Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
mért szeretik a vakok a szezámmagos zsemlét?
- mert mindegyik egy új mese Megy a púpos a hegyen, és keresztülmegy a temetőn. Előlép egy sír mögül a szellem. - Púpos! Mit viszel a hátadon?? - Jaj szellem. Ne is keseríts.Hát a púpomat! - Nos, legyen egy jó napod, leveszem rólad! Eltűnik az ember púpja, és boldogan szalad le a hegyről a faluba. Találkozik a sántával. - Te sánta! Menj fel a temetőbe, ott találkozol a szellemel, és megszabadít minden kínodtól! Szalad is a sánta ahogy a lábai bírják. Felér a temetőbe, és elé lép a szellem. - Te sánta! Van púpod?? - Nincs. - Akkor tessék itt van egy Két rendőr sétál ki a vasúti alagútból. Ruhájuk tépett, arcuk, kezük véres, alig élnek. Nagy kínok között megszólal az egyik: - Ugye megmondtam... őrmester úr, hogy nem a... bagoly... huhogott.
Nem internetes de ez is jó.
A tanár végigmagyazázza a teljes órát. Óravégén kijelenti: -Hogyha nem tudtok valamit, most kérdezzétek meg! Síri csend... És félhangosan megjegyzi, -"Most vagy én adtam le jól a tanagyadot, vagy ti azt sem tudjátok, hogy mit nemtudtok!" Ez is egy megtörtént eset...
Ez fájt. De nagyon.
Legújabb fejlesztésű orosz offline informatikai hálózat: Inter-nyet.
tanuló:tanárúrkérem,letölthetném az internetet?? (kezében egy floppy)
-tanár (gurgulázva a röhögéstől):iggggen, persze! -tanuló: és ez a legújabb internet? -Tanár (mostmár szemberöhögi a diákot):igen! Minden másodpercben! ![]() (megtörtént eset!)
Mi a lehallgatás mértékegysége?
Kagyló/secundum.
-Mi az ellenállás mértékegysége???
-Partizán / négyzetméter
fizika:
- Mi a szellem mértékegysége? - Lidércnyomás.
Király ez a topic
Most én jövök: -Az elektromosság a modder barátja, de csak addig, míg nem a modder vezeti... -Az emberi hülyeséget egyetlen grafikon sem tudja ábrázolni -A békéért harcolni olyan, mint dugni a szüzességért. -Ki az abszolút előzékeny? -Aki még a szekrényajtón is kopog, mielőtt kinyitja -Ha a barátnőd azért panaszkodik, mert többet bütykölöd a géped mint Őt, akkor ígérd meg neki, hogy ha nem piszkál tovább, akkor szerelsz egy neont a bugyijába... -Megy a nyuszika és a medve az erdőben, a nyuszika egy tóhoz ért, a medve meg egy kicsit a villanyszereléshez -A letölthető háttérképek feladata emlékeztetni az embert, hogy voltaképpen mit is szeret, már amennyiben reggel arra ébred, hogy elvesztette személyiségét. Maguk a letöltött tartalmak is igen élvezik a használatba vételt, mivel miközben egyik számítógépről a másikra transzportálódnak, átélik a "szuuuuupergyors" érzést.
Na, hamár az informatikánál vagyunk...
Megkérdi a riporter az utca emberét, hogy: "mi a véleménye az internetes virtuális sexről?" Az utca embere: " a milyen sexről??!!" Megkérdik az informatikust is... Mire az: " a virtuális micsodáról??!!" Más. Hány informatikus kell egy izzó kicseréléséhez? Válasz: Egy sem... Hardware hiba! Helpdesk: -Jónapot az a gondom hogy akármi meg akármi... Helpdeszkás: -Jó akkor most menjen a sajátgépbe aztán... Ügyfél: -Elnézést! De ez nem az én gépem! Én csak itt dolgozok...!
- Mi az. Kicsi sárga, és nagy hatalma van?
- ??? - Root kiskacsa
A térről jutott eszembe:
-Milyen a háromdimenziós lovas kocsi? -Térfogat. -Hőre lassuló jármű: Lovas kocsi. (Hőőőőőő!) Betegcsere-adalék: -Doktor úr! A beteg alapvető életfunkciói kezdenek leállni! -Miért, műtünk? Azt hittem boncolunk.
Hali! Nekem is lenne egy vicem amit még valamikor régen hallottam:
A helyzet definisztikai szubjektívája olyannyira kolombinál, hogy nem skurbinál össze a monumentális egzisztenciámmal. Tehát a lényeg lényege lényegében lényegtelen! Illetve a sulimból a matektanáromtól idézve: "Nem mindegy, hogy bort öntünk vízhez, vagy vizet borhoz, tehát a+b nem egyenlő b+a-val!"
hamár a fizikatanároknál tartunk...
általánosban a halmazállpot változásoknál sorolta a "tanár" a példákat: jég elolvad, szárazjég szublimál, leves elpárolog... és talán a végefelé kicsit besokallt mikor a folyékony>gáz ra mondott még egy példát: " ha megrázzátok a dezodort, lötyög a folyadék... ha megnyomájtok gáz lesz belőlle...
egy kis bash.hu:
Vicsys : tényleg örülök
Source2 : nem Kandós vagy/voltál ??? Ez a vonatos előadást ott is megtartják
mi az összefüggés az idő a tér és a tömeg között
....??? ha jó az idő a téren nagy a tömeg.....
És egy harmadik:
A nő általános leírása A nő abban különbözik a tranzisztortól, hogy nem három, hanem négy lába van. Tehát inkább két darab ellenálláshoz lehet hasonlítani. Panelbe ültetését nehezíti, hogy lábai nem ónozottak. A lábak végén lévő bemetszések néha lakkozva vannak, a lakkozás színéből a processzor bonyolultságára lehet következtetni. A rikítóra lakkozott példányok általában igen egyszerűek, visítva nevetnek, és nem értik, a hajó miért úszik a vízen, hiszen vas... Egyébként e bemetszések léte gyártástechnológiai okokra vezethető vissza, gyakorlati hasznuk nincs. Sőt, ha szükséges a nő rögzítése, ajánlatos ezeket lecsípni, lereszelni stb. A nő 1 (bél)csatornás. MOS, de ha megkérik, vasal is. Felső végén egy ütésnemálló tokban helyezkedik el a központi egység. E központi egység bonyolultsága változó, általában fordítottan arányos a formatervezés színvonalával. A fejlett, 3 bites processzorral és 17 bites memóriával rendelkező példányok gyengén formatervezettek, míg az egyszerűbbek (1 bites processzor, 1 bit memória) igényesebb külsejűek. A nőnek két füle van, tehát szállítható. A nő képes a karakterfelismerésre, különösen az „1000 Ft”, az „5000 Ft” és a „10000 Ft” karaktersorozatok felismerésére. A nő input-output eszközei a felső és a középső részén helyezkednek el. A felső részén az input, az alsó részén az output eszközök. Megemlítendő, hogy az alsó részen található egy igen fontos input-csatlakozó, a memóriabővítő hüvely. (6,3 Jack) Ezenkívül néha a felső input eszközök outputként is működnek. Például: akkumulátorsav-túlfolyás esetén, és ezt az OF flag is jelzi. A nyaknak nevezett részben futnak az adat és cím buszok, és egyéb érdekes dolgok, például egy gégecső. Az eszköz ezen tud port és egyebet szívni. A nyak sajnos elég rövid, ezért ha a CPU-t másik szobában akarjuk tárolni (mert például túl randa), akkor problémáink lesznek. Ha lejjebb megyünk, akkor két potenciométert találunk, a nőt ezzel lehet gerjesztett állapotba tekerni. A has közepén helyezkedik el az a nyílás, amin a gyártáskor a nő légmentes lezárása előtt kiszívják a levegőt. A nőt ne tároljuk függesztve, mivel gyárilag lábakra van szerelve, állítsuk mindig ezekre. Ha a nőt esetleg fektetve tárolnánk, a lábait akkor sem tanácsos leszerelni, mivel ez árt az esztétikai megjelenésének, és a körülményes visszaszerelés miatt nekünk kell majd reggelit készíteni.
Villamosmérnök vicc:
-Melyik állatnak van nyomása, ellenállása, és fázisszöge? -? -A csirkének! -Na de miért? -Mert bar-ohm-fi! Idézet: „Kisegér énekelve szökdécsel a sinek között: Kiskertemben tüptürüp Kinyílott a tüptürüp ÁÁÁÁÁÁÁ tüptürüp - tüptürüp - tüptürüp - tüptürüp...” Én ezt úgy ismertem, hogy: Kisegér bandukol a sínen, és azt énekli: - Szeretem a sajtot, tadam-tadam. Szeretem a sajtot, tadam-tadam. Szeretem a sajtot, tadam-dadam-tadam-dadam-tadam...
és köztudott, hogy a hülyeség akkor a legveszélyesebb, ha szorgalommal párosul.. :beka3:
Hú. Fél 11-kor lett indítva a topic, és már tele van hülyeséggel
![]()
én buszsofőrök között melózom és onnan :
Buszsofőr mottó: "Aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol. - Az utas az, aki vár a megállóban." Sofőrfülke ajtaján : Álmomban,boldogan,csendben szeretnék meghalni mint a nagyapám...... nem ordítozva visítozva mint az utasai..... Buszsofőr a mellette álló utashoz hajnalban : tuljöttünk már az elágazáson...? mer" mintha elbóbiskoltam vóna...
a hálózati feszültség alatt lévő alkatrész semmiben sem különbözik a nem hálózati feszültség alatt lévőtől,csak másabb a fogása......
Na, ez még nekem is sok(k) volt!!!! Annak ellenére, hogy már vagy 20 éve dolgozom ennél az agyament cégnél (MÁV), még nem hallottam ezt a dumát! De nagyon jó!
Ha már vasút: Moldova György írta az "Akit a mozdony füstje megcsapott" c. klasszikusában: "A vasutat nyáron a gaz, télen meg a fagy tartja össze..." Na még egy vasúti témájú: - Miért késnek a vonatok? - ???? - Nyáron azért, mert a nagy melegben a sínszálak megnyúlnak (dilatáció), ezért kell többet futniuk, télen meg a hideg miatt a kerekek zsugorodnak össze, ezért mennek lassabban... Bocsi, abbahagytam a vasutazást!
Barátom, nem reménykedtem, hogy nálam pihentebb ember is van, de a hitemet nem vesztem el: nem vagyok tökéletes, de arra törekszem, hogy azzá váljak. Gratula.
Kisegér énekelve szökdécsel a sinek között: Kiskertemben tüptürüp Kinyílott a tüptürüp ÁÁÁÁÁÁÁ tüptürüp - tüptürüp - tüptürüp - tüptürüp...
az egyik számtekos a másiknak:
Adj már kölcsön egy ezrest inkább adok 1024 hogy kerek legyen Azt tudjátok mért zakatol a vonat? Tudjátok-e, hogy mitől zakatol a vonat? Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk, meg kell vizsgálnunk a vonatot. Miből is áll a vonat? Van egy mozdony, és van sok (vagy csak egy) kocsi. Namármost a mozdony ugyanúgy zakatol, mint a vagonok, így elég csak a vagonokat vizsgálnunk, a mozdonyt el is hanyagolhatjuk. Ha megnézzük a kocsikat, akkor ugye mindegyik egyforma zakatolás szempontjából, így elég egy kocsit megnézni, a többit elhanyagolhatjuk. De miből áll egy vagon? Van egy felső (utas, vagy rakodó) rész, és van az alsó rész, azaz az alváz. A felső rész ugye nem zakatol, tehát ezt el is feledhetjük, elegendő az alsó részt vizsgálni. Az alsó rész felépítését tekintve áll egy alvázból, és a kerekekből. Innen az alváz ugye megint nem zakatol, tehát azzal sem kell foglalkoznunk, elég megnézni a kerekeket. Kerékből is van azonban egy vagon alatt 4 pár, amelyek mindegyike egyformán viselkedik zakatolás szempontjából, tehát elegendő egy párt is megnéznünk, a többivel nem foglalkozunk. Egy pár kerék felépítését nézzük meg! Áll magából a két kerékből, és van a tengely. A tengely viszont nem zakatol, tehát elhanyagolható. Marad két darab kerék, ami viszont megint teljesen egyforma, így az egyiket elhagyhatjuk. A továbbiakhoz kell egy kis matematika, hiszen nézzük meg a kereket! Az kör alakú! A kör területét úgy számítjuk ki, hogy r^2*Pí (r a négyzeten szorozva Pí-vel). A képletből a Pí=3,14, ami nem zakatol, tehát nem foglalkozunk vele tovább. Az r az a sugár, ami mivel állandó, így megintcsak nem zakatol. Mi maradt meg? Hát a NÉGYZET! És ahogy ez a négyzet billen egyik oldaláról a másikra, na ATTÓL szól a vonat kereke! |
Bejelentkezés
Hirdetés |

(remélem)