Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   476 / 476
(#) stevepapa válasza botesz hozzászólására (») Vas, 14:35 /
 
Eleve a testhőmérsékletet véve alapul, teljesen idióta elképzelés. Viszont a csodaszerek rendesen lerakódnak mindenhová, hiszen ráfagy a zsíros trutyi a gép belsejére. Aztán jön a csodálkozás,hogy elrohad a jó minőségű dobcsillag.
(#) tibec válasza kisskarex hozzászólására (») Hé, 8:33 /
 
Szia! Írd meg mit keresel, hátha tudok segíteni. Nem foglalkozom eladással , de van egy pár alkatrészem. Esetleg olyan is van, amire Neked szükséged van.
(#) franky710 válasza botesz hozzászólására (») Hé, 15:14 /
 
A fekete színűeket elvileg azt írja hogy 30 fokon szabad csak mosni!

Vagy talán nem? A mosószerre ez van írva!

Helló Feri
(#) botesz válasza franky710 hozzászólására (») Hé, 21:33 /
 
És szerinted 10 fok különbség árt neki?Egyébként is sok esetben túlzóak a feliratok.Pl ágynemű 30 fokos cetlivel 95 fokon mosva semmi nem történt vele.Nyilván ez nem mindenre igaz de de némileg el lehet térni.
(#) Tom52 hozzászólása Kedd, 11:16 /
 
Szevasztok!
Van egy LG FHOC3ND tipusu elöltöltős mosógépünk,még nincs egy éves.Két hónapja cseréltek garanciában ajtózárkapcsolót-azt a hibát villogta ki előtte többször is,mikor nem indult el.Most ismét elkezdte-néha a beprogramozás után nem csinál semmit,többszöri áramtalanitás,várakozás után elindul,ma ismét kivillogta az ajtózár hibát,áramtalanitás,ajtó-ki-be után elindult.Most asszem megint szerviz lesz,de előtte felveszem videóra ha mégegyszer bejön a hiba.
Szerintetek lehet más elektronikai hiba lesz?A garis szerelő azt mondta,ezeknél az ajtózár sokszor előfordul hibaforrásként.
Ha valami ezzel kapcsolatos dolgot tudnátok,megköszönném!
(#) botesz válasza Tom52 hozzászólására (») Kedd, 12:24 /
 
Ha nem indul el akkor próbáld meg finoman megütni az ajtót.Ha akkor elindul tuti zárhiba.Innentől kezdve(meg addig amíg garis a gép) nyűglődjön vele az LG.
(#) gabesz.mi074 hozzászólása Kedd, 19:59 /
 
Sziasztok!Nagyszükségem volna a hozză értö tanácsotokra. WHIRLPOOL mosógépem AWM6125tipus 2perc üzem után nem hajlandó csinálni semmit.Ma felhivtam egy szerelöt azt mondta hogy nem ajtó kapcsoló hiba mert az ajtó kapcsoló ezen tipusnál egy bimetál amit egy fütö patron melegit oldal irányu ki hajlása esetén zár,és ilyenkor mérhetö a záró kontaktus,de mivel hogy az ajtó be zárul ez motor köri probléma, valószinü relé. Na most a program kapcsolónál ill.abban látok kettö fekete omron relét erröl beszélhetet?Hogy lehet cserélni?
(#) Dino71 válasza gabesz.mi074 hozzászólására (») Kedd, 20:12 /
 
És abban a két percben mit csinál??? Végig kell ellenőrizni Motor szénkefe, tachogenerátor a motoron és a jeladó mágnese nem e laza, fűtés nem e szakadt nem e testzárlatos, NTC,
Gyanítom a szénkefe kicsi lesz a motorban 1,5-2cm már rövid csere.
(#) gabesz.mi074 válasza Dino71 hozzászólására (») Kedd, 20:54 /
 
Füstölés nyomok a panelen
(#) gabesz.mi074 válasza gabesz.mi074 hozzászólására (») Kedd, 20:57 /
 
Mik az esélyek? A relé alatt is ki van égve.
(#) Dino71 válasza gabesz.mi074 hozzászólására (») Kedd, 21:06 /
 
UUUU. Nem füst! A motorból származó kefepor. Porold le és kész. Azt nézzed meg először amit írtam. motor szénkefe tacho fűtés. Szerintem bízzad szakemberre.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:09
(#) gabesz.mi074 válasza Dino71 hozzászólására (») Kedd, 21:41 /
 
Erre is azt mondod? Megnézem rendben,de a motor lent van,szerintem jobban szétkelene szóródni a kefepornak,it meg csak foltokban volna jelen?
(#) Dino71 válasza gabesz.mi074 hozzászólására (») Kedd, 21:48 /
 
Igen erre is azt mondom! Azért van ott foltokban mert az elektrosztatikus feltöltődés oda vonza a port. A kefepor szét is van szóródva, húzzad végig az ujjad a dobon vagy akár hol a gép belsején.
(#) botesz válasza gabesz.mi074 hozzászólására (») Kedd, 22:00 /
 
Ne a szénkefeporral foglalkozz hanem azzal amit a kolléga ír!
(#) gabesz.mi074 válasza botesz hozzászólására (») Kedd, 22:34 /
 
Értettem. Ugy lesz,szénkefe csere, átnézem a fütöbetétet is nem huz testre,és a villanymotoron a forgás érzékelöt is megvizsgálom,ki tisztitom össze rakom.
(#) Tom52 válasza botesz hozzászólására (») 7:24 /
 
Köszönöm!
Következő: »»   476 / 476
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Szept, 20. Sze
7:37:24
Jelenleg 189 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu