Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Még van itt hozzá cucc
350w??
hát azér 500watt...? az qva sok ám nekem 100 wattom van quad405 és azzal is falat bontok..de dobtam egy kapcsolást...jah amugy van 20 000 watttosis de szerintem ezt kár volzt elmondanom mer akkor inkább az épited +...
Így igaz!!!!!!!!!
És ne vedd sértésnek és bántásnak egyikünk hozászolását se, mert szerintem itt mindenki segítőkész és nem roszindulatu.Amiket irtunk avval is segítetünk téged, probálunk attol megovni hogy fölöslegesen nagy költségekbe verd magad (pontosabban a dj-t), és ezért az se lenne jo ha magdban okozná kárt, meghát szerintem te se szeretnéd hogy az első erősítőd kudarcal zárodjon és utána elmegy az egésztől a kedved.Ha meg már épitetél erőlkődőt és van benne tapasztalatod vedd seminek a hozászolásaimat.Továbrais segítünk(szerintem beszélhetek töbeszámban) ha merül fel benned kérdés.
Osztom a véleményt!! Akkor építs ha elektro-love od vanés megveszel a forrpákodért! Nem a spórolás a lényeg ami a te esetedben inkább ráfizetés lenne és ez még a kisebbik baj ha baleset is ér! Én kiskorom óta foglalkozok elektróval és még mindig lámának érzem magam, sztem jobban járnátok ha körülnéznétek a páko-ban, de ha van köztetek egy villmérnök akkor én kérek elnézést és bocsa az offért
Épitetél mán erősítőt?Mert ha nem kár belefognod, nem elég egy panelra felapátolni pár alkatrészt és utána 3 szál madzagal a táphoz kötni és már kész.HA ez lene az első akkor, felejtős a dolog, könyen csödbe viheted a dj-t akinek készülne (ő álja a cseket), és még magadban is kárt tehetsz.És ha csak puszta haszon miatt épitenél erősítőt akkor bele se kezdj az erősítők épiésében mert nem arol szol szerintem, hogy menyit sporolunk.Ha meg érdekel akkor kezd kisebb teljesítményű egyszerű kapcsolástechnikáju erősítőkel és majd fejlödik a tudásod.Inkább vegyetek most még egy jó minőségű használt végfokot.
Ha ez az első projected,akkor sztem is egy kisebbel kezd, de ha nem akkor itt van egy két rajz, sok sikert!
Az utolsóhoz van kapcsirajzom és táp rajz+beültetési rajok meg doksi, ha érdekel. Üdv: Doncso
Hi!
Egy 500 W-os erősítő nem játék. Komoly hangereje van és nagy áramok folynak benne. Ha még nem építettél erőlködőt, akkor inkább valami kisebbel kezdd. Egy 500 W-os erősítőnek böszme nagy táp kell, és legalább 750 W-os hangszóró. Ez például képes 550 W leadására 4 Ohm-on. Gondolom mondanom sem kell, hogy pl. 1000 W kimenő teljesítmény hangerőben mindössze kétszerese egy 100 W-osnak. És mindössze négyszerese egy 10 W-osnak...
Képzeld oda...
ÁÁÁ. Hülye azért nem vagyok... Csak azért kell mert haverommal összeálltunk és a bátyja DJ. Neki kellene. Mindent ő fizet úgyhogy ....
Mihez is kell 500W? Ugye nem szobába? :eek2:
Helló
Tudom hogy mindenkinek a könyökén jön ki... ![]() Egy segítséget szeretnék kérni. Találtam itt a hobbielektronikán egy 500W-os erősítő-ről szóló német könyvnek másolatait. (származékait :dizzy ![]() De egyszerűen nem lehet kivenni mi micsoda, ráadásnak Német :no:.Valaki tudna 500W-os erősítőről kapcsolást (vagy linket hozzá) mutatni? Nagyon köszönöm |
Bejelentkezés
Hirdetés |

:no:.