Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Telekom - Digitális átállás
 
Témaindító: petifly, idő: Szept 28, 2015
Témakörök:
Lapozás: OK   9 / 9
(#) Massawa válasza orizon hozzászólására (») Ápr 26, 2023 /
 
A kávéfözö még nem,( de ki tudja még meddig? ) a digitális szolgáltatás meg már régen ezt teszi, teheti. ( a kodolási algoritmusban benne van). Ha a szolgáltatonak fizetnie kell ezért, ( márpedig kell), akkor ki is használja ezt.
(#) Alkotó válasza orizon hozzászólására (») Ápr 26, 2023 /
 
A "tükrös" DIGI-ről nem tudok semmit, sőt azt gondoltam ilyen ma már nincs is.
Nekem optikai kábelem van, amin jön a TV, 1000-es internet, és ingyenes telefon (amit én speciel nem használok, de néha csörög). Ezért kérnek 6000-et, és nincs semmi egyéb költség. Még a beltéri egység is az övék, és ha gond van vele (egyszer volt), akkor másnap ingyen cserélték.
Más szolgáltatót nem ismerek, de a nálam lévő DIGI-vel maximálisan elégedett vagyok. (Egyetlen apró kis bosszantóság azért van, mert időnként rendezgetik a csatornákat, amikor újra kell hangolni a TV-t -előre szólnak-.)
(#) orizon válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 26, 2023 /
 
Üdv! De rég olvastalak már. Jól vagy?
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2023
(#) orizon hozzászólása Máj 13, 2023 /
 
Uraim! A következő probléma érte el a házelejét megint. Nálam maradt a műholdvevő távszabályzója /kép/ azzal használtam a nem rég kapott Androidos SmartBoxot. Simán működött vele. Tegnap óta semmi meg sem nyikkan. Tudom mondanátok, hogy ott a SmartBoxhoz kapott távszabályzó.Igen csak az olyan kicsi , hogy nem tudom használni mert a lapát kezemen a hüvelykujjam lefedi az egész billentyűzetet ennél fogva nem bírom megnyomni az aktuális gombot. Nem tudom kinek vagy minek szánták azt a távszabályzót lehet, hogy kúpnak.Szóval az lenne a kérdéseh hogyan lehet a Smartboxal párosítani a régi távot mert valami történt elállítódot nem tudom.Nem a televízióval csak a Smartboxal. A Sat egységekhez való kombinációt végig zongoráztam.Hátha.De nem.
(#) btamas81 válasza orizon hozzászólására (») Máj 13, 2023 /
 
Nem csak elnyomtad, hogy a TV-t vezérelje?
Nekem még a régebbi fajta van, azon van két led, hogy a tv-t vagy a set top boxot vezérli éppen, alul lehet váltani egy gombbal. Nálad szerintem a bal felső sarokban lévő fehér gombbal lehet
(#) orizon válasza btamas81 hozzászólására (») Máj 13, 2023 /
 
Nem volt a tv-vel közösítve. Mindennek saját távja van. Néha be lehet kapcsolni a smartboxot a sat távjával de további funciók nem működnek. Kikapcsolni viszont már a smartbox távjával leht a boxot. Lehet ráfeküdtem a távra nem tudom. Nincs valami kód vagy nincs itt telekomos szerelő?
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2023
(#) btamas81 válasza orizon hozzászólására (») Máj 13, 2023 /
 
Picit elbeszélünk egymás mellett. Nem is kell közösíteni.
Van egy alap beállítása a set top boxhoz, (legalábbis az enyémen) azon nem tudsz változtatni. Meg van a kódolható része a tv-hez. Nekem külön gombbal lehet váltani, hogy a tv-t vagy a set top boxot vezérlem. Nem tudom nálad melyik gombbal lehet váltani, de szerintem csak ezt nyomtad el. Azért gondolom, mert enged programozni. Ha a set top box vezérlésbe lennél, azt nem engedné programozni.
De a leirás szerint, ha kiveszed az elemet, automatikusan rááll az alap beállításra, amivel az összes set top boxnak menni kell.
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2023
(#) orizon válasza btamas81 hozzászólására (») Máj 14, 2023 /
 
Most pont azt csináltam kivettem az elemeke várok egy fél órát majd visszateszem. Midjárt kiderül lesz e valami.
Következő: »»   9 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem