Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hegesztő dinamó
 
Témaindító: Tom-ee, idő: Aug 26, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 3
(#) tungsram válasza oldman hozzászólására (») Szept 17, 2007 /
 
Végre egy szakember.
(#) oldman válasza Tom-ee hozzászólására (») Szept 17, 2007 /
 
Sajnos az nem derül ki hogy kiépített pólusú az állórész vagy hornyokba tekercselt, és az sem hogy hány pólusú. ennek ellenére nagyon valószínű hogy valamimódon felhasználható váltakozóáramú generátornak, hogy milyen adatokkal az azért kérdéses. Fontos lenne az állórészről is fotó(k) (természetesen nem kívülről) vagy legalább egy vázlat és pontos kefe elrendezés (Az állórészhez képest, az állíthatóságot is beleértve.) Szerencsés estetben eredetileg is erre született, ha nem, áttekercseléssel valószínűleg felhasználható, de kédéses megéri -e? A méreteiből kb. 4~10KVA teljesítményre saccolom de ez nagyon durva becslés!

Más kivezetés(ek) nem találhatók? Csak a 3 csúszógyűrü keféi vannak kivezetve??

Lehet esetleg szabályozható fordulatszámú motor, de biztosan nem a körhintáknál általánosan használt csúszógyűrűs motor annak ugyanis legalább 6 kivezetése van. 3- vagy 6 (ha csillagba és deltába is köthető) az állórész tekercekhez és 3 az indító ellenálláshoz csatlakozás a forgórész csúszógyürüitől.
(#) letoltelek válasza oldman hozzászólására (») Jan 6, 2008 /
 
Szia!aheb/250 típusú 0587/1965 -ös hegesztő dinamó bekötési rajzát tudnál(tok)? Fontos lenne!címem: letoltelek2006@freemail.hu
(#) steve25 hozzászólása Jún 9, 2012 /
 
Hova tünt a hozzászólásom???
Köbzoli bácsi elvitte máshova?
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu