdezte már, hogy milyen program, és azon belül milyen verziót fogadnak el?: "Komplett kapcsolási rajzra (Forrás fájlként, nem kép, nem pdf stb.) Komplett nyákterv (amennyiben van, ezt is forrásként, tehát programmal szerkeszthetően)"
Régóta keresek elérhető árú speciális mérőcsipeszt.
Ez a csipesz képes egy kábelt sérülés mentesen átszúrni a kontakt érdekében egy vékony tűvel. Sajnos típust, vagy ilyesmit nem tudok adni, csak reménykedem, hogy tudjátok mire gondolok. Örülnék, ha felkerülne egy ilyen az árlistára! Köszönöm!
Sokak kérésére, a HEStore.hu téma újra megnyitja kaput.
1. Minden, rendeléssel kapcsolatos információt az Email címre kell írni. 2. Ha a fenti szabályok szerint nem ideillő hozzászólást találsz, értesítsd bármelyik moderátort, az erre megfelelő moderálási kérelem ikon használatával.[/b] Ne tisztán csak privát üzenetben, mert ha a fentebbi módot használod, a moderátor a kérés helyének címét is megkapja és nem kell keresgetni. A fenti pontokban nem említett kérdésekben, a fórum szabályzat előírásai követendő. http://www.hestore.hu/ A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |