Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   42 / 42
(#) eddy980 hozzászólása Okt 19, 2008
Sziasztok szép napot mindenkinek.egy számomra ismeretlen dologgal állok szembe és segitséget kérnék.vettem egy autót és benne lévö piranha riasztóm eggyik távirányitója lemerült.elemcsere után meg már nem is mükszik tartok ha a másik is lemerül akkor mivel használom a riasztóm.ha van valakinek ötlete irjon.elöre is köszönöm.
(#) tom79 válasza tom79 hozzászólására (») Szept 13, 2008
Köszi Zoli a segítséget!
Leirom mi a helyzet, a riasztóról feltettem képet, a központi zárról sajnos nincs kép, de leírom mi a helyzet: van egy vezérlő motor meg három követő, ja meg persze a vezérlő egység. A vezérlő egységből kijön a pozitív ill. negatív, vlamint egy kék, zöld, fehér, és barna vezeték, ez mind belecsatlakozik a vezérlő motorba, majd innen csak a kék, és a zöld vezetékek mennek tovább a többi motorhoz.
Ezért gondoltam, hogy a barna és a fehér vezetékkel kellene valamit kezdeni.
(#) tom79 válasza tom79 hozzászólására (») Szept 13, 2008
Mégegyszer bocsesz!!!!!!!!!!
Ezt az egy rajzot kaptam a risztóhoz.
Ugye tudtok segíteni, a párom autójába szeretném beépíteni a riasztót és a kp zárat.

P9130143.JPG

(#) tom79 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 13, 2008
Bocsi, igazad van!
Az lenne csak a kérdés, hogy a risztón van 6 vezeték a központizárnak, 3-ra rá van írva,hogy nyitó 3-ra pedig, hogy záró. A központizárrnak pedig csak 2 vezetéke van amit rá lehet kötni a riasztóra.
Bocs mégegyszer, de azért tudtok segíteni?
(#) tom79 hozzászólása Szept 13, 2008
Sziasztok, tegnap megállt a gépem, azért nem tudtam válaszolni!
Van valaki aki tudna segíteni a riasztó bekötésében?
(#) Action2K válasza tom79 hozzászólására (») Szept 12, 2008
Szia!

Igen!
(#) tom79 hozzászólása Szept 12, 2008
sziasztok tudna valaki segíteni autóriasztó bekötésében.
Következő: »»   42 / 42
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem