Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Nem rosszak a kevlár mélyek átlagos felhasználók számára. Amit mi tapasztaltunk, hogy jó mélyeket ad, de csak jó nagy dobozban, szóval az egykori videoton hangfalak mélyhangszóró - doboztérfogat arányát nyugodtan elfelejtheted ezeknél a hangszóróknál. Érdemes bassreflex dobozt építeni, de akkor ajánlom a sal oldalról letölthető hangfalterveket. Viszont a középátvitele borzasztó. Szerintem háromutas megoldás lenne a jó.
Én pár nap mulva vennék 2 db 130mm es kevlár mélyet a sal tol
majd beszámolok miylen ![]()
Tényleg, mire akarod használni? Érdemesebb leszűkíteni a kört, hátha így sikerül neked jó megoldást találni
Ja! és ne hallgass rám én mindig hülyeségeket irok
![]() várd meg a többiek véleményét
Na, igen. Mindkét cég készít silány és jobb hangszórót is. Nem mondom egyikre sem hogy jó, inkább, hogy olcsó. Nekem rengeteg van otthon a sal ból, mnc-t is hallottam már párat, de nem fogott meg. Ráadásul sok helyen irdatlan összegért képesek adni ezeket az amúgy olcsó kínai hangszórókat. Tulajdonképpen az mnc felsőbb kategóriásnak bizonyult, otthonra jó és megfizethető. Ha viszont igazán szereted a zenét, akkor vifa hangszórókat veszel. Lehet, hogy drágább, de sokkal jobb minőségű és igényesebb, esztétikusabb is.
Az én véleményem kocsikba MNC hifi re meg a SAL bár azért a sal nak is jo cuccai vannak kocsiba :yes:
(Nah már megint nyitotam egy uj témát ez lehet hogy túl sok
)Az lene a lényeg hogy van a 2 azonos kategóriás Hangszóró ami nagyon elterjedt, és itt nagyon megoszlanak a vélemények. Azt szeretném hogy mondjátok el a pozitívumokat és negatívumokat és hogy ki hova teszi a voksát. ![]() Nem azt szeretném, hogy bepereljenek jogtalan reklámozásért ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |