Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Zene készítés számítógéppel
Lapozás: OK   3 / 3
(#) SzervízMacska válasza Alfold hozzászólására (») Júl 11, 2014 /
 
Ez kicsit sem meglepő - hiszen fizetős programról van szó. Pult alatt az is biztosan megvan, de itt maradjunk a legális talajon... Pont ezért is javasoltam a Live-ot, amit rengeteg zenei perifériához ajándékba adnak lite verzióban. Ez már használható, és nem demo. És a loopolási funkciói igen fejlettek.
(#) tungsram válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 13, 2014 /
 
A barátom aki meghalt Stúdiós volt. Nemegyszer meg nem kétszer voltam nála javítani ezt azt. Utána Ő is belátte, hogy kell egy profi hangkártya. Meg is vette. De ez semmit nem von le az SB értékéből. Minde káryta tulajdonképpen erre a technológiára épül fel. Csendes és a hozzávaló szoftver is korrekt. Nekem volt ezer hangkártyám de használatra az SB volt jó. Minden más ha de mondjam. Nem véletlenül van hozzá írva teszprogi amvel minden mást lehet tesztelni. Csak a nagy feledatokhoz már egy alapkártya az már nem oke.Egyébként igazad van.
(#) strobi hozzászólása Jan 30, 2019 /
 
Sziasztok.
Hangkártyás témával igyekszem feleleveníteni a témát még mielőtt a gyártóhoz fordulnék.
Problémáim vannak egy Focusrite Scarlett 2i2-es típusú külső hangkártya beállításával. A probléma leírása, hogy a ha a line in-re jelet kötök, azt teljesen letekerve az eszköz potijával is hallom a kimeneten, és látni például abletonban is. A hang nem torz, csak még 0-nál is jelen van. Sajnos windows 10-et használok, beállítási lehetőségek közt mindennel próbálkoztam: monitorozás kikapcsolása, jelszintek levétele, prioritások, gyár által adott ASIO feltelepítve.
Leírás szerint TS és TRS jack-et is fogad a Line in, tehát az szerintem nem lehet gond, hogy stereo kábelt dugtam a mono sávra.
Van valakinek ötlete ennek kiküszöbölésére?
A kép a letekert potinál észlelhető audio jelet mutatja.
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem