Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   597 / 597
(#) szamóca hozzászólása Feb 23, 2008
Nem akartam topikot nyitni minden mosógéptípusnak lesz már lassan. Ezért itt teszem fel a kérdést.
Van egy AEG öko-lavamat 86820 tipusú gép, ami C9 hibakóddal álldogál. Valakinek nincs véletlen egy kódtáblázata amivel megfejthetném mit akar?
Köszi a választ.
(#) jungcipe hozzászólása Nov 29, 2007
Kérdés: zanussi fa1032 gép vízszintszabályozójának elégett a szárazjárat védő érintkezője. a hozzávaló meglehetősen drága( 8900) tehetek bele bontott energomat szabályzót? elvileg lehetne, csak csinált-e valaki ilyet,tehát be lehet-e állítani a vízszinte?
(#) tutajos hozzászólása Nov 5, 2007
zanussi fa1026 probléma: 40 fokos mosás 1 óra 40 perc (rövid program); teljes program kb 3 óra. a gépkönyv nem ír ilyen hibajelenséget, így gyógyírt sem. tudna valaki segíteni?
(#) ha6pc hozzászólása Okt 20, 2007
Sziasztok!
Indesit wt102 vezérlőpanellel találkozott-e már valaki?
A hiba a következő: nem csinál semmit,bekapcsolva egy led villog,ennyit képes produkálni.
(#) mlinko hozzászólása Jún 28, 2007
Nagy örömre működik a szerkezet szépen mos Beszéltem aközponti szervízzel és egy rendes telefonos srác elmondta h az F-08 hiba kód vagy a fűtőszál relé besülését v a nyomás kapcsoló beragadását jelenti. Végig nézve egyiknek se votl baja de egy ULN2003AN IC gyanus votl és kicseréltem láss csodát működik remélem nem lesz vele gond a továbbiakban.
(#) (Felhasználó 1947) válasza mlinko hozzászólására (») Jún 10, 2007
Szia !

Ha beázott a vezérlőpanel, nézd át ,lehet hogy csak v.melyik forrasztási pont hajszálrepedt, vagy a beázás miatt kh-s.Fóliaszakadást (korrodáció)is kereshetsz.
Gondolom már ólommentes forrasztással készült a panel.
Simán ólmossal forraszd át tisztitás után a gyanús forrpontokat.
Esetleg szenzor hiba?
Mérni,mérni,mérni....

Üdv! Luki
(#) mlinko hozzászólása Jún 9, 2007
Két kép a gépről az adatlapon kívül találtam még 2 vonalkódot azok képét nem mellékelem m rosszul sikerültek.
Slope: milyen gombákra gondolsz hőmérséklet meg ilyesmik?
Kefeúr: Hiba jegyzéket honann tudnék leszdni, m kiírja h F-08 de h az milyen hibát takar azt nem tudom. Ja és van ennek a lapnak sztem számítógép csatlakozása is 5 éren.
(#) Slope válasza mlinko hozzászólására (») Jún 8, 2007
Ki kellene mérni a gombákat. Tudtommal még a digitális vezérlésű gépekben is megtalálhatóak biztonsági okokból.

Javítsatok ki, ha nem így van...
(#) mlinko válasza Kefeúr hozzászólására (») Jún 7, 2007
Oké, akkor holnap ez lesz az első dolgom megkeresni azt a számot, de azt merre találom rajta más szám nem volt az adatlapon hátul. Sztetek mi lehet a probléma h ilyen rapszódikusan hol jó hol nem a panelon külsérelmi nyom nincs. Akkor annyit még legyél szíves megmondani h hol található az a szám.
Ja és teljesen digitális kijelzős így amit láttam belőle a programkapcsoló mint egy hexa kapcsoló jó ez kicsit durva közelítés de vmi hasonló. :vigyor3:
(#) Kefeúr válasza Dr.Megavolt hozzászólására (») Jún 7, 2007
Hali .
szervízben dolgozom és el kell hogy mondjam ez nem beazonosítás amit te tipusnak írtál!!
PNC E-nr számok kellenek a nélkül nem lehet 1 csavart sem rendelni hozzá!
(#) Dr.Megavolt hozzászólása Jún 7, 2007
szia!
a vezerlo digitalis vagy egy egyszeru ora?
(#) mlinko hozzászólása Jún 7, 2007
Üdv Mindenkinek!
Remélem nem feleslegesen nyitottam új témát de nem találtam még ilyen topicot ami az újabb mosógépek vezérlésével foglalkozna.
Helyzet a következő: Szomszéd leselejtezte a 6hónapos mosógépét m feladta a küzdelmet a szervízzel aki nem votl hajlandó 100km kiszállni na mind1 lényeg ez egy Ariston ALD80EX típusú. A hiba jelenség a következő: v működik rendesen v működik de csak 40 fokon hajlandó mosni de közbe hibát jelez. azzal magyarázták h beázik rajta a vezérlő egység na most egy télen át nem száradt volna ki?/nem volt használva/ A vezérlő típusa: lb2000c
Várom az ötleteket az elnen a legjobb ha lenne köztünkegy hivatalos szervíz
Következő: »»   597 / 597
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem