Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Android tablet rajzpadként használata
 
Témaindító: MikulaSan, idő: Szept 21, 2015
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) MikulaSan hozzászólása Szept 21, 2015 /
 
Sziasztok! Adott egy 7" tablet 4.2 android rendszerrel és ezt szeretném használni mint digitalizáló/rajztábla-ként usb kábelen keresztül. Ehhez kérném tapasztaltabb emberek segítségét hogy hogy lehetne kivitelezni, viszont avval tisztában vagyok hogy már olcsón kapni ilyen kütyüt. A kíváncsiság hajt a legjobban hogy mire tudnám felhasználni univerzálisan a tebletomat,mivel eladni nincs értelme mert nem fizetné meg senki.
(#) uniman válasza MikulaSan hozzászólására (») Szept 21, 2015 /
 
Valószínúleg azzal sem vagy tisztában, hogy a két eszköz "érintőképernyői" között óriási eltérések vannak a felbontásban...
Egy tablet pl. ezeknek a paramétereknek a nyomába sem ér: Felbontás 4000 lpi, nyomásérzékenység 2048 szint ...
(#) kameleon2 válasza MikulaSan hozzászólására (») Szept 21, 2015 /
 
Szia! A felbontása miatt nem ajánlom. Ezek érintésvezérlésre (alacsony felbontás) és nem grafikára vannak kitalálva. Nekem van 2 digitizerem is tudom mire elég az egyik és a másik. Esetleg az nem lenne neked jobb megoldás, hogy a tablet árában veszel a képernyődre egy digitalizáló feltétet? Mert az valóban jobb felbontást tud. Esetleg vannak a PC Arénában is időnként olcsón olyan monitorok, amik eleve érintőfelülettel szereltek. Ha ki akarod próbálni, akkor javaslom egy windows remote feltelepítését. Ezzel Androidról tudod távvezérelni a PC-t. Beleértve a rajzoló programot is.
(#) MikulaSan hozzászólása Szept 21, 2015 /
 
Köszönöm a válaszaitokat és igen ezért tettem fel hogy tisztába kerüljek a témával kapcsolatban
(#) Marko Ramiusz hozzászólása Szept 21, 2015 /
 
Engem is éppen ilyen érdekelne! PLC programokat szeretnék rajzolni, helyettesítve a papírt. Szóval függőleges, vízszintes és íves vonalakat. Némi szöveget.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem