Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek
 
Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   179 / 179
(#) erbe válasza GPeti1977 hozzászólására (») Szo, 19:16 /
 
Könnyen megkerülhető. APEH-hez online bekötött autó. Regisztrált fogyasztás-töltés.
(#) nagym6 válasza erbe hozzászólására (») Szo, 21:49 /
 
Előbb utóbb minden így lesz. Még a WC papírban is chip lesz, online apeh-al. Kamera is lesz a chipben, perverzeknek.
(#) Skori válasza goreny hozzászólására (») Szo, 23:10 /
 
Ha neked plázacicás reagálás az, hogy nem szivesen ül le valaki egy büdös ember helyére, vagy nem szeretne bolhát, vagy betegséget elkapni, akkor te sem vagy valami finnyás. Nyilván mások vagyunk, én ha nem muszály, nem szivesen közösködöm semmin se, se autón, se máson. Az csak egy mellékes dolog, hogy engem a kommunizmusra emlékeztet.
A bubi bringái ujonnan se voltak valami szuperek (lomhák, lassúak, nehezek), hacsak valakinek a kondizás nem fontosabb a haladásnál, de az elkövetkező évek alatt majd kiderül mennyire fognak lepukkanni, és az üzemeltetőnek mennyire éri majd meg karbantartani, javítgatni, ill. szinten tartani.
(#) pucuka válasza Skori hozzászólására (») Szo, 23:47 / 1
 
Hol volt itt kommunizmus? A szocializmust építgettük, az is összedőlt.
Nem szoktál buszon, villamoson, vonaton utazni? Ha nem, jó neked, megengedheted magadnak.
Látod, nekem nincs ilyen gondom, mindíg a saját székemben ülök. De kapaszkodni nekem is kell.
(#) goreny válasza Skori hozzászólására (») Vas, 0:39 /
 
Nem, nekem az a fura, hogy egy ilyen közösségi autós ötletnél az első gondolata valakinek a büdös ember, bolha és fertőzés. Nyilván a szolgáltatásnak kell, hogy legyen egy alapszinvonala, ami bizonyos körülményeket biztosít.
Úgy tűnik nem tömegközlekedsz, de akkor gondolom taxiba se ülsz. Abba meg bele se merek gondolni, hogy azokon a balatoni bérbicikliken kik ülhettek.
(#) Massawa válasza Skori hozzászólására (») Vas, 6:47 /
 
Nem kell begyulladni, ugysem tud semilyen ilyen rendszer müködni, ahol minden iránybol az individualizmus joháságát okádják ránk.
Minden arrol szol, hogy vegyél ezt meg azt, s nem arrol, hogy használj valamit amit más megvett. Persze van sok autokölcsönzö, ahol akár ma is vehetsz kölcsön kocsit, csak a sok nagyokosnak meg kéne nézni hogy ez mivel jár. Ezt mindet biztositani kellene ( na meg többet is - pl minden e-autot csak feltöltve lehetne átvenni). Utánna már csak azt kéne eldönteni, hogy ki fizesse meg ezt az extrát...
(#) dokidoki hozzászólása Vas, 9:11 /
 
Ma reggelre akadt egy szerény érdekesség nálam, 5 éve építettem egy frekvenciamérőt, ami azóta nem volt kikapcsolva, állandó 12,8 - 14.0Volt tápról jár, ami egy 100Ah zselés akku, (szünetmentesé) a tápdrótjai 15000µF kondira csatlakoznak. Benne egy L7805CV stabilizátor ST gyártás... Reggelre se kép se hang, kioperáltam a helyéről, tápot mérve a belső 5V helyett 0.39V, leforrasztva a belső terhelést felment 1.4V-ra.
Minden előzmény nélkül este elhalálozott a stabilizátor. Alap terhelés 55,3mA, így se melegedés meg semmi hiba.
(#) Massawa válasza dokidoki hozzászólására (») Vas, 9:45 /
 
Belevágott a menkü!

(#) Skori válasza goreny hozzászólására (») Vas, 16:50 /
 
Nem az első gondolat. De úgy általában sem szeretem a közösködést, hosszú távon nem szokott beválni. Régebben sokat tömegközlekedtem, és nagyon nem mindegy merre jársz. Akkoriban a 38-as, 54-es 55-ösvonalra rakták be a legócskább buszokat. Nem csak takarítva nem voltak soha, hanem a csuklónál bekjött a kipufogógáz, és mire megérkezett az ember már fájt a feje a szmogtól. Mióta nem, vagy csak ritkán tömegközlekedek, pl. sokkal ritkábban kapok el influenzát télen. Viszont felesleges ezeket kiragadni a mondandómból, mert ez csak néhány ok, a sok közül. A tömegközlekedésre visszatérve, most is nagyon más egy budán vagy egy belvárosban járó busz, mint ami mondjuk kimegy gyálig. A busz is más, meg akik rajta utaznak azoknak is más az etnikai, és kulturális megoszlása (hu de szépen megfogalmaztam )
(#) Gafly hozzászólása Vas, 18:09 /
 
(#) kameleon2 válasza zenetom hozzászólására (») Vas, 20:16 /
 
Azért én ezt is szívesen bevállalnám.
(#) kameleon2 válasza nagym6 hozzászólására (») Vas, 20:22 /
 
Ha már WC papír és perverzió.. Miért pont ő?
(#) pucuka válasza kameleon2 hozzászólására (») Vas, 21:23 /
 
A berregés, puffogás hangszóróból szól
Következő: »»   179 / 179
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Júl, 21. Pé
6:27:52
Jelenleg 128 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu