Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   585 / 588
(#) oregtamas0202 válasza burgdavid hozzászólására (») Ápr 14, 2008
Sokolhoz-minden van/ junosthoz is sőt komplett3 db-van kiadó is működik kétnormásítva a hang, csövek vannak EABC-80 ,EF-80 , EF-89 tűt látnom kellene mert ez a régebbinek vélem.Rádiókat sorold , videóhoz nincs.
(#) llaci56 válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Ápr 14, 2008
Úgy emléxem, hogy az EBL1 helyett a 41-es lenne a jobbik, mert a 21-hez még 2 diófát is be kell rakni.
(#) oregtamas0202 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Ápr 14, 2008
Üdv István. Keressem öreg kollégáknál a hiányzó csöveket? Nekem is csak EBL 21/ECH 21 van.
(#) oregtamas0202 válasza burgdavid hozzászólására (») Ápr 14, 2008
Üdvözlet.Találtam egy arannyal teli dobozt!!! Atertához is görgöket , a baj csak az hogy az idő megette őket ( a gumi megkeményedett szét repedezett). A Tertába lévő kar képét küld el.TESLA-hoz találtam betéteket /vadi új kart/dörzs kereket/ táska lemezjátszóhoz tányért/hálózati trafókat/komletterősítő panelt/potméterestűl végfokkal(sztereó) /táskához végfokot/ NDK-s hoz homplett panelt sterót. stb.
(#) llaci56 válasza Tom025 hozzászólására (») Ápr 14, 2008
Jó neked. (...hogy Te vagy az idősebb.) Nekem fiam lehetne.
(#) Tom025 hozzászólása Ápr 14, 2008
Üdv!
Nekem egy ilyenem van, szintén elég retro, 1976-os gyártmány (idősebb mint én), de nagyon szeretem, és működik ahogy kell.
(#) llaci56 válasza Nysa522 hozzászólására (») Ápr 14, 2008
Nysa mentőn egyedül az URH rádió volt elektronika, és ha volt, az orvosi műszerek.
(#) Nysa522 hozzászólása Ápr 14, 2008
Sziasztok!
Nysa mentőhöz keresek elektronikai cuccokat, meg infókat ezekről. felújításhoz kellene.
ha tudtok valamit ezekkel kapcsolatban, légyszi, írjatok!

nysa552@freemail.hu

köszi!
(#) masi1 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 14, 2008
Megprobálom megrajzolni,Jobb felbontásu képed nincs róla?
(#) Hurka hozzászólása Ápr 13, 2008
Szevasztok! Van egy EAW undine-om, érdemes vele szórakozni? Üdv.: Hurka
(#) llaci56 válasza masi1 hozzászólására (») Ápr 13, 2008
Drága vagy! Köszönöm!

Egy kicsit off...
Tessenek Raid-es alaplapot használni (min) 2 db wincsivel, tükrözve! Ma már nem olyan drága, megéri! És akkor ha elszáll, minden megmarad...
(#) masi1 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 13, 2008
Elküldtem mail-ban, amit megtaláltam eddig.Sajna tavaly szétszált a winyom .
(#) llaci56 válasza masi1 hozzászólására (») Ápr 13, 2008
Ha nem nagy kérés, közkinccsé tehetnéd!
A 66A itt van JPG-ben, ha valakinek úgy kell.
Ha nem ismeri valaki a technológiát:
Üveglapot méretre vágni, galvanizálni rézzel, és a kép alapján maratni, mint a nyákot.
Sötétkék feliratokat is lehet készíteni ezek után +20 -al, persze csak az üres helyeken.

66a_skala.jpg

(#) masi1 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 13, 2008
4 vagy öt készüléké van meg csak sajnos.
(#) masi1 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 13, 2008
Skálaüvegé csak Corel draw-val vanlementve ha kell

66a.cdr

(#) llaci56 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Ápr 13, 2008
Talán egy kicsit jobb rajz...
EBL1 -et elég nehéz már szerezni, de 21 v. 41 beszerezhető, csak foglalatot kell cserélni.
Ha van kép az üvegről, az is pótolható!
(#) Iszkakof István válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 13, 2008
Igen!!! Erről a készülékről. Sajnos a skálaüveg és a végpentóda nincs meg, na és a hátlapja. Bearanyoztátok a napomat, sőt az egész hónapomat. Szeretlek titeket is így ismeretlenül is.
(#) masi1 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Ápr 13, 2008
A kapcsolási itt van mind a két változaté.
(#) llaci56 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Ápr 13, 2008
Erről a készülékről van szó?
(#) Iszkakof István válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Ápr 12, 2008
TYP 66A
(#) oregtamas0202 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Ápr 12, 2008
Üdv. Tipus szám -kép? Másképp nemtudnak segíteni.
(#) Iszkakof István hozzászólása Ápr 12, 2008
Van-e közöttetek olyan spéci, aki az én Philips rádiómat meg tudná javítani? Egy elektroncső hiányzik belőle, valószínű a végerősítő. Megvan benne az egyenirányító dupladióda, a varázsszem és két fémburkolatú cső. Nem is reménykedek benne, hogy esetleg valakinek lenne-e hozzá kapcsolási rajza és alkatrésze.
(#) burgdavid hozzászólása Ápr 12, 2008
Nah találtam még pár dolgot ami elég régi

Unitra Junior, Videoton Disco Lady, Akkord 201 Stereo
(#) oregtamas0202 válasza masi1 hozzászólására (») Ápr 12, 2008
Három dolgot bánok. (1) a 70-es évekbe kidobtam a csöves autórádiókat (2) csöves /telepes asztali rádiókat. (3) A SZÜLEIM Orion 520 és szögletes Pacsirtát elkönyörögték amin egy karcolás sem volt.
(#) oregtamas0202 válasza burgdavid hozzászólására (») Ápr 12, 2008
Üdv. Össze írod miből mi hiányzik,mi rossz: cső/trafó/tekercsek /gombok /billentyűk /kis rádiókhoz panelek tok/ rádió magnókhoz mechanikák/skála üvegek stb. Kértek listát ,de hogy?Hozzá kezdtem és azóta a káosz uralkodik.Főleg hogy a Nejem létránek használta a könyvespolcot amin trafók voltak.
(#) masi1 hozzászólása Ápr 12, 2008
Nekem ezt sikerölt megszólaltatni a höskorból.

vef_m557.jpg

(#) burgdavid válasza Doszpot hozzászólására (») Ápr 11, 2008
Hát a vászonnal kicsit csaltunk, ugyanis oda újat tettünk. A régit nemtudtuk szalonképes állapotba hozni, sajnos több helyen szakadt is volt

oregtamas: hogy gondoltad kivitelezni a boltolást?
(#) Doszpot válasza burgdavid hozzászólására (») Ápr 11, 2008
Húúú de szép az a Terta 422!
Nekem is van egy, de a "hangszóróvászon" elég piszkos. Hogy lehet ilyen szépen kipucolni?
A többi rádióm is hálás lenne az információért.
(#) gujo52 válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Ápr 11, 2008
Üdvözlök mindenkit! Ez aztán nekem való oldal! Van sok-sok régi rádióm és szeretném felújítani mindet. Még csak a felkészülés stádiumában vagyok, de ezzel kapcsolatban minden érdekel. Sokféle anyagot beszereztem - különböző tisztító anyagokat, káva felújításhoz: méhviasz, politúr, pácok és egyebek. A RÁDIÓTECHNIKA régebbi számaiban és az évkönyvekben részletesen ír a restaurálásról. A munka megkezdése előtt érdemes ezeket áttanulmányoznj.
Van néhány lemezjátszóm is, de legalább egyet jó lenne rendbehozni, ezért megkérdezem, hogy abból a tűből vagy betétből nem volna-e még plusz? Persze megfelelő értékben ami lehetne csere üzlet is.
(#) djhans válasza Imi65 hozzászólására (») Ápr 11, 2008
A gombelemeket annyira eszi hogy akitől kaptam annál egy laposelem volt a hátára szigszalagozva De én nem használom. csak tetszik mert tartós darab.
Következő: »»   585 / 588
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem