Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kombikazán működési hiba
 
Témaindító: gpepe79, idő: Nov 29, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   458 / 458
(#) balazsgy válasza cs75 hozzászólására (») Vas, 20:09 /
 
Szia! A második kérdésedre: Nem áramingadozás, hanem feszültségingadozás, de annál is a túlfeszültség a veszélyes (inkább villámlás okozta járulékos dolog, volt benne részem). Ilyen túlfeszültségvédő dugaljak és elosztók (ha egy dugaljzatról több készüléket is üzemeltetsz) sok helyen kaphatóak, előbbiek talán 1 eFt, utóbbiak már több eFt-áron. Pld. a MediaMarkt, de máshol is.
Az első kérdésedre: Akkor a kazán még garanciális?
(#) cs75 válasza balazsgy hozzászólására (») Hé, 7:30 /
 
Szia!
Igen,az lenne,de mégsem az.
A másik: direktbe van bekötve a kazán,ahhoz villanyszerelő kell újból,aki telepít oda egy konnektort.
Köszi a konkrét tippet, meg kell csináltatnom,bár,itt nem villámcsapáson múlt a kazán sorsa..nem tudom miért szállt el a biztosíték,de nem volt semmi ilyesmi akkor.
(#) antiktelefon hozzászólása Hé, 18:52 /
 
Csak hogy tovább offoljak.
Haladok a dolgokkal, és szétszedtem a berohadt radiátorszelepet. Nem kevés kosz volt benne, de kapargatással és a gumik tisztításával jónak tűnik, még nem néztem, kifele akar-e vizet ereszteni piszkálás után. Van még 8 ilyen szelep, érdemes szétszedni és kipucolni? A nagyon rárohadt fekete lemezes retket mi oldja le? Az alsók mind 100%-os szelepek, így legalább a bypass ágakkal nem kell szórakozni... Most a cafni kulcsra várok éppen, mert baromira meg van húzva egy toldónál.
(#) noi válasza antiktelefon hozzászólására (») Hé, 19:18 /
 
Idézet:
„Az iszapleválasztó mehet függőleges szakaszba is? Flamco clean smart, papír szerint igen”

Mehet, mert bármilyen szögben forgatható, így mindig el tudod érni, hogy a gyűjtő test függőlegesen álljon, és a kifolyó-öblítő csap lefelé. (nekem is függőleges csőbe kerül)
Következő: »»   458 / 458
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem