Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Távirányító dekóder építése
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Lüke Aladár hozzászólása Máj 14, 2013 /
 
Sziasztok!

Az oldalon is megtalálható Girder PC távirányító Bővebben: Link "szoftver nélküli" változatát keresem. Arról lenne szó, hogy van egy dekóder kapcsolás soros kimenettel, ami mindennemű TV távirányító felől érkező kódot dekódol és küldi tovább sorosan. Ezután PIC-kel vagy bármi mással már könnyedén értelmezhető és nem kell minden gyártóhoz külön kiolvasó programot összeszenvedni. Találtam egy erre való IC-t, típusa ST3617, de nem tudom, hol lehetne beszerezni vagy esetleg helyettesíteni valamivel.
(#) tcs52 válasza Lüke Aladár hozzászólására (») Máj 16, 2013 /
 
Azon az oldalon, ahol ez az IC megtalálható látható, hogy az ST3617 esetében valójában egy PIC12F675-ös mikrokontrollerrről van szó, és ezt az alul található megjegyzés meg is erősíti.

Nem vagyok benne biztos, hogy megéri ebből a forrásból beszerezni (mást meg nekem nem mutatott a gógül), de helyettesíteni bármilyen más PIC-cel lehet - feltéve, hogy valaki megírja rá a programot. Azaz visszajutottunk oda, hogy a "szoftver nélküli" változathoz szoftver(!) kell, csak nem PC-re, hanem PIC-re (tulajdonképpen csak 1 betü a különbség .
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem