Sziasztok szép napot mindenkinek.egy számomra ismeretlen dologgal állok szembe és segitséget kérnék.vettem egy autót és benne lévö piranha riasztóm eggyik távirányitója lemerült.elemcsere után meg már nem is mükszik

tartok ha a másik is lemerül akkor mivel használom a riasztóm.ha van valakinek ötlete irjon.elöre is köszönöm.
Köszi Zoli a segítséget!
Leirom mi a helyzet, a riasztóról feltettem képet, a központi zárról sajnos nincs kép, de leírom mi a helyzet: van egy vezérlő motor meg három követő, ja meg persze a vezérlő egység. A vezérlő egységből kijön a pozitív ill. negatív, vlamint egy kék, zöld, fehér, és barna vezeték, ez mind belecsatlakozik a vezérlő motorba, majd innen csak a kék, és a zöld vezetékek mennek tovább a többi motorhoz.
Ezért gondoltam, hogy a barna és a fehér vezetékkel kellene valamit kezdeni.
Mégegyszer bocsesz!!!!!!!!!!
Ezt az egy rajzot kaptam a risztóhoz.
Ugye tudtok segíteni, a párom autójába szeretném beépíteni a riasztót és a kp zárat.
| (#) |
tom79 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») |
Szept 13, 2008 |
Bocsi, igazad van!
Az lenne csak a kérdés, hogy a risztón van 6 vezeték a központizárnak, 3-ra rá van írva,hogy nyitó 3-ra pedig, hogy záró. A központizárrnak pedig csak 2 vezetéke van amit rá lehet kötni a riasztóra.
Bocs mégegyszer, de azért tudtok segíteni?
Sziasztok, tegnap megállt a gépem, azért nem tudtam válaszolni!
Van valaki aki tudna segíteni a riasztó bekötésében?
Szia!
Igen!
sziasztok tudna valaki segíteni autóriasztó bekötésében.