Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tablet PC javítások
Lapozás: OK   32 / 32
(#) bugyi680 hozzászólása Szept 24, 2017 /
 
Van egy Concorde TAB play 16GB-os táblagép,hogyen lehet recorvery módba tenni?csak egy reset és egy bekapcsoló gomb van rajta.Újra kell indítani mert a zárkódot elfelejtette az ismerősöm.
(#) Andr3wJ válasza bugyi680 hozzászólására (») Szept 24, 2017 /
 
USB hibakeresés ha be van kapcsolva, és van rajta recovery, akkor
  1. adb reboot recovery
talán segít.
(#) Lezli46 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Szept 24, 2017 /
 
Köszi..,recovery-t megtudom csinálni..,de ha ez sem segit ,arról most nem beszèlve hogy recovery közben esetleg valami fèlremehet.. ,és leadom garanciális javitásra (2 honapos...).,akkor nemfognak " kötözködni" hogy mièrt "piszkáltam"??
Nincs rootolva egyèbbkènt.
(#) Andr3wJ válasza Lezli46 hozzászólására (») Szept 24, 2017 /
 
Recovery közben nagyon nem mehet félre semmi, ha igen ráfoghatod hogy az ő hibájuk, ha tudod hogy nem volt módosítva.
Ha meg kötekedik, adjon róla valami papírt hogy a Samsung tud garantálni mindenféle behatolás elleni védelmet. Ilyet meg nem tud...

Egyébként erről jut eszembe hogy a Samsungnak van a beépített biztonsági programja a knox vagy mi, az kiírja hogy módosított e a szoftver, de régebben mintha olvastam volna hogy ez alapján nem vonhatják meg a garanciát.
(#) Lezli46 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Szept 26, 2017 /
 
Megcsináltam a recovery- ès a cashe törlěst is..,többbször is...,sajnos megmaradt a goothewin.criket virus..,M.M- nál vettem jó egy hónapja..,ugy hirdetik magukat hogy 60 nap elàllàsi idő van náluk..,ez realitás vajon???
Nagyon elment a kedvem ettől a S.M. tablettől..,
Lehetséges vagy csak beképzelem hogy mintha kissé megvolna bénulva emiatt a gép? Pl az érintésreagálås måssá vált..,vagy egyáltalán vacilál...,
(#) Andr3wJ válasza Lezli46 hozzászólására (») Szept 26, 2017 /
 
Találkoztam agresszív vírussal , ugyan nem samsungon hanem gyenge kínain. Ott a rendszert úgy megfogta , főleg hogy ha netet kapott a beűllításokba nem tudtál bemenni.

Ha nem akarsz szórakozni vele vidd be, néha egész normálisak bent.
De ha még küzdenél vele akkor egy szoftver felrakás megoldja a gondot.
(#) Lezli46 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Szept 27, 2017 /
 
Tudåsom és bátorságom androidéknál a fentieknél vègetért..,beviszem..,ez volt kb a negyedik - ötödik tabletem ..,valamennyi noname kinai , és soha nem lettek virusosak.., ezért ezt a drága samsungot most csalódásnak érzem...,kiváncsi vagyok hogy kezelik a M.M- nél....?
Köszi és üdv
(#) luigi71 hozzászólása Okt 8, 2017 /
 
Sziasztok.nem találom a megfelelő fórumot,de hátha tudnátok segíteni.Van egy trend plusz s7580 as telefonom.Odinnal ráraktam a TWRP-t.Töltés közben leakadt igy levettem az usb -ről .Azóta sem bekapcsolni ,se download mód,se recowery,és a számítógép is "ISMERETLEN ESZKÖZ" ezt irja ki.Próbáltam usb jig -el is sikertrelenűl.fel szeretném éleszteni vagy legalább download módot visszakapni.Nagyon szépen kérlek segítsetek.Nincs pénzem másikra.
(#) VtechondaHun hozzászólása Okt 14, 2017 /
 
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy kínából rendelt tabletünk. Bekapcsoláskor csak az android felíratig jut, tovább nem. Semmilyen billentyűkombinációval nem tudom elérni a menüt.

Android 4.4 kitkat van rajta
ATM7029B chip

Mit tudok vele kezdeni?
Előre is köszi.
(#) Lezli46 válasza Lezli46 hozzászólására (») Okt 18, 2017 /
 
Szia!

Ez lett a vége kissé nyulosra sikerúlve.., M.M elfeleijtett garanciajegyet is mellékelni stb..,nagy nehezen potolták .,számla kevés a garihoz a Samsung márkaszerviznek ha nincs rajt Imei szám..,egyébbként totàll" reklámablakként " kezelték miközben aggályoskodtam windozos rossz emlékekre hivatkozván., ahol szinte mindig csak egy ujrarakás segitett ily esetekben..,
Felhivtam az ügyfélszolgálatot..,a remote smart tutorra rábeszéltek..,óriási meglepetésemre gyakorlatilag semmit se csináltak.., mondván samsungéknak mint gyártonak ehhez semmi közük stb.., kétségkivül kedvesen és készségesen elmagyarázták hogy ennek nincsenek messzebbható-rosszindultú következmènyei stb.., gyakorlatlag nyomjak egy X- t az oldal bezárásához..,noha elég iijesztö ha megjelenik ez a "nem virus"..,egyébbként küldtem nekik két mentést is rôla.,hogy nem a szokványos kis reklámablak felugrásról beszèlek.,"hab a tortán" : tegnap rádugtam töltőre.,valami furcsa volt,mintha kattogott volna valami, majd jött valami szöveg , remote szerü., villámgyorsan kikaptam, szerencsére a tablet Ok..,de a töltö az bekrapált...,vihetem vissza..,ez igy akkor Ok-s szerited??? Nem a töltő tönkremenésère gondolok...
Köszi és üdv
(#) eyess válasza VtechondaHun hozzászólására (») Okt 18, 2017 /
 
Mi a tablet neve ?
(#) eyess válasza luigi71 hozzászólására (») Okt 18, 2017 /
 
Mi az , hogy
Idézet:
„Töltés közben leakadt”
.
Az usb kábelt tedd rá , és próba , ha nem sikerül , akkor az aksit ki be , és újra , de az usb kábelt ne vedd le akkor se róla , amikor az aksit ki , és vissza teszed.Egymás után próbálgatni kell , és be fog indulni..Utána mehet rá a pc ről a rom.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2017
(#) Leraz hozzászólása Nov 4, 2017 /
 
Sziasztok!
Tud valaki segíteni egy ISO fájlal a 7"-os MyAudió , 4 GB-os változathoz?
Kössz előre is.
(#) uniman válasza Leraz hozzászólására (») Nov 4, 2017 /
 
Hello! Pontosítani kéne a típust!: Pl.: MyAudio Storm, MyAudio 7 7040 4Gb...
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2017
(#) eyess válasza Leraz hozzászólására (») Nov 4, 2017 /
 
Mi lett az eredetivel ?
(#) Leraz válasza eyess hozzászólására (») Nov 4, 2017 /
 
Most javítok egyet a családnak és szerintem kellene majd hozzá. Megvolt de tönkrement a HDD és egyedül azt nem sikerült lementenem.Az RKBach Tool megvan csak egyedül az ISO hiányzik.
(#) eyess válasza Leraz hozzászólására (») Nov 4, 2017 / 1
 
Adok két linket .Töltsd le , és nézd meg melyik kell neked . De lehet , hogy mindkettő.

Bővebben: Link

Bővebben: Link
(#) Leraz válasza eyess hozzászólására (») Nov 4, 2017 /
 
Köszönöm! Jönnek le majd meglátom mi alakul.
(#) Leraz válasza eyess hozzászólására (») Nov 5, 2017 /
 
Köszönöm szépen , ez kellett. Tökéletes.
(#) eyess válasza Leraz hozzászólására (») Nov 5, 2017 /
 
Szívesen. Használd egészséggel.
(#) belfi2 hozzászólása Nov 7, 2017 /
 
Sziasztok!
Kaptam egy Huawei IDEOS S7 Slimet. Régi meg gyenge meg minden, de nem ez a baj. A baj az hogy ha netezek vele mindig feljön egy figyelmeztetés hogy a tanúsítvány nem biztonságos meg más írta alá, és ez nagyon idegesítő. Tud valaki valamilyen megoldást rá?
(#) belfi2 válasza belfi2 hozzászólására (») Nov 7, 2017 /
 
Megoldva!
A tanúsítvány tároló engedélyezésével a probléma megoldódott.
(#) Ati02 hozzászólása Nov 11, 2017 /
 
Hello!
Van egy Lenovo a3500 fl tabletem. Nem akar bekapcsolni csak folyamatosan az "Android is upgrading"-nél beakad és innen sehova és még ki se lehet kapcsolni. Nem segít ezen az úgy nevezett "factory reset". Hogyan lehetne orvosolni?
Következő: »»   32 / 32
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Nov, 21. Kedd
22:15:43
Jelenleg 356 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu