Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Ez egy nagyon pofás tasztatúra.
Közérdekű információk!
Sok kezdőnek, de még a haladóknak és profiknak is problémát jelenthet az, hogy nem tudja, hol tudná beszerezni a szükséges áramköri elemeket vagy kész áramköröket. Ebben a témában mindenki írja le, hogy mit nem talál, és mit hol talált meg, honnan szerezhető be. Olyan boltok és e-boltok címeit, elérhetőségeit kívánom itt összegyűjteni, ahonnan a szükséges elektronikai mütyűrkék beszerezhetők. Legelterjedtebb ez itt. De hol találok pl. LCD kijelzőket, tasztatúrákat (billentyűzeteket)? Ha már sikerült különleges eszközöket, alkatrészeket vásárolnod, ne habozz, írd meg, hogy mit tudtál beszerezni és hol, esetleg milyen áron! Nem az a célom, hogy árlisták hegyeit gyűjtsük össze, de azok linkjei már érdekesek lehetnek :yes:Remélem, hogy sok segítséget fog nyújtani ez a topic, rajtatok, rajtunk múlik :yes:
A HAM-bazárt márt nézted? Sztem elég jó készletük van...
Sziasztok ki tudna nekem segíteni abban, hogy hol kapok ONSEMI gyártmányú SIDAC-ot, MK1V115 vagy 125-öst? Köszi!
Lomi árlista néha "lukas" a raktárhoz képest, érdemes felhívni őket, másik nagyon jó bolt az ELEKTROKONTHA aszem így írják nekik is van weblapjuk, egyébbként klinikáknál van (és ha már ott jársz vehetsz PIC-eket is a ChipCadtől
ÉN a lomex-et ajánlom van árlista ott kikeresheted a cucokat az árlistában (www.lomex.hu) habár én egyiket sem találtam, de ha felhívod vagy bemész hozzájuk mondanak mást ha lehet kapni
Hello mindenkinek!
Most kezdek még csak elektronikával foglalkozni, és nem igazán tudom, hol érdemes vásárolni (Bp-en), hogy olcsón kijöjjek (pl. Conrad nekem elég drágának tűnik, és fele alkatrész nem volt, ami kellett volna). Konkrétan most egy 2N6124-es és egy A70-es tranzisztorra lenne szükségem (legalábbis ez van a kapcsolási rajzon), de online áruházakban nem nagyon találtam meg, "offline" boltot nem ismerek. Vagy ha mást is lehet helyette használni, az is jó. A rajz itt van: [link=http://electronickits.com/kit/complete/powe/xp720k.pdf]http://electronickits.com/kit/complete/powe/xp720k.pdf[/link] Köszi a segítséget!
Szia!
Ez az IC ekvivalens a TA8220H típusú IC-vel. A HQVideo-nál net. 1300Ft-ért van. Üdv.:Kaninjo
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki hogy KIA6220H tipusú IC-t hol lehet beszerezni és kb mennyiért. Segítségül annyit, hogy egy MAGNAT erősítőből származik. Köszi előre is! |
Bejelentkezés
Hirdetés |

gyűjtsük össze, de azok linkjei már érdekesek lehetnek :yes: