Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   43 / 43
(#) 021 válasza seedz hozzászólására (») Dec 13, 2005
Nem rosszak a kevlár mélyek átlagos felhasználók számára. Amit mi tapasztaltunk, hogy jó mélyeket ad, de csak jó nagy dobozban, szóval az egykori videoton hangfalak mélyhangszóró - doboztérfogat arányát nyugodtan elfelejtheted ezeknél a hangszóróknál. Érdemes bassreflex dobozt építeni, de akkor ajánlom a sal oldalról letölthető hangfalterveket. Viszont a középátvitele borzasztó. Szerintem háromutas megoldás lenne a jó.
(#) seedz válasza 021 hozzászólására (») Dec 13, 2005
Én pár nap mulva vennék 2 db 130mm es kevlár mélyet a sal tol
majd beszámolok miylen
(#) 021 válasza Dzót hozzászólására (») Dec 13, 2005
Tényleg, mire akarod használni? Érdemesebb leszűkíteni a kört, hátha így sikerül neked jó megoldást találni
(#) seedz válasza seedz hozzászólására (») Dec 13, 2005
Ja! és ne hallgass rám én mindig hülyeségeket irok
várd meg a többiek véleményét
(#) 021 válasza Dzót hozzászólására (») Dec 13, 2005
Na, igen. Mindkét cég készít silány és jobb hangszórót is. Nem mondom egyikre sem hogy jó, inkább, hogy olcsó. Nekem rengeteg van otthon a sal ból, mnc-t is hallottam már párat, de nem fogott meg. Ráadásul sok helyen irdatlan összegért képesek adni ezeket az amúgy olcsó kínai hangszórókat. Tulajdonképpen az mnc felsőbb kategóriásnak bizonyult, otthonra jó és megfizethető. Ha viszont igazán szereted a zenét, akkor vifa hangszórókat veszel. Lehet, hogy drágább, de sokkal jobb minőségű és igényesebb, esztétikusabb is.
(#) seedz válasza seedz hozzászólására (») Dec 13, 2005
na meg forditva
(#) seedz válasza Dzót hozzászólására (») Dec 13, 2005
Az én véleményem kocsikba MNC hifi re meg a SAL bár azért a sal nak is jo cuccai vannak kocsiba :yes:
(#) Dzót hozzászólása Dec 13, 2005
(Nah már megint nyitotam egy uj témát ez lehet hogy túl sok)
Az lene a lényeg hogy van a 2 azonos kategóriás Hangszóró ami nagyon elterjedt, és itt nagyon megoszlanak a vélemények. Azt szeretném hogy mondjátok el a pozitívumokat és negatívumokat és hogy ki hova teszi a voksát.
Nem azt szeretném, hogy bepereljenek jogtalan reklámozásért

Következő: »»   43 / 43
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem