Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » VW BETA autórádió bekötése
 
Témaindító: uli, idő: Szept 3, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 3
(#) uli hozzászólása Szept 3, 2007 /
 
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, egy VW Beta típusú autórádió bekötésében! Interneten nem találtam sehol semmilyen rajzot sajnos. A rádiót nem egy Vw-be szeretném bekötni, és ezért nincsenek meg a gyári csatlakozók. Akinek van ilyen, vagy esetleg tudja hogyan kell Légyszives írjon!!! Kössz előre is: Uli
(#) valve válasza uli hozzászólására (») Szept 3, 2007 /
 
Valami infot adhatnal meg a kazirol, szeriaszam, valami, kazi, cd, radio, v csak pledoboz,..
(#) Flash válasza uli hozzászólására (») Szept 3, 2007 /
 
Lehet én vagyok a hülye, de ha jól tudom gyárilag ISO csatival szerelik.
(#) uli hozzászólása Szept 3, 2007 /
 
VALVE:
Pontosan nem tudom milyen tipusu, majd megkérdezem!. Annyit tudok hogy egy 2004-es polo-ból lett kiszedve. hamarosan teszek fel róla képet.

FLASH:
Biztosan jól tudod, de azzal én nem érek sokat, hogy van egy csatlakozóm. Attól még nem tudom hova kell neki az áram meg hol vannak a kimenetei. Mint említetttem nem egy vw-be szeretném beszerelni.
kössz a gyors válaszokat. a képeket mihelyst tudom felrkaom
(#) vicsys válasza uli hozzászólására (») Szept 3, 2007 /
 
(#) gijo válasza uli hozzászólására (») Szept 3, 2007 / 4
 
Szia! nekem csak a VDO DAYTONA bekötési rajza van meg ,de 99-töl minden vw-be kompatibilis!a leirás szerint,hátha segit.üdv.

img007.jpg
    
(#) uli hozzászólása Szept 4, 2007 /
 
Gijo! kössz szépen. Ez sokat segített! Amugy igy néz ki a cucc: (bocs a képminőségért!)

rádió.zip
    
(#) gijo válasza uli hozzászólására (») Szept 4, 2007 /
 
Sok sikert a bekötéhez!örülök hogy tudtam segíteni!Üdv,.
(#) grobici hozzászólása Dec 7, 2008 /
 
hello ha valaki tud hozzá használati utmutatót vagy valamilyen adatot nagyon megköszönném
(#) kornel válasza grobici hozzászólására (») Dec 7, 2008 /
 
Hali.
Ezért a topic-ért a modik biztos haragudni fognak.
Pontosabb adat esetleg a rádióról?
nézz szét itt
Csatolok még egy Pinout-ot is.

Wwbeta.JPG
    
(#) grobici válasza kornel hozzászólására (») Dec 8, 2008 /
 
Kösz az infót bővebbet nem tudok mert nem volt a kocsihoz semmi használati.
(#) adam22 hozzászólása Ápr 15, 2009 /
 
Hali!
nekem nem bekötéssel kapcsolatos kérdésem lenne, de remélem tudtok segíteni. Az a problémám hogy van egy vw béta autórádióm és bekapcsoláskor kiírja hogy SAFE be kellene írnom a kódot ami meg is van csak azt nem tudom milyen gombokat kell megnyomni előtte hogy be tudjam írni. légyszives valaki írja már le mert service manualt sem találok ehez a tipushoz csak más tipusokhoz jah és ez a fajta:
Bővebben: Link
(#) szigony válasza adam22 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
szia!! 1. a "ta" és "tp" gombokat egyszerre lenyomva tartod kb. 2 mp-ig. 2.kijelzőn"1000"felirat jelenik meg. 3.a kód első számát az 1-es gombbal,a második számát a 2-es gombbal,a harmadk számot a 3-as gombbal....stb 4.a kódszámok beütése után ismét nyomd le a "ta" és "tp" gombokat egyszerre,ha a kód helyes,máris az éter hullámain találod magad.Sok sikert
(#) Solt85 hozzászólása Júl 14, 2009 /
 
Hello mindenkinek !

Szeretnék segítséget kérni, szintén egy VW BETA autórádió SAFE-mod feloldásához. Nekem is megvan a kód. De SAFE 2 -ben van már a rádió (a bal sarokban a SAFE felirat mellett van egy 2es). Ezt hogy tudom feloldani ? Vagy ezt már csak valami spéci eszközzel lehet szervízben ?

Köszönöm előre is a segítséget.

üdv.
(#) pimpa1974 hozzászólása Júl 25, 2009 /
 
Hello érdeklődnék van egy vw beta blaupunkt-om

kódot kér de nem tudom sajnos.

Ezek vannak az oldalán:
815 7 649 234 360

vwz1z2b8779789

ezek alapján lehetne kódot találni?

És következő kérdés :SAFE 2 van ki irva az elejére. Ez
eltűnik egy idő után mint a többi blau-n 1-2 órán belül?

válaszokat előre is kösz.
(#) Solt85 válasza pimpa1974 hozzászólására (») Júl 25, 2009 /
 
Hello ! Igen eltűnik, ha jól tudom 2óra után. A kódot pedig valamilyen programmal lehet generálni azokból amik az autórádión vannak, legalábbis valahol ezt olvastam....

üdv.
(#) pimpa1974 válasza Solt85 hozzászólására (») Júl 26, 2009 /
 
Mostmár csak olyan gondom van hogy a kódoló progiba nem tudok be irni egy (B) betüt ezért nem ad jó kódot valaki segitene ebben??
(#) Krajcsooo hozzászólása Szept 18, 2010 / 1
 
Sziasztok!
Van egy Volkswagen Beta autórádióm (2003-as Golfból származik), átraktam egy Opelba, és nem bírom bekapcsolni. Az ISO csatlakozó bekötését többször átnéztem, biztos vagyok benne hogy jó. Alapállapotban egy piros LED villog az elején, ha ráadom a gyújtást akkor LED kikapcsol. A fényszóró felkapcsolásával a rádió világítása is bekapcsol. Kérdésem hogy milyen gombkombinációt nyomjak, vagy mit csináljak, hogy be tudjam írni a kódot?
Köszönöm előre is!
(#) akos70 válasza Krajcsooo hozzászólására (») Szept 18, 2010 /
 
Óvatosan az ISO-csatival, a VW-nek nemugyanaz a bekötése, mint az Opelnek.
(#) Krajcsooo válasza akos70 hozzászólására (») Szept 18, 2010 /
 
Valóban. Találtam egy apró eltérést. Most már kijön a SAFE felirat, be tudom írni a kódot, de hogy okézom le?
(#) akos70 válasza Krajcsooo hozzászólására (») Szept 18, 2010 /
 
Nem emlékszem, de ha jó a kód, nyomkodd a gombokat, valamelyikre elindul. Bajt nem tudsz csinálni.
(#) bihari laci válasza Krajcsooo hozzászólására (») Szept 18, 2010 /
 
SZia ha be irtad a kodot ,akkor a kézikereső gombb jobb nyilacskával lépsz be ,és a koddal vigyázni kell,ha rosszul irod be , akkor késöbb probálkozz .
(#) csufi hozzászólása Okt 23, 2010 /
 
Vw Beta Golf IV. -es magnóm nem tudom bekapcsolni. Tudom a kódot, de nem ad ki semmit, hogy be tudjam írni! Gyújtás nélkül villog a piros led, gyújtással elalszik. A világítás bekapcsolásakor világít a magnó is, tehát a helyére van kötve minden. Mit nyomjak vagy mit kapcsoljak, hogy bejöjjön az 1000 felirat, hogy be tudjam ütnia kódot és mit nyomjak utána? Köszönöm!
(#) lanti válasza csufi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /
 
A hangerő szabályozó tetejét kellett megnyomni, hogy bekapcsoljon, talán... Nekem van egy de kivettem mert egy komolyabbat tettem a helyére.
(#) csufi hozzászólása Nov 15, 2010 /
 
van egy alpha cc vwz1z1s2807864 számú 1ho035156a tipusú magnóm és kéri safe 2 kódot valaki tudnasegíteni a megoldásban köszi?
(#) csufi hozzászólása Nov 15, 2010 /
 
köszi Lanti de nem ez volt a hiba ha nam proci hibás volt de köszi most kaptam egy másikat csak ennek meg nem tudom a kódját!
(#) norbi0325 hozzászólása Jan 2, 2011 /
 
Sziasztok !

Segítséget kérnék .
Van egy vw mfd1-es rádióm megtaláltam a csatlakozóbekötési rajzot (pinout) szeretném a rendszert rákötni erősítőre is ezzel nincs is probléma a képen egyértelmű lesz hogy melyik csati mi ( line out ) de még mást is szeretnék ! van nekem egy digitális képkeretem aminek van jack-rca kimenete 2hang +kép ez egy pal/ntsc kimenet ha minden igaz , mert ha rábiggyesztem a tv-re akkor működik(van kép)...na most én ezt szeretném a gyári kijelzőre is rákötni! ,mert van a rádió menüjébe egy opció amibe ki tudom választani az AUX bemenetet hogy csak hangot vagy hangot és lépet is fogadjon arra gondoltam hogy az a kerek csati arra való....és most a kérdés hogy vajon hová kell kötnöm a hang illetve a képet ??ami a képkeretből jön ki rca az igazság hogy lehet kapni ehhez (mfd1) multimédia inerface-t de az a cd tár bemenetét használná és nem kevés pénzért. viszont ha így ki tudnám használni a rádió aux bemenetét is ami elméletileg erre való !?
(#) norbi0325 válasza norbi0325 hozzászólására (») Jan 2, 2011 /
 
Sziasztok!

Valaki elmagyarázná hogy mi -mi ?? és hogy kötöm be a hang illetve a kompozit képet ??

pinout2_1.JPG
    
(#) norbi0325 hozzászólása Jan 2, 2011 /
 
Sziasztok !

Segítséget kérnék .
Van egy vw mfd1-es rádióm megtaláltam a csatlakozóbekötési rajzot (pinout) szeretném a rendszert rákötni erősítőre is ezzel nincs is probléma a képen egyértelmű lesz hogy melyik csati mi ( line out )és már néztem kapni is hozzá nem drágán( 8pin mini iso) csatlakozót... de még mást is szeretnék ! van nekem egy digitális képkeretem aminek van jack-rca kimenete 2hang +kép ez egy pal/ntsc kimenet ha minden igaz , mert ha rábiggyesztem a tv-re akkor működik(van kép)...na most én ezt szeretném a gyári kijelzőre is rákötni! ,mert van a rádió menüjébe egy opció amibe ki tudom választani az AUX bemenetet hogy csak hangot vagy hangot és lépet is fogadjon arra gondoltam hogy az a kerek csati arra való....és most a kérdés hogy vajon hová kell kötnöm a hang illetve a képet ??ami a képkeretből jön ki rca .....ha jól gondolom akkor ez kompozit jelnek nevezik...az igazság hogy lehet kapni ehhez (mfd1) multimédia inerface-t de az a cd tár bemenetét használná és nem kevés pénzért. viszont ha így ki tudnám használni a rádió aux bemenetét is ami elméletileg erre való !? A válaszokat , segítséget előre is köszönöm!
(#) szamóca válasza norbi0325 hozzászólására (») Jan 2, 2011 /
 
1 Hangfreki test
2 Ball hang be
3 Jobb hang be
5 Videó test
7 Videó be

Mindössze egy mini DIN 8-as dugó, egy sztereó lengő jack aljzat, és egy lengő RCA ajzat, némi árnyékolt vezeték, és kis forrasztgatás.
Következő: »»   1 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem