Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mozgásérzékelő
 
Témaindító: jana, idő: Jan 8, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   28 / 28
(#) Patópali válasza erbe hozzászólására (») Dec 26, 2020 /
 
A C2 és C3 közötti U1 pedig egy 5-Voltos stabilizátor, így a C3-on 5Voltnak kellene lenni.
Az U2 lehet cél IC is, ahogy írtad 555-ös semmiképp. A C1 kapacitását ellenőrizni kéne és a két elkót sem ártana megmérni kapacitásra és ESR-re. Feltéve ha ér ennyit az egész.

Mérni csak leválasztó trafóról üzemeltetve, a panelen a hálózati feszültség van! És kellő gyakorlattal, saját felelősségre!
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2020
(#) IvánGábor hozzászólása Dec 29, 2020 /
 
Vettem a polcomra egy egy ilyen polcvilágítást azért, hogy hangulatos fényben ragyogjon a dísztárgy. Hiba volt, mert ezen van egy mozgásérzékelő, tehát csak akkor kapcsol be néhány másodpercrre, ha ott mozgás van, márpedig a kerámia szobrocska meg se moccan, és a hangulatot nagyon rontaná, ha a szekrényhez kellene szaladgálni, csak hogy világítson.
Ki lehet iktatni a mozgásérzékelőt? Legjobb lenne, ha egy kapcsolót lehetne a helyére tenni, de már azzal is elégedett lennék, ha mindig világítana, az elemtartó fedelét kinyitva is el lehetne oltani.
(#) Bakman válasza IvánGábor hozzászólására (») Dec 29, 2020 /
 
A belsőségekről kell pár fotó.
(#) IvánGábor hozzászólása Dec 29, 2020 /
 
Van valami ötleted a fenti képek alapján, hogy lehetne ezt szétszedni, vagy kiemelni a mozgásérzékelőt? Teljesen belesimul a műanyag házba.
(#) IvánGábor hozzászólása Dec 29, 2020 /
 
Van egy csavar az elemtartó fedele alatt a rövid oldalon, de nem tudom, merjem-e kicsavarozni.
Ha reménytelen a dolog, akkor inkább megpróbálom visszaküldeni.
(#) Bakman válasza IvánGábor hozzászólására (») Dec 29, 2020 1 /
 
Szétszedés nélkül úgy sem lehet kiiktatni a mozgásérzékelőt. Amit lefényképeztél, az csak a konkrét érzékelő.
(#) IvánGábor hozzászólása Dec 29, 2020 /
 
Nyilván. Csak abban reménykedtem, hogy így ránézésre el lehet dönteni, hogy egyáltalán belekezdjek-e. De megértem, hogy ezt nem lehet.
(#) Sebi válasza IvánGábor hozzászólására (») Dec 29, 2020 /
 
Mechanikailag nem kell kivenned. A problémád nem csak ez, hanem nyilván van ott egy időzítő rész is, ami pár perc után kikapcsolja. Ki kell iktatnod az egész elektronikát ahhoz, hogy az elem behelyezésével világítson.
A panelről készült jó minőségű - mindkét oldali - fotó alapján valószínűleg többen is meglátjuk azt az alkatrést, amit rövidre kell zárni a kívánt működéshez.
(#) mnyugger hozzászólása Jan 18, 2021 /
 
Valakinek megvan e az Intek IT15 mozgás érzékelő kapcsolási rajza?
Vagy bármilyen doksi róla.
Köszi.
(#) mraulajos hozzászólása Jan 29, 2021 /
 
Hali!
Van (volt) egy ilyen LED lámpám. A képen látható mozgásérzékelő van benne. Alkony kapcsoló kell hozzá, mert éjjel/nappal működik. Három év után, ki égett a led panel. Annyi a problémám ezzel a mozgásérzékelő kapcsolóval, hogy túl rövid időre van beállítva. (10-15mp) Nem lehet rajta állítani. Valaki esetleg? Milyen alkatrész cserével lehetne ezt orvosolni?
Következő: »»   28 / 28
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem