Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Helló!
A keresztapám hordozható lámpásában az ólomakku, hogyismondjam besz.rt. Itt van 2 kép. Az akkun levő feliratok: SF Stardust Rechargable Sealed Leaq-Acid Battery LC-R064R2CH (6V 2Ah/20HR) Constant Voltage Charge Voltage regulation Cycle use 7.25 ((nem tudom elolvasni ![]() Initial current: less than 1.68 A Standby use: 6.8-6.9V(25oC) NONSPILLABLE ......megint lekopott ![]() BATTERY MUST BE RECYCLED CAUTION! Do not charge in a gas tight container Do not short the battery terminals Do not incirnerate Flush with water at once if contact is made with electrolyte(Acid) Ennyi. Mikor feltettem tölteni az ekkuban nem volt semmilyen folyadék. A 24 h-t töltöttem(gyári töltő!) jó is volt. Másnap már csak "pislákolt" a lámpa. Gondolom nagy volt az önkisülése. ![]() ![]()
No ez az, képtelen v.ok ezresfojtót szerezni, több daraból rakom össze a megközelítő V-A értékeket!
Hoznak egyébként ilyen ezrest, csak 12000HUF-ba kerül, ezt picikét azért sokallom... egy HgLI 1000 miatt is szívtam a fogam, azért egy nyolcast kelletett fizetni.. ![]() A Stewavés HMB-t ismerem, csak itt EU-ban ezt nem kapni, porozott van ugyan, de ez kevésbé izgalmas.. Van ugyan egy kísérleti porozatlan Tungi HML 160-asom, ez 200-as égő búrájába szerelt kevertfényű, "not coated"! De ez még nem az igazi élmény... A rizseseknek nemcsak 2 márkájuk van, csak az Omni most nagyon nyomul, ezért is ismertebb, a Ya Ming meg egész jó cuccokat gyárt. De pölö az első kínai kerámiacsöves fémhalogént a Wujin Lijia Manufactoring készítette, az egyik kínai egyetem támogatásával (meg ami tudást még összelopkodtak innen-onnan..) mégis, idehaza senkisem ismeri őket!
Sziasztok!
Lenne egy számotokra nagyon egyszerű kérdésem! Sajnos én nem jöttem rá ![]() 16F877-es panelen, p18f4520-al szeretnék bemeneteket kezelni. Nevezetesen az Rb0-t és az Rb1-et. Beállítottam a TRISB-t 1-re és az ellenállásokat is felhúztam (not_RBPU = 0) De a PortB-t mégis hiába olvasom! Szégyenllem, de hirtelen nem tudom mi a baj ezzel! Mit felejtettem el beállítani? ![]() Köszi
És lenne még 1 kérdésem: Mit jelent az piros szöveg a beültetési rajz mellett?Alkatrész felöli oldal
"Items in RED are not fitted. A solder bridge is fitted in place of the RED capacitor" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Előre is köszi!
Hali mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! 16F628 pic EEPROM-jába szeretnék írni, de ez valahogy nem jön össze nekem. a függvény a csatolt fájlban (W-ben a cím, EE_DATA bank0-ban, abban van az adat) A függvény hívásával elvilehg egy f betűt raknék az eeprom első bájtjába, de nem megy. Tud valaki segíteni?
Ha egyszer nincs rajta a céláramkör, táp sem lehet rajta. Ez a lényeg. No mindegy, idemásolom amit a távir.hu fórumra irogattam. Jó oldal az is, csak lassan haladok ott
![]() Én: ...Pár led villogtató progit kipróbálgattam, ment is szépen. Aztán vagy félórája valami történhetett mert nem tudok rátölteni semmit a Tiny13-ra. Az STK200 mindenre could not identify chip whit id#00000 üzenetet dob, még akkor is ha nincs rajta kábel. Bios és egyéb beállitásokat már átnéztem. Ha direkt rossz portot adok meg a BasCOM-ban csak akkor FFFFF, amúgy csak 00000, mindegy neki hogy a kábelt hogy forgatom vagy rajta van-e. Mi lehet ez? Szerk: Megnéztem másik gépen is. Ott is 00000 érték jön ki, lehúzott kábellal is. Kipurcant volna az STK200?... Válasz: ...Ha 0000 jön, akkor a MISO lábad ragadt be 0-ba... Én: Rendben, de a céláramkör ha nincs rajta, hogy ragad le? Vagy magán az STK200-on ragadt le? Javítási lehetőség? Szerk: Ha nincs bedugva a gépbe az STK200 akkor FFFFF, ha bevan, kábel és minden nélkül, akkor 00000. FFFFF-nek kellene lennie. 2 gépen ellenőrizve. Egyébként úgy tünik mintha törölni lehetne vele, legalábbis a led villog az STK200-on... Szerk2: No. Ha egy AtTiny13-at akarok felprogizni, minden lábon led, a MOSI és SCK vonalon villognak a ledek. A MISO nem. De úgy emlékszem annak is kellene. 74F244PC van az STK200-ban eredetileg. T74LS244B1 mehet helyette?.... ----- No kb ennyi. Remélem ki lehet hámozni. Érdekelne az is, hogy a két IC egyébként felcserélhető-e egymással. Köszi a választ.
Idézek a UniFlash helpjéből:
Idézet: „Since v1.33, flashing is done including bootblock by default. This is less dangerous that flashing a new BIOS and leaving incompatible bootblock from previous BIOS there. And more, the bootblock is not exactly defined anywhere - some BIOSes might use bigger bootblock than other, which can cause problems.”
Sziasztok!
A kérdésem nem egészen témához illő, de talán még ezen cim alá fér be (nem szeretnék uj témát nyitni ien miatt). Szóval, van egy Weller 24V 50W os magnasat pákám. Külföldre utaztam és a trafót sulya miatt nem hoztam magammal gondoltam, csak kapok hozzávalót az amugy sem oan drága, de sajna nem. Namost rendelkezésemre áll DC 19,5V / 6.15 A, vagy DC 19V / 3.16A es kapcsolo üzemü táp (ez mindegyik notebook táp). Kérdés h elbirják e a pákát (sztem igen), és vagy a páka kibir e ien táplálást. (szal lényeg h egyik sem hagyja ott valamiét). Sztem bármeik táp teljesítménye elég, inkább a páka miatt aggodom, a hirtelen nagy áram miatt (pl nincs ideje a fütőhuzalnak a hőt átadnia a hegynek igy későn kapcsol le és elég a huzal) és a mágneskapcsolo is összesülhet ien áramoktól főleg mer DC. Én a kisebbik táppal probálkoznék, de előbb érdekelne pár javaslat. Szal mi a véleményetek? Mehet vagy inkább nem kéne. Nem hosszu távon lenne használva csak 1-2x pár forrasztás erejéig. Előre is köszönök bármien tippet vagy ötletet. Üdv: register
sziasztok,
Azt olvastam egy Ni-Mh akkun, hogy DO not DISPOSE OF SHORT CIRCUIT - szóval ugye ne legyen rövidzárban... Tényleg nemszabad rövidrezárni ezeket az akkukat? Tönkreteszi vagy mi? Ja és mégegy kérdés: Ha aksis dolgot szeretnék építeni, ami jól leterheli az aksikat akkor Ni-Cd -t vagy Ni-Mh -et használjak inkább? A Ni-Cd az többmindent elvisel, nem? Az tölteni is gyorsabb, nem? és előre is köszi a válaszokért ![]() Idézet: „Hadd szenvedjél a bank-ekkel, meg a hardver szintű assemblyvel.” Hú, de gonosz! :hehe: De amúgy igazat adok, ha ezt itt és most az elején megtanulja valaki, akkor később nem lesz gondja vele!
Kezdésnek a 877 is durva... Nemhogymég egy 18F4520. Igaz hogy lábekvivalens, de azért... hát nem tudom. Én továbbra is assemblyvel való kezdést javaslom 16-os családon. Hadd szenvedjél a bank-ekkel, meg a hardver szintű assemblyvel. Ha nem tud valaki assemblyben programozni PIC-et, szerinten veszett úgy belefogni C-be vagy bármi másba. Egyszer elakadsz/sebesség és egyszerűség a lényeg, bármelyik nyelvben pár sor erejéig áttérhetsz assemblyre...
Szerk: Peti, nem neked válaszoltam elsődlegesen.
Server Error
The server encountered an error and could not complete your request. If the problem persists, please report your problem and mention this error message and the query that caused it. ezt írja ki :no:
Sziasztok!
Sikeresen kizártam magam programozáskor az ATtiny 2313-ból ![]() ![]() ![]() Előre is köszi a segítséget! Laci
:yes:
Istenem, de jó is az, ha nem kell pl. a bank-okkal vacakolni akkor, ha a funkcióregisztereket kell állítgatni... ![]()
Még egy kérdés, így írtad át őket?
movlw 0x20 ;initialize pointer movwf FSR ; to RAM NEXT clrf INDF ;clear INDF register incf FSR ;inc pointer btfss FSR,4 ;all done? goto NEXT ;NO, clear next CONTINUE : ;YES, continue A 16F84 adatlapjából az indirekt címzési mód rész példáját másoltam ide. A fordítónak kötelesége ismernie az FSR és az INDF szimbólumokat, feltéve ha a programban be van include-olva a megfelelő fájl, eredeti esetben ez: #include ill. az a PIC amire át szeretnéd írni a progit... Idézet: „A napfényterápia egy úttörője, Niels Ryberg Finsen (1860-1904) volt, az első, aki tudományosan kidolgozta a fényterápiát, mesterséges fényt használva, 1892-ben kezdett szénívvel dolgozni a bortuberkolózis (lupus vulgaris) kezelésére. Megfigyelte, hogy ez az állapot erősen romlik télen, és arra a következtetésre jutott, hogy a napfény fontos szerepet játszik ebben a betegségben. E területen végzett több éves munkája, és számos páciense csodával határos felgyógyulása eredményeképpen 1903-ban Nobel-díjat kapott, és a "fotóbiológia atyjaként" vált közismertté." Kétlem, hogy egy mezei állólámpával sikerült volna!” "He was familiar with the work of a Swedish researcher who in 1889 had discovered that ultraviolet light (short waves) irritates biological tissue more than infrared light (longer waves such as heat waves). So Finsen began recording the effects of sunlight on insects and amphibians, becoming ever convinced that light could be used to treat human disease. He found that ultraviolet light from the sun or from electric lights could kill bacteria. Finsen was convinced that it was the effect of the light and not the heat it caused and wrote several papersin 1893 and 1894 on the beneficial use of phototherapy." Hát persze, hogy nem sikerült volna... Mint ahogy polarizált zöld fénnyel sem sikerült volna... Szóval nem érdemes összetéveszteni a hangulatvilágítást egy germicid csővel... ![]() Egyébiránt a Lupus vulgaris a bőrtuberkulózis, és nem a "bortuberkolózis" latin neve - ennyit a VITALNET "szakértelméről"... ![]()
Sajna nem boldogulok a 32bit->10 digit BCD rutinnal {(#89449). hozzászólásban linkelve}. A fordító (MPASM Toolsuite) mindíg hibát ír ki, az oldalon van egy link is, ami speckó beállításokról írkál:
The dialog box is reached from the MPLAB main window by clicking on Project then on Add/Modify Compiler erről van szó Ilyen nincs is. Igaz MPLAB 3.akárhányas verziójával készült a rutin, tehát nem is olyan meglepő. Az lenne a kérdésem, át lehetne-e írni normálissá ezt a függvényt? Elég érdekes megoldások vannak benne pl.: CBLOCK 0x0c bin:4 Ez azt jelenti négy regiszternek van egy azonosítója. Nem is tudtam, hogy ilyent is lehet vele csinálni. Na mindegy, az eredeti asm-et befordítva ezt kapom hibaüzenetként: Clean: Deleting intermediary and output files. Clean: Done. Executing: "D:\Program Files\Microchip\MPASM Suite\MPAsmWin.exe" /q /p16F84 "BCD2A.ASM" /l"BCD2A.lst" /e"BCD2A.err" Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 56 : Symbol not previously defined (fsr) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 58 : Symbol not previously defined (indf) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 61 : Symbol not previously defined (fsr) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 67 : Symbol not previously defined (indf) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 68 : Symbol not previously defined (fsr) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 72 : Symbol not previously defined (indf) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 92 : Symbol not previously defined (fsr) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 99 : Symbol not previously defined (indf) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 100 : Symbol not previously defined (indf) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 102 : Symbol not previously defined (indf) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 104 : Symbol not previously defined (indf) Error[113] D:\MPLAB PROJEKTEK\32BITBCDORIGINAL\BCD2A.ASM 105 : Symbol not previously defined (fsr) Halting build on first failure as requested. BUILD FAILED: Wed May 30 21:59:11 2007
Ok kösz, pont egy ilyent kerestem
![]() Bemásoltam a saját programomba, de sajnos nincs elég hely a bank0-ban, ezért átraktam a függvény összes reg-jét bank1-be, de nem működött, még próbálkozok vele, mert jónak tűnik.
az asm az mi?
de ezt sem irja bele az égető.. rányomok h. megnyit-ir-olvas és még mindig szüz valami hibát ir irás után: Parsing argument from command line : "C:\Documents and Settings\Gábor\Asztal\FUTOF84.HEX" Info: Loading definitions for "PIC16F84A" from devices.ini . Info: PIC16F84A added and tested by FENG3 Couldn't find "devices\PIC16F84A.dev", please borrow/copy from MPLAB ! Failed read back of DATA line (HIGH) ! WARNING: Could not initialize programmer ! Testing: delay(500ms) took 0.50 seconds, timer_freq=3.5795 MHz ... ok Loaded file "C:\Documents and Settings\Gábor\Asztal\FUTOF84.HEX" through command line . Programming... Programming CODE, 0x000000..0x000029 Verify Error: 000000: read 003FFF, wanted 002805 Verify Error: 000004: read 003FFF, wanted 002805 Verify Error: 000005: read 003FFF, wanted 003000 Verify Error: 000006: read 003FFF, wanted 001683 Verify Error: 000007: read 003FFF, wanted 000085 Verify Error: 000008: read 003FFF, wanted 000086 Verify Error: 000009: read 003FFF, wanted 001283 Verify Error: 00000A: read 003FFF, wanted 000185 Verify Error: 00000B: read 003FFF, wanted 000186 Verify Error: 00000C: read 003FFF, wanted 003007 Verify Error: 00000D: read 003FFF, wanted 001683 Verify Error: 00000E: read 003FFF, wanted 000081 Verify Error: 00000F: read 003FFF, wanted 001283 Verify Error: 000010: read 003FFF, wanted 00018B Verify Error: 000011: read 003FFF, wanted 00281D Verify Error: 000012: read 003FFF, wanted 003001 Verify Error: 000013: read 003FFF, wanted 00008E Programming aborted after 17 errors. Programming CONFIG, 0x002000..0x002007 Verify Error: 002007: read 003FFF, wanted 003FF9 ERROR: Programming FAILED ! Reading 0x000000 - 0x0003FF ... Reading 0x002100 - 0x00213F ... Reading 0x002000 - 0x002007 ... Reading PIC FAILED (maybe blank).
Nekem is mindíg kiírja ezt. Valószínűleg csak azért figyelmeztet, mert a regiszter nem bank0-ban van (függetlenül attól, hogy bankot váltottál).
Ha zavar az üzenet, írd be a progid elejébe: ERRORLEVEL-302
Sziasztok!
Message[302] D:\DOCUMENTS AND SETTINGS\PIROS\ASZTAL\MPLAB\LC_2\LC628A.ASM 636 : register in operand not in bank 0. Ensure that bank bits are correct. Ilyen üzenetek mellett jön létre a hex file, ami úgy tünik jól működik. (MPLABIDEv7.60) Mi a hiba, illetve miért jönnek ezek az üzenetek? bsf bankSEL ; Select bank1 movlw 0x37 ; Option register movwf OPTION_REG ; Port B weak pull-up enabled Itt van a 634-636 sor. Minden jót Laci
Tudom, hogy már sok lesz belőlem mára, de lenne még egy ADC-s kérdésem.
ATmega16 egyik AD csatonáját akarom 10x-es (de lehet, hogy 200x-os) erősítéssel használni, azért Differential Input módban próbáltam beolvasni az értéket. Lehetséges, hogy a DIP tokos ATmega16-ban nem működik ez a Differential mód, mert az adatlapban ezt írták: "The differential input channels are not tested for devices in PDIP Package." Ezt akkor buktam, vagy csak valamit nem jól csináltam, és azért nem megy?
Nekem van olyan ismerősöm aki a gazdaságos hipermarketben egy ilyen 10E forintos cuccról leszedte a szépen magyarított matricát amin a vonalkód volt, és átragasztotta egy sony cuccra (ami árban majdnem egyezett, meg házimozi is volt, csak egy nullával több volt a végén)...
Jól járt, spórolt egy kicsit, csak mivel ezután nem vitte az garipapírt lepecsételtetni (vajon miért is), ezért nincs rá garanciája egyáltalán. Ám: "DO not TRY THIS AT HYPERMARKET" ![]() Nem követendő példa...
Üdv.
Megint segítségre van szükségem... Nem sikerül egy megszakítás, pontosabban látszólag mindig megszakítást csinál, amikor engedélyezve van...... Az előző frekimérőbe kellene ahol a B port felső négy bit változására kellene megszakítást csinálnia. A B porton egy 4X4-es bill. mátrix van, porton a felhúzóellenállások be vannak kapcsolva a RB4...RB7 bemenet, ha bármelyik billentyűt lenyomom akkor 0-ra vált a PORT felső 4 bit egyike, és létrejönne a megszakítás. A megszakítás rutinja csak abból áll, hogy egy temp1 nevű regiszter 1. bitjét egybe állítja, aztán letiltja a megszakításokat: INTERRUPT bsf temp1,1 clrf INTCON retfie A frekv. számláló hurokban a következő módon van elhelyezve: FREQCOUNTER ..... nop ;------- bsf STATUS,RP0 ;bank 1 bcf STATUS,RP1 movlw b'11110000' ;PORTB SETUP movwf TRISB bcf STATUS,RP0 ;bank0 clrf PORTB ;------- bcf temp1,1 call T5 // 200ms időzítés ;-------- bsf INTCON,7 ;megszakitas engedelyezes bsf INTCON,0 ;-------- ......// itt a frekimérés van, 1s mintavételi idővel, majd a szorzás, bin=>BCD dekódolás, LCD-re mérési eredmény kiírása ; --------- btfss temp1,1 goto FREQCOUNTER goto DDS ------ Tehát csak az INTCON, GIE és RBIF van engedélyezve, mégis mindig megszakítást csinál ![]()
Helló még egyszer!
Megtaláltam neked a BAEG APX100 típusú ercsiének a rajzát... A tápot ne nézd, mert azt meg lehet csinálni korszerűbben is, tehát a tápegység részét hagyd figyelmenvül! Ha te ezt a cuccot megépíted, akkor nyugodt lehetsz, hogy ha kihívod a bank Dance Hall-ban a DJ-t hangerőversenyre akkor simán ledarálod a csávót... ![]() Na félre a tréfát, ez tényleg komoly... Figyelj oda mindenre, különösen a kimenőtrafó méretezésre... Lásd komolyabban (Rádiótechnikai zsebkönyv) Ne hallgass azokra akik azt mondják hogy ne építs csöves erősítőt mert nagyon drága, mer 1000 Ft egy ellenálás, meg 2000 egy kondi... Puffernek megfelel a régi Magyar MM (mechanikai Művek) ellenállások? Voltak régen azok a szép vörös, pink, kék színű orosz ellenállások (néhol még van elfekvőben), az tökéletes csöves cuccba, mert induktivitásmentes! Ez azért van, mert manapság a legtöbb ellenállást spírális alakban köszörülik (némelyiken még látni is), és így megnő az induktivitása. De ezek jó minőség OROSZ fémréteg ellenállások, ezekben hosszirányban van kialakítva a pálya! Kondiknak :REMIX, ROE, MM gyártmányúak tökéletesen megfelelnek, jó a veszteségi szögük, és kicsi a szivárgási áramuk! Na én megyek, jó munkát az építéshez! Mellékeltem a rajzot Üdv
Köszönöm!
Így már világos, és akkor egyben választ is kaptam arra hogy nem lehet a vezeték oldalon pótolni a kondit mert akkor az a fázisról a tekercshez van kötve...értem...akkor szívás....megpróbálom a garit... Hátha... Ezt írták a papírra..: The guarantee covers damages cause at the fault of producer, i.e., material defects or assembly errors. It does not cover damages caused as a result of impproper utilazition of the equipment or making modifications in it by the purchaser. Szóval csak azt mondja, hogy ha bármilyen módosítást eszközlök rajta, ugye itt nem derül ki hogy a kábel a géphez tartozik e...akkor elvesztem a garit... Esetleg aki dolgozott már valamilyen boltban tudna tanácsot adni, hogy meg se próbáljam, vagy van valamennyi esélyem? Vagy hogy mire apelláljak, már egy tippet kaptam hogy fix telepítésű a rendszer... Előre is köszönöm! Még egy kérdés! Azt valahogy ki lehet mérni, mezei multiméterrel, hogy rossz a kondi?....gondolom nem ...csak érdekelne... Köszönöm!
Ime az egészségügy átalakítása a HVG szerint:
2007. május 04. 16:10 | Utolsó módosítás:2007. május 04. 18:00 Fegyveres rablás történt a Széna téri OTP-ben péntek délután. Rendőrségi helikopterek köröznek a levegőben. Ezután több lövés is hallatszott a rablás helyszínéről, feltehetően hanggránátok hangjai, amiket a kommandósok robbantottak az OTP közelében. A kommandósok után a mentősök behatoltak a bank épületébe és agyonlőtték a túszejtőt. Reszkessenek a betegek! ![]()
Igen, az a mikrovezérlő lesz az.
Be van égetve a kiosztás, de nem csak a beégetendő HEX fájlt találod meg a linkeken, hanem a forráskódot is. Tetszőlegesen átírhatod. Basszuspedálnak nem tudom mennyire lennének jók ezek a kapcsolók. Eléggé "kattannak". Nem puhák. Jelen felállásban a lenyomott gomb egy noteOn-Off párt küld lenyomásra. Felengedésre néma marad. 12 gombra bővíthető, ha jól számolom van annyi szabad portláb még a PIC-en. De pl. a PORTC lábra már külső felhúzóellenállások is kellenek. Persze a programot is át kell írni több gomb kezelésére. A lenyomás/felengedés=note on/off pedig egyszerűen beírható. Van a főciklusban néhány IF-fel kezdődő sor. Jelen formájában azt vizsgálja, hogy 1-ről 0-ra váltott -e, a gomb állapota. Annyit kellene még utána írni, hogy vizsgálja meg, hogy 0-ról 1-re váltott -e. Meg persze ketté kell szedni a MIDI_Out nevű eljárást. (a továbbfejlesztés viszont már a vállalkozó kedvű utánépítők feladata lesz, célom csupán annyi volt, hogy megkíméljek pár embert a több tízezer forint értékű lábkapcsolók megvételétől, és bemutatni egy egyzerű gyakorlati példán, hogy fillérekből egy nap alatt lehet készíteni hasonlót; egyetlen negatívum, hogy a note kiosztás be van égetve, és nem lehet a forráskód átírása nélkül módosítani)
A chipcad.hu-n ezt az ícét találtam. Ez az?
PIC16F690-I/P PDIP............ 370 Ft Egyébként lehet-e konfigurálni, hogy hanyas kontrollereket vezérli a 6 db gomb? Vagy be van égetve a chipbe? (én leginkább midi note on/off üzeneteket küldenék vele, mivel hogy az orgonámhoz basszuspedálsort építenék: 12db kapcsoló/12db hang Megtehetem, vagy ehhez egy másik csipp, esetleg lényegesen bonyolultab alkatrészek kellenek? ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |