Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Szia!
Ragaszkodsz a kínai sárga papírhoz? Nekem EZ VAN és jól működik lézernyomtatóval, gyártottam már vele néhány nyákot...
Régóta használok a tiédhez hasonlót, de mostanában rosszabbul sikerül a vasalás, pedig régen még a SSOP16-os tokozás is sikeresen átment. Lehet hogy az utángyártott toner a ludas. Valahol meg azt olvastam, hogy ezt a kínait nem kell áztatni csak lehúzni. Nem kell hogy kínai legyen, csak típus szerint legyen azonosítható.
Utángyártott tonerre viszonlag sok panasz található ezen a fórumon is.
Nagyobb méret esetén sem kell áztatni. Öntapadós papírfecnikkel szoktam rögzíteni a nyákhoz, ha a rögzítést eltávolítom, le is esik a nyákról.
Nem igazán van ezeknek konkrét típusuk. Ha úgy keresel rá "pcb transfer paper" nagyot nem tévedhetsz. Olyan gond lehet, hogy feltekerve szállítják, és idő kiegyengetni. Egy mappába szoktam tenni, és lesúlyozom néhány napra, így kiegyenesedik. Nyomtatáskor arra érdemes figyelni, hogy önmagában nem jó a nyomtatóba tenni, mert megcsúszhat, begyűrődhet. Ha a kellő méretű darabot árazócimkével, vagy hasonló papírragaccsal rögzítem egy normál nyomtatópapírra, akkor soha nem volt problémám vele. A fényes oldalára kell nyomtatni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |