Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LCD monitor probléma
 
Témaindító: Squall, idő: Aug 14, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   276 / 276
(#) Busz hozzászólása Máj 18, 2018 /
 
Adott egy LG Flatron W2243S LCD monitor.

Nem mai darab, néha kattant furát, de most olyat csinált hogy pattant, kikapcsolt, villogott a Power led mintha készenlétben lenne majd visszakapcsolt.

Gondolom a fénycsövek tápja megadja magát.

Fénycsövet és invertert honnan tudok venni bele, illetve megéri-?
(#) Szasza9668 válasza Busz hozzászólására (») Máj 18, 2018 /
 
Ledesítés?
(#) zoli0078 válasza ColT hozzászólására (») Máj 18, 2018 /
 
Szerintem a 15V nem olyan rossz ilyennel már találkoztam. A kérdés az volna, hogy egyáltalán nem kapcsol fel a háttér vagy bekapcsol de ki is kapcsol?
Sok esetben a táp és az inverter között van egy lábas ellenállásnak kinéző biztosíték és ha az inverter Fet-ek valamelyike zárlatos lesz akkor ez általában kimegy. Tehát szerintem is első körben a Fet-ek mérése kellene (ezek általában az inverter trafókra kötve lehet megtalálni) és adatlap alapján kimérni nics-e zárlat valahol.
(#) ColT válasza zoli0078 hozzászólására (») Máj 19, 2018 /
 
Köszi!

Ezeknél az IP35135 tápoknál gyakori a FET-ek halála az A verzión, szóval az valószínű, hogy elmentek (ugyan nekem B van, de ez pont hasonló), viszont míg az A -n nem visznek magukkal mást, a B-n igen.
Biztosítéknaklátszó dolog nincs ott, de ránézek még egyszer, illetve a világítás egyáltalán nem kapcsol be (a B veziónál ez az általános jelenség, úgy döglenek, hogy az inverter el sem indul).

Sajnos most költözni fogok, de utána visszatérek a dologra...
(#) 444Tibi hozzászólása Jún 12, 2018 /
 
Benq V2200eco monitor, minden pc leallitasnal vagy ha a beallitott ido utan a pc kikapcsolja, a mellekelt keppel kapcsol ki. Ez valami iszonyat ejjel a sotetbe, kek kep teljes fenyerovel, komolyan mondom sokkot kap a szemem tole.
Hogyan lehet errol leszoktatni?
Következő: »»   276 / 276
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu