Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Hali!
Nekem szintén van egy Technika Mp 707-em, amit nem lehet bekapcsolni. Ha vki tudja a megoldást, vagy a Technika honlapjának a címét, lenne olyan kedves, hogy megírja az alábbi címre? Előre is köszi!
Gombzár nincs bekapcsolva? Ellenőrizd, ha nincs kicsit kapcsolgasd. Ha még semmi, szétkell szedni, megnézni, hogy jó-e a kapcsoló.
Sziasztok!
Van egy EZ-AV márkájú mp3 lejátszóm, ami egy fél éve a következő tünetet produkálja: a bekapcsoláskor folyamatosan HOLD felirat jelenik meg és nem kapcsol be. Kérném a segítségeteket, hátha tudtok valakit aki foglalkozik mp3 javítással, vagy tud valami megoldást... Anno 23.000 forintért vettem és sajnálnám kidobni! Köszi
Nekem egy Technika MP-707 lejátszó van.
Nem lehet bekapcolni Ha valaki tud segítsen!köszönöm.
Hi!
Ebben a témában nem fért volna el? Több lehetőség van: 1.) Érintkezési hiba: nézd meg műszerrel, hogy a tápfesz átkerül-e a panelra 2.) Polaritás: biztos, hogy jól rakod be az elemet? 3.) Kiment a központi vezérlő kontroller -> kuka 4.) Valami miatt nem indul be a step-up konverter, vagy elállítódott a lekapcsolási feszültség referenciája Nem ártana több info: MP3 típusa, elem típusa (elem vagy akku, gyártó, stb.), régebben működött-e...
Szevasztok!!
volna egy olyan problémám hogy van egy mp3 lejátszóm és nem akar bekapcsolni!!nem az elemmel van a baj hanem mással!!de nem tudom hogy mi lehet az a másik baj!!kérem hogy ha valaki tud segítsen!!előre is köszönöm
Pedig ezekhez nem véletlen szoktak adni kis, 8cm-es CD-t. Azon van a 98SE, XP, és NT driver, illetve a "Low Level Format" program.
Hi!
Lenne 1 nagy problémám.Hozzájutottam 2db Odys S5 512-es mp3 lejátszóhoz.Az egyik bekapcsol,csak amikor a menüjéből kiválasztom, hogy zenét akarok hallgatni(tehát megnyitná a file-okat amik rajtavannak) újraindúl.Rádugom usb-re s kiírja a Windows, hogy új hardware de nem talál hozzá drivert.Elvileg nem is kéne neki xp-n driver,autómatikusan felismerné... A másik szintén ugyan ilyen lejátszó fél évig csodálatosan működött s ugyan ez lett a baja mint a másiknak.Keresgéltem neten ezekröl s röviden ezeket találtam: formázni menüböl nem lehet,új firmware-t csak úgy lehet rátenni ha windows látja a lejátszót s akkor az mp3 lejátszó menüjéből kiválasztva a firmware update-t lehetne frissíteni(de mivel a gép nem ismeri föl a lejátszót ez a lépés kimarad :r ). Tudna nekem vki segíteni abban h mi-másképpen lehetne firmware-t frissíteni ezeken?(volt régen 1 másik mp3lejátszóm [mpman] annak pl nem kellet h felismerje a windows,volt hozzá 1 firmware-update software s az csodálatossan működött) előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Ne nyomogasd. Vagy állítsd be úgy, hogy jól látható legyen a kijelző, és rögzítsd. Javítani nem igazán lehet, mert ahhoz egy pontosan ugyanolyan típusú kijelző kellene. Ha nyomogatod, akkor a folyadékkristály mellé (ha LCD-s a lejátszó) bejutott levegőbuborék (attól fekete a törött LCD) továbbterjed, és egyre kisebb területet fogsz normálisan látni. Valószínűleg egy LCD üvegre felvitt vezeték (átlátszó vezető anyag) szakadt meg, azért tűnnek el a sorok.
Üdv!
A) n+1 mp3 lejátszós téma van miért nem lehetett oda írni? B) amit ilyenkor szoktam tenni számológéppel, hasonlóval:: beállítod pozícióba amikor jó, és telenyomod hőrelágyulós ragasztóval. Ha mákod van akkor jól köt meg, és nyersz vele 1-2 hónapot.
Már szerintem van MP3 lejáccós topic.
használd a keresőt
üdvözlök mindenkit!
Lenne egy olyan problémám hogy az MP3 lejátszóm kijelzőjének a sarka megrepedt.Ez eddig nem lenne gond mert nem látszik az a rész de ettől minden második pixel sor eltünt ha megnyomom a repedt részt akkor megint vissza jön egy kis időre és eltünik.Mi tévő legyek??? |
Bejelentkezés
Hirdetés |