Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   8 / 8
(#) mokus válasza deguss hozzászólására (») Márc 3, 2007
Ez is csak másodperceket mér nem?
(Legalább is adatlapját nézve én így látom)
(#) deguss válasza mokus hozzászólására (») Márc 2, 2007
(#) mokus hozzászólása Márc 2, 2007
Akkor nekem is lenne egy kérdésem, van olyan RTC ami legalább század másodperc pontos? az se baj ha ezred. Stoppert akarok gyártani, de nem találtam hozzá megfelelő IC-t. Segítsetek ha tudtok!
Köszi előre is!
(#) Tomee válasza Csaplar hozzászólására (») Márc 2, 2007
Üdv!

Én is pont ezt az órát nyagatom. Csak dugdosós panelon van összerakva és már egy ideje megy (~2 hónap) Nekem semmi próblémám nincs vele.
Még az időt kéne egy kicsit pontosítani (time adjust vagy mi a neve..) és akkor minden jó lenne.
Csatolom a kodómat. Ha tudod akkor használd egészséggel!

RS5C372A.ZIP

(#) deguss válasza Csaplar hozzászólására (») Márc 2, 2007
Szia!

(bocs most nincs ekezetem)
Milyen forditot hasznalsz?
A Clock_Read fgv-böl szedd ki a IdleI2C()-ket, eleg oda böven az 5 ms-os delay is!
Meg esetleg a main fgv-ben a Clock_Read fgv. meghivasat nagyobb idokozonkent tedd, pl 100ms-onkent.

udv. deguss
(#) Csaplar hozzászólása Márc 2, 2007
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Van egy pic16f877-es demó kártyám, amelyet egy p18f4520-as procival használok. A kártya tartalmaz alapból egy RS5C372A óra IC-t, ezt szeretném használni.

Valamilyen szinten megy is a dolog, sikerült beállítanom az időt és meg is jelenítettem, de változó idő elteltével mindig lefagy.

Mi lehet a baj? Miért áll le az óra? Én esetleg azt tudnám elképzelni, hogy valahol nem megfelelő a delay, de gőzöm sincs, hogy hol! Vagy valami túlcsordulna?

Elküldöm, hogy eddig mit sikerült bénáznom! Mindenfajta észrevételt szívesen fogadok!

Van ötletetek?

Előre is köszi!

Zotya

myClock.zip

Következő: »»   8 / 8
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem