Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Altium Designer
 
Témaindító: Pavel, idő: Feb 19, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   43 / 43
(#) sdrlab válasza HTEurep hozzászólására (») Dec 20, 2017 /
 
Ahha, megnéztem újra, és igazad lehet!
Azt hiszem rájöttem eddig ez miért nem okozott gondot..., most talán először, hogy "szebb" legyen ebben az esetben, 4 db sarok furat miatt a multilayeres keretet is hozzácsatoltam a GND nethez, amivel mindkét oldal kitültése is létre van hozva. Így a gerberen érthető módon összeolvadt teljesen a multilayeres keret, ami a TOP, BOTTOM rétegeken is megvan, valamint a kitöltő rész, és így már nem látszódott külön a keret!
Ezt eddig nem így csináltam, mert alapban nincs szükség arra, hogy a kitöltés egészen a NYÁK széléig menjen, és így látszódott a keret két rétegen is. Gondolom az alapján vágták végül ki a NYÁK-okat is.
Úgy tűnik fény derült mindenre ezzel kapcsolatban, köszönöm az agyalást!
(#) lóri hozzászólása Dec 28, 2017 /
 
Sziasztok!
Csináltam P-CAD gerber-ből pcb file-t altium 16-ban. Youtube-os video alapján, és sikerült is valamennyire. A probléma az, hogy nem lehet az alkatrészeket mozgatni. Megvan az alsó és felső silk réteg is, legalábbis ki-be lehet kapcsolni. A lényeg, hogy pick and place file-t akarnék csinálni. Meg is csinál egy 150 bájtos file-t, de üres, csak a fejléc van meg, de a koordináták hiányoznak.
Mit rontottam el? Vagy azt nem lehet megcsinálni?

gen1.PcbDoc
    
Következő: »»   43 / 43
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu