Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » GPS pozíciójának pontosítása (relatív DGPS)
Lapozás: OK   4 / 4
(#) pont válasza harcipocok hozzászólására (») Okt 2, 2020 /
 
Sajnos olyat ajánlani amivel még nem volt dolgom felelőtlenség lenne, alapból nekem M8T panelek vannak. M8N-ből az én kezeim között ilyen modulok voltak, Bővebben: Linkkülső antennának kell rá forrasztani csatlakozót. Végül is működnek. A beállítást azért felejtik el, mert le van merülve az a kis gombbelem, de ponthegesztéssel van betéve, cserélni csak roncsolással lehet. Ezek úgy néznek ki mint ami neked kellhet Bővebben: Link de nekem még nem volt ilyenem. Sajnos a pár ezer forintos külső antenna nem feltétlenül jobb, azokban ugyan az az olcsó patch kocka van mint amit adnak az M8N-hez, de kétségtelen, hogy rögzítés és időjárás állóság jobban meg van oldva. A látványos eredményjavulást hozók, azok 20K fölött kezdődnek.
(#) Bakman válasza pont hozzászólására (») Okt 2, 2020 /
 
Az a kis gombelem egy akkumulátor, de nekem kb. másfél év alatt kifeküdnek, 30 másodperc áramszünetet sem bírnak áthidalni. Az akkumulátorra kivezetések vannak hegesztve de a kivezetések forrasztva vannak a panelre, le lehet őket szedni egy pákával.
Következő: »»   4 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem