Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autóriasztó és központi zár
 
Témaindító: hzsolt77, idő: Jan 15, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   140 / 140
(#) Inhouse válasza faggio hozzászólására (») Pé, 19:34 /
 
Azért van kettő, mert így független a két oldal. Ha simán párhuzamosan kötnéd, csak vészvillogózni tudnál. Diódával is szokták csinálni. A vészvillogó általában kapcsolja a +12V-ot és közben össze is köti a két oldalt, de amíg nem nyomod be, nincs közösítés. Ahogy írta vargaf a bal és jobb oldalon is keress egy index izzó szálat! Én anno sokszor az első ajtók előtti kis segéd jelző izzók kivezetését találtam meg legkönnyebben a műszerfal alatt. Követhető hol jön be a kaszniba.
(#) faggio hozzászólása Pé, 19:43 /
 
Köszönöm a segítséget megoldottam.
(#) Bender92 hozzászólása Szo, 9:26 /
 
Sziasztok! Segítséget szeretnáék kérni egy Giordon SMP G9 riasztó szett beszerelésével kapcsolatban. Adott egy 2004-es Ford Fiesta, a meglévő központi zár vezérlővel átalakítás nélkűl össze éehet kötni olyan módon, hogy a vezető oldali ajtó zármotorjára kötöm? Jelenleg minden motor a GEM modulba van kötve. Okozhat bármi féle problémát ha a fent említett módom kötöm be a vezérlőt?

Válaszaitokat előre is köszönöm.
(#) FEC0 hozzászólása Szo, 12:34 /
 
Üdv! Van egy giordon riasztós központizár vezérlőm. Az a gondom ,hogy pneumatikus zárat szeretnék vele vezérelni de sajnos rövid idejig hajtja meg a kompresszort és így nem tudja nyitni ill. Zárni az ajtókat. Csak megmozdítja. Hogy lehetne megnövelni a kapcsolás idejét.Elég lenne szerintem 2-3 mp -cel hoszabb idő. Mondták hogy egy 2000 mf-os kondit forraszak a relére. De hová kellene?
(#) Inhouse válasza FEC0 hozzászólására (») Szo, 14:28 /
 
Mivel ebben az átlagnál komolyabb elektronika van, az is lehet, hogy kondival nem megoldható. Nincs meg a leírása? Még az is lehet, hogy programozható...
(#) Inhouse válasza Bender92 hozzászólására (») Szo, 14:35 /
 
Ha jól látom sima, mostanában divatos 6 vezetékes bekötésű a vezérlőd. Már csak az kell, hogy milyen a gyári kp zár? Mivel semmi más infót nem adtál, és ráadásul Ford, lehet akár + vezérlésű is...meg kellene nézned... Levegős, motoros?
Az tág fogalom, hogy a motorra kötni...ha közvetlenül az elektromotor kivezetéseire gondolsz, akkor az nem lesz jó. Ha a motornak vannak mikrokapcsoló kivezetései, akkor arra már lehetséges.
(#) Bender92 válasza Inhouse hozzászólására (») Szo, 14:40 /
 
Motoros az zár. Jelenleg kulcsot elfordítva hozom működésbe a meglévő kp-zárat, nekem ebből az jön le hogy 5 vezetékes és van benne mikrokapcsoló. Lehet rosszul gondolom, nem vagyok autóelektromos.
(#) Inhouse válasza Bender92 hozzászólására (») Szo, 14:42 /
 
Látatlanban 5 vezetéket jósolni? Ez egy gyári zár, nem univerzális. Lehetséges, de az angolok sokszor trükkösek...meg kellene nézni! Hacsak nincs konkrét infó róla...
A hozzászólás módosítva: Szo, 14:43
Következő: »»   140 / 140
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Ápr, 23. Vas
7:33:20
Jelenleg 237 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu