Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mtd 600 fükasza gyújtása
Lapozás: OK   2 / 2
(#) Inhouse válasza VIM hozzászólására (») Jún 10, 2020 /
 
Akkor én már nem tudom, kinek higgyek, mi a jó...
Az új készülékek membránja nem keményedik fel a tárolás alatt?
Van ilyen bejegyzés a használatikban, hogy ne hagyja kifogyni a benzint, mert ez és ez történik?
Nem értem én ezt.
(#) SALáta válasza VIM hozzászólására (») Jún 10, 2020 /
 
"piros 2t olaj" általában megveszik a stihl ásványit ez alatt. Na az kokszol, főleg ha megszalad. Full szintetikus motult ajánlok ha még nem kokszos a gép! Ha kokszos akkor tönkreveri a leváló nagyobb darabnyi lerakódás. Sok olaj meg betapasztja a gyűrűt, és nincs kompresszió. A karbi is kopik idővel, sőt a nem piszkáláshoz annyit ha a takaritani kell akkor bizony apróra mindent.... Tehát alap ha hozzá van nyúlva karburálni kell. Az emelőhimba lent a membránnál, na arra kell vigyázni mert abból inkább ami benne van azt kell visszatenni. A youtube on a Péterláncfűrészes pl szerel karbit, hát van amivel cumi van.
(#) VIM válasza SALáta hozzászólására (») Jún 10, 2020 /
 
Nekem már több éve ez a 2T van keverve de nincs negatív tapasztalatom vele szemben. A karburátort meg nem javítom, veszek másikat ha csak nem a tűszelep van felakadva. Kettőezer forintért lehet kapni a "piacon" megbízható forrástól. Most vettem én is egy láncfűrészt (Bővebben: Link), nem tudom, hogy lesz-e gondom a karbival.
(#) VIM válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 10, 2020 /
 
Pont az van a használatijában, hogy engedje le a benzint, járassa ki az üzemanyagot a motorból. A téli leállás nálam nem okozott még semmiféle problémát a tavaszi induláskor. A gépek persze fagymentes helyen telelnek át de mindig van bennük üzemanyag a tétlen időszakban.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem