Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
 
Témaindító: Placi84, idő: Szept 24, 2006
Lapozás: OK   773 / 773
(#) Chipmunk1960 válasza belfi2 hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
Ezt kérdeztem Hétfőn, de senki nem reagált. Itt el tudod olvasni a cikket, ami erről szól, illetve, hogyan lehet-ne, orvosolni. Nekem már letöltötte, fel viszont nem telepítette, mert ahoz újra kellene indítania, azt viszont nem hagytam....
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
(#) belfi2 válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
Köszi!
Frissítéskor is összeomlott , tiszta telepítéskor is . Ráadásul szektorosra vágta a HDD-t .Vissza teszem a 1709-et.
(#) nedudgi válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
AutoIt! jó lehet.
(#) belfi2 válasza belfi2 hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
A 1709 Frissítési beállítások , Speciális lehetőségnél van egy olyan opció hogy Funkció frissítések elhalasztása. Ott beállítottam 365 napra .Remélem addigra rendbe hozzák.
(#) krauszkrisztian válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
Windowsról lenne szó.
A program a háttérben fusson. Ha betöltötte az oldalt, álljon le.
Programozni C++-ban tudok nagyjából.
Köszönöm!
(#) bbb válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
A feladatot, amit leírtál, legegyszerűbb nem külön programmal megoldani, hanem egy ütemezett feladatot felvenni hozzá, ami elindítja az oldalt a böngészőben.
(#) Inhouse válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
C++-ban nem tudok segíteni, de biztosan abban is megoldható, csak keresgélni kell a neten. Ami szerintem a legegyszerűbb, az egy Visual Basic Script erre.
Mi lenne a cél?
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
(#) krauszkrisztian válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
A cél az lenne, hogy a suliban az E-tankönyvet megnyitva a sulis gépen elindítsa ezt a programot a háttérben, és a megnyitása múlva 10-15 perccel indítson el egy számot Youtube-on.
Visual Basic Script-ben való programozásban lehet, hogy valaki be tudna segíteni itt a fórumon.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
(#) Inhouse válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
Azért ez messze nem a saját kútfő, ahogy indult a dolog. És még mindig nem látom az értelmét...hacsak nem valami diákcsíny.
Elmented a kívánt néven, vbs kiterjesztéssel:
  1. Option Explicit
  2.  
  3. Dim ido, WshShell
  4.  
  5. Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
  6.  
  7. If WScript.Arguments.Count = 1 Then
  8.   ido = WScript.Arguments.Item(0)
  9. Else
  10.   ido = 600000 
  11. End If
  12.  
  13. WScript.Sleep ido
  14.  
  15.  
  16. set WshShell = nothing

Paraméterként megadható a várakozás ideje, ms-ban. Alapból 10perc, ha nem adsz meg semmit.
Nincs pontosvessző a kódban, a HE oldal a code formázás ellenére rakja bele.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
(#) krauszkrisztian válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
Köszönöm szépen!
Diákcsíny lesz az év végére.
Azt meg lehet oldani, hogy egy parancsikon kettő programot indítson el?
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
(#) Chipmunk1960 válasza belfi2 hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
Közben nekem is egy újraindításkor valahogyan elindult az upgrade, s hazavágta a win10-et, az SSD-n. Megpróbáltam visszaállítani az előző állapotra, semmi sikerrel....
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
(#) Inhouse válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Máj 15, 2018 /
 
Ne őrjítsél már meg...milyen programozó vagy te C++-ban? Ahogy a vbs elindítja a várakozás után a FF-ot, előtte elindíthat bármit, így csak ezt a vbs-t kell elindítani a szükséges parancsikonból...az 5. és a 7. sor közé beszúrsz egy WshShell.Run "amit akarsz indítani" sort...
Légyszíves ne legyen durva a csíny, olyanhoz nem szeretnék segítséget nyújtani.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
(#) krauszkrisztian hozzászólása Pé, 21:26 /
 
Tud valaki olyan kódot, amivel lehet az ltp portot kapcsolgatni meg beolvasni értékeket?
Előre is köszönöm!
(#) Gabó válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Pé, 21:31 / 1
 
Ennyire nem megy a gugli keresés vagy én nem értem...
Ráadásul magyarul
De itt angolul is bogarászhatsz... 1-2be van minden féle leírás stb...
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Pé, 21:34
(#) krauszkrisztian válasza Gabó hozzászólására (») Pé, 21:32 /
 
De kód kellene nekem, hogy át tudjam írni úgy, ahogy én szeretném.
(#) belfi2 hozzászólása Szo, 10:03 /
 
Egyre jobban unom a Win 10 hibáit, és Redmond nyomulását a felhasználói adatokra. Eddig a gép omlott össze most nem lehet kikapcsolni a háttérben futó alkalmazásokat. Gyakorlatilag semmilyen a Win10 saját programját nem használom ,így a Képek, Posta és naptár, Skype , de ezek mindig visszakapcsolódnak . Hiába van hogy az ajánlás szerint vissza lehet térni a 1709 re , a gép kis idő múlva elkezdi frissíteni újra az elcseszett 1803-ra .
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Szo, 12:49 /
 
A Windows 8.0 számítógépemen mikrofon bemenetről akartam volna valamit, de 1 perc 3 másodperc múlva egy másodpercre szoftveresen kimaradt a bejövő hang, végül 1 perc 45 másodpercnél egy halk "ping" kíséretében szoftveresen teljesen leesett a bejövő jel!
Ez így nem igazán használható hogy szoftveresen elmegy a hang. Jelforrás: alacsony jelszintű eszköz, bemenet tulajdonságainál a "microfon boost" maximumra állítva... Szerintetek mitől vesztheti el a folyamatos jelet?
(#) BEMcorp válasza belfi2 hozzászólására (») Szo, 18:29 /
 
Valahogy nekem nem jön be a W10. Pont múlt héten történt, hogy bekapcsoltam a laptopot az előadásra (egyetemen tartott a tanárnéni órát), elindult, beállítottam neki a pdf-et teljesképre, a kezébe nyomtam a pointert, és mindenki boldog volt.
Mikor visszamentem az óra végén, szólt az előadó, hogy az óra közepén szó nélkül újraindult, és frissítgetett a windows. A német hallgatók csak kuncogtak rajta...
Nekem a W8.1 bejött, jól működik, kellően kompatibilis, és személyre szabható.
Igen, a directX 12-ről le kell mondanom...szörnyűborzasztó...
(#) Massawa válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Vas, 6:06 /
 
Probálom dekodolni az irásod, de nem egyszerü. Mit akarsz te valoban csinálni?
(#) Firefighter1 válasza Massawa hozzászólására (») Vas, 13:05 /
 
Szerintem fel akart valamit venni! De nekem sincsen kódkulcsom, csak részben tippelek!

Biztos vagy benne hogy a jelforrás alacsony jelszintű? Mert ha igen akkor mond el nekem is hogy mit jelent az ... lehet hogy ott van a gond.... lehet hogy az a max boost nem a legjobb.. vedd csak felére...
Illetve mivel veszel fel? Nem lehet hogy abba van a hiba??
(#) Massawa válasza Firefighter1 hozzászólására (») Vas, 13:24 /
 
Én is valahogy igy értettem, de ahhoz valamilyen felvevö SW-nek is kellene lennie. A beépitett verziok sokszor csak 1 percet engednek felvenni.
(#) Udvari Zsombor válasza Firefighter1 hozzászólására (») Hé, 14:04 /
 
Na jó... Szóval a bemenet hangszóróra való átjátszásán kívül az Audacity program rögzítette volna, de mint írtam, egyszer csak szoftveresen leesett (azaz elment) a jel. A jelforrás egy tényleg alacsony jelszintű megbízható lemezjátszó lett volna közvetlen csatlakozással...
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Hé, 14:10 /
 
Közben kérdeznék is... Adott egy Windows XP számítógép Asus P4PE alaplappal, ami bekapcsoláskor nem sípol és nem aktiválja a monitort! Hiába csináltam végig a resetelő metódust, sajnos a helyzet változatlan... Szerintetek mi lelte?
(#) BEMcorp válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Hé, 14:37 /
 
Ha nem sípol, akkor nagy valószínűséggel alaplap, vagy CPU döglött. A P4PE amúgy is elég öreg már, szóval gyanús.
Következő: »»   773 / 773
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu