Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Sokolhoz-minden van/ junosthoz is sőt komplett3 db-van kiadó is működik kétnormásítva a hang, csövek vannak EABC-80 ,EF-80 , EF-89 tűt látnom kellene mert ez a régebbinek vélem.Rádiókat sorold , videóhoz nincs.
Úgy emléxem, hogy az EBL1 helyett a 41-es lenne a jobbik, mert a 21-hez még 2 diófát is be kell rakni.
Üdv István. Keressem öreg kollégáknál a hiányzó csöveket? Nekem is csak EBL 21/ECH 21 van.
Üdvözlet.Találtam egy arannyal teli dobozt!!! Atertához is görgöket , a baj csak az hogy az idő megette őket ( a gumi megkeményedett szét repedezett). A Tertába lévő kar képét küld el.TESLA-hoz találtam betéteket /vadi új kart/dörzs kereket/ táska lemezjátszóhoz tányért/hálózati trafókat/komletterősítő panelt/potméterestűl végfokkal(sztereó) /táskához végfokot/ NDK-s hoz homplett panelt sterót. stb.
Jó neked. (...hogy Te vagy az idősebb.) Nekem fiam lehetne.
Üdv!
Nekem egy ilyenem van, szintén elég retro, 1976-os gyártmány (idősebb mint én), de nagyon szeretem, és működik ahogy kell.
Nysa mentőn egyedül az URH rádió volt elektronika, és ha volt, az orvosi műszerek.
Sziasztok!
Nysa mentőhöz keresek elektronikai cuccokat, meg infókat ezekről. felújításhoz kellene. ha tudtok valamit ezekkel kapcsolatban, légyszi, írjatok! nysa552@freemail.hu köszi!
Megprobálom megrajzolni,Jobb felbontásu képed nincs róla?
Szevasztok! Van egy EAW undine-om, érdemes vele szórakozni? Üdv.: Hurka
Drága vagy! Köszönöm!
Egy kicsit off... Tessenek Raid-es alaplapot használni (min) 2 db wincsivel, tükrözve! Ma már nem olyan drága, megéri! És akkor ha elszáll, minden megmarad...
Elküldtem mail-ban, amit megtaláltam eddig.Sajna tavaly szétszált a winyom .
Ha nem nagy kérés, közkinccsé tehetnéd!
A 66A itt van JPG-ben, ha valakinek úgy kell. Ha nem ismeri valaki a technológiát: Üveglapot méretre vágni, galvanizálni rézzel, és a kép alapján maratni, mint a nyákot. Sötétkék feliratokat is lehet készíteni ezek után +20 -al, persze csak az üres helyeken.
4 vagy öt készüléké van meg csak sajnos.
Skálaüvegé csak Corel draw-val vanlementve ha kell
Talán egy kicsit jobb rajz...
EBL1 -et elég nehéz már szerezni, de 21 v. 41 beszerezhető, csak foglalatot kell cserélni. Ha van kép az üvegről, az is pótolható!
Igen!!! Erről a készülékről. Sajnos a skálaüveg és a végpentóda nincs meg, na és a hátlapja. Bearanyoztátok a napomat, sőt az egész hónapomat. Szeretlek titeket is így ismeretlenül is.
A kapcsolási itt van mind a két változaté.
Erről a készülékről van szó?
TYP 66A
Üdv. Tipus szám -kép? Másképp nemtudnak segíteni.
Van-e közöttetek olyan spéci, aki az én Philips rádiómat meg tudná javítani? Egy elektroncső hiányzik belőle, valószínű a végerősítő. Megvan benne az egyenirányító dupladióda, a varázsszem és két fémburkolatú cső. Nem is reménykedek benne, hogy esetleg valakinek lenne-e hozzá kapcsolási rajza és alkatrésze.
Nah találtam még pár dolgot ami elég régi
Unitra Junior, Videoton Disco Lady, Akkord 201 Stereo
Három dolgot bánok. (1) a 70-es évekbe kidobtam a csöves autórádiókat (2) csöves /telepes asztali rádiókat. (3) A SZÜLEIM Orion 520 és szögletes Pacsirtát elkönyörögték amin egy karcolás sem volt.
Üdv. Össze írod miből mi hiányzik,mi rossz: cső/trafó/tekercsek /gombok /billentyűk /kis rádiókhoz panelek tok/ rádió magnókhoz mechanikák/skála üvegek stb. Kértek listát ,de hogy?Hozzá kezdtem és azóta a káosz uralkodik.Főleg hogy a Nejem létránek használta a könyvespolcot amin trafók voltak.
Hát a vászonnal kicsit csaltunk, ugyanis oda újat tettünk.
A régit nemtudtuk szalonképes állapotba hozni, sajnos több helyen szakadt is volt oregtamas: hogy gondoltad kivitelezni a boltolást?
Húúú de szép az a Terta 422!
Nekem is van egy, de a "hangszóróvászon" elég piszkos. Hogy lehet ilyen szépen kipucolni? A többi rádióm is hálás lenne az információért.
Üdvözlök mindenkit! Ez aztán nekem való oldal! Van sok-sok régi rádióm és szeretném felújítani mindet. Még csak a felkészülés stádiumában vagyok, de ezzel kapcsolatban minden érdekel. Sokféle anyagot beszereztem - különböző tisztító anyagokat, káva felújításhoz: méhviasz, politúr, pácok és egyebek. A RÁDIÓTECHNIKA régebbi számaiban és az évkönyvekben részletesen ír a restaurálásról. A munka megkezdése előtt érdemes ezeket áttanulmányoznj.
Van néhány lemezjátszóm is, de legalább egyet jó lenne rendbehozni, ezért megkérdezem, hogy abból a tűből vagy betétből nem volna-e még plusz? Persze megfelelő értékben ami lehetne csere üzlet is.
A gombelemeket annyira eszi hogy akitől kaptam annál egy laposelem volt a hátára szigszalagozva
De én nem használom. csak tetszik mert tartós darab. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

De én nem használom. csak tetszik mert tartós darab.