Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   5 / 5
(#) McDeath válasza kadarist hozzászólására (») Okt 20, 2009
okés köszönöm majd jövő kedden (nov3.án) végrehajtom a suliban a cserét és majd visszazólok hogy mizujság
és köszönöm a segítséget
üdv McDeath
(#) kadarist válasza McDeath hozzászólására (») Okt 20, 2009
Zárlatos lett a tranzisztor. Szereld ki, és csere. Ilyen AD típusokat mát nem kapsz üzletben, bontottal próbálkozz. Megpróbálhatsz szilíciumtranzisztort beépíteni helyette, például BD250-es típust, ez bírja a strapát, de akkor a mási tranyót is cseréld. Nézd meg a meghajtó tranzisztorokat is.
(#) McDeath válasza kadarist hozzászólására (») Okt 20, 2009
Szia
Igen sajnos akkor is búg és füstöl...még izzik is a tekerés az ellenállás körül...
(#) kadarist válasza McDeath hozzászólására (») Okt 20, 2009
Szia!

Szereld le a Jack-dugót. Akkor is búg és füstöl?
(#) McDeath válasza McDeath hozzászólására (») Okt 20, 2009
ja a tranyótípusa lemaradt: x1 ad168
(#) McDeath hozzászólása Okt 20, 2009
Sziasztok!
van egy tesla nzc144 típusú lemezlejátszóm, ámde a mechanikája ki lett szerelve belőle. Ráraktam egy jack dugót a tű helyére és csak búgott a hangszóró, majd mikor nézem hogy mi van akkor egyszer csak elkezdett füstölni egyszerre 2 db ellenállás (képen bekarikázva) és elkezdett mégjobban búgni...
nem tudom hogy mi van vele szal segítség kéne hogy mit csináljak hogy még működjön?
légyszives segítsetek nekem
előre is köszönöm
(#) pinter18 válasza pinter18 hozzászólására (») Jún 3, 2008
hol kéne lennie a földelésnak?
(#) pinter18 válasza pinter18 hozzászólására (») Jún 3, 2008
Az ic-k egymással ellentétes állásba voltak bent és úgy is forrasztottam be őket
(#) pinter18 válasza loky93 hozzászólására (») Jún 3, 2008
Ha a kimenetnél ,a csatlakozón lévő vezetékekre gonolsz akkor igen
(#) loky93 válasza loky93 hozzászólására (») Jún 3, 2008
az erősítőmnek ez volt a baja. és vannak benne tranzisztorok? VAGY AZ IC VAN ROSSZUL BEFORRASZTVA
(#) loky93 válasza pinter18 hozzászólására (») Jún 3, 2008
a GND (föld) rész rá van kötve a burkolathoz,mind a kettő résznél?
(#) pinter18 hozzászólása Jún 3, 2008
Sziasztok olyan problémám lenne hogy van egy Tesla típusú lemezlejátszóm amibe van egy kazettás deck is.
Sok ideig állt a polcon aztán gondoltam bekepcsolom,de ha felcsavartam a hangerőt akkor csak halkan szólt!Gondoltam megcsinálom,szét is szedtem és kicseréltem a benne lévő két MDA2010-es tipusú ic-ket.
erre az egyik kimenet már jól szól de a másik fele nem szól és mintha búgna is!

Mi lehet a probléma?
Következő: »»   5 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem