Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
A4-esnél nagyobb lesz egy kicsit.
Felhívtam a fóliagyártó magyarországi képviseletét, hogy hogy nem kis hazánkban még véletlenül sem forgalmazza senki ezt a márkát a legközelebbi kontakt luxemburgi, írtam neki, várom a választ.
Mint említettem, lebonyolítom a megrendelést, ha kívánjátok.
A menete, amit majd privátban intézünk: 1. Aki kér valamely fóliából, küld nekem privátban egy értesítést, ami tartalmazza az email címét, és hogy mely fóliából és mennyit kér, továbbá azt, hogy tőlem hogyan veszi át. (Ha postán kell elküldjem, akkor további postaköltsége - A4-es ajánlott lev (?gr) - is van) (Ha mindenkitől bejött a rendelés...) 2. Küldök egy választ, melyben benne az összeg és a számlaszámom. 3. A számlámra beérkezett összegek szerint indítom a megrendelést. 4. Ha megjön a csomag, akkor Solymáron tudom személyesen átadni, illetve postázom annak, aki ezt kérte. Ez utóbbi költséget is tisztázni kell, mert nem vagyok valami jártas a postai díjszabásban. Ha valaki jártasabb, - mert pl. valakije a postán dolgozik, - segíthetne! Ennyi jutott hirtelen eszembe. Ha valaki tud más, jobb lebonyolítást, nyugodtan szóljon!
10db. maratásállót és 10db. lötstoppot kérek.
Ha meg van a végső ár küldj egy privátot mindenkinek szerintem, persze ha nem 1000.-en rendelnek ![]() Köszönöm.
Hali!
A lötstop fóliaából én is rendelek: 20 lapra van szükségem első körben. Köszi!
sziasztok!
ezekről a fóliákról hol találok infót?
Hello
Nekem kellene a lötstoppból 10, esetleg 20db A4-es méretben. Köszi
És ha ketten teszik fel egyszerre akkor az egyik rendelése elvész.
Mindenki egyszer leírja mennyi kell. Összeszedjük, megkérdezzük az árat, és mindenki mond egy okét (reményeim szerint), hogy nem legyen más a rendelt mennyiség mint az ajánlatkérése mennyiség.
Szia, én csak ötletet szeretnék adni, hogy ne legyen fejetlenség belőle. Te felteszel egy .txt állományt és ebbe mindenki beírja hogy neki mennyi kell. Majd ő is feltölti. De ez csak egy ötlet.
Ezen a fórumon várjuk a jelentkezéseket mind a maratásálló mind a lötstopp fólia rendeléshez február végéig.
Kérjük minden jelentkező jól gondolja meg mennyit és mit rendel, az árat a rendelések összegyűjtése után tudjuk megmondani. A fóliák egy évig biztos tárolhatók 15-20 fok körüli hőmérsékleten, a bontott csomagokat minél előbb el kell használni. Külön adjátok meg pontosan mennyi maratásálló és mennyi lötstopp kell, tehát a 10-et 10 mindegyikből nem elfogadott. Kérek 10db-ot a maratásállóból és 10 darabot a lötstopból a jó forma. A rendelés leadása előtt lesz egy árkör, de ekkor már nem illik visszamondani, hiszen az ár az összes darabra szétosztott szállítási költséget is tartalmazza. Szétosztásban segítek, rendelni németül tudó fórumtársunkat kérjük fel. |
Bejelentkezés
Hirdetés |