Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LG LCD TV képernyő panel hiba
Lapozás: OK   4 / 8
(#) gyeneratus94 hozzászólása Márc 30, 2015 /
 
Szép napot mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni tölletek. Van egy lcd tv-m pontosabban jvc 80-cm es fulll hd tv-m. A baj az , hogy van benne egy fehér csík. Elvileg valami ütés érte. Szerintetek mi lehet a baja??? Illetve mit lenne tanácsos megnézni?? 10 ezer forintért jutottam hozzá. szóval ennyit gondolom úgyis megér. Segítségeteket köszönöm előre is
(#) micsinai válasza gyeneratus94 hozzászólására (») Ápr 22, 2015 /
 
Sajnos ez lcd probléma. Nem fogod tudni javítani, sem senki.
(#) kuzmi hozzászólása Jún 4, 2015 /
 
Sziasztok!
Én is szeretnék kérni egy kis segítséget. Van egy LG plazma televízióm. A problémám a következő: Bekapcsolás után kb. 1 órával a képernyő közepén megjelenik egy vízszintes fekete csík. Ha kikapcsolom 10 percre akkor bekapcsoláskor nincs gond. Utána egy pár perc múlva újra megjelenik a csík. Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget.
(#) liderces válasza kuzmi hozzászólására (») Jún 4, 2015 /
 
Hello! Mi a tipusa? üdv
(#) kuzmi hozzászólása Jún 4, 2015 /
 
Szia! RZ-42PX11
(#) Papalee hozzászólása Jún 13, 2015 /
 
Sziasztok

Kérdésem az lenne. Van egy adott Hunday tv. A kép halványan látszik, fényerő teljesen felhúzva
Hiba oka?

Köszi
(#) chriis hozzászólása Júl 17, 2015 /
 
Sziasztok!

Remélem jó helyen vagyok. Szóval van egy 32LG5700 LCD tv-m. Ma bekapcsolás után "csúnya" lett a képe. Magyarázat helyett beszéljenek a képek.
Tudtok abban segíteni, hogy merre induljak el? Lehet ezt javítani? Gondolom panel gond lehet. Csináltam a beállításokban gyári visszaállítást, de nem javult. Reménykedem, hogy a nagy meleg okozza, de ez csak remény, inkább bennetek bízok

Köszönöm,
Krisztián
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2015
(#) Buvarruha válasza chriis hozzászólására (») Júl 17, 2015 /
 
A kijelző T-con panelján kellene körülnézni, de esélyes, hogy csak csere oldja meg.
(#) chriis válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 17, 2015 /
 
Köszi, én biztos nem tudom megjavítani. De legalább van remény, hogy lehet javítani
Tudtok ajánlani valakit, aki rá tud pillantani vagy legyen a google a barátom?
(#) Misa78 hozzászólása Szept 9, 2015 /
 
Üdvözlet mindenkinek! Van egy 32lg3000 lcd tv ! A probléma a következő kb 10 percig nem jelenik meg a kép, közben szétesve be-be jön! Azután ha digitális csatornára kapcsolom a csatorna információk, jelszint, txt ,stb. Minden jó de kép ,hang nincs! Viszont hdmi kábelen hang és kép is tökéletes , persze csak 10 perc után! Segítséget szeretnék kérni tőletek! Előre is köszönöm! M.
(#) kadarist válasza Misa78 hozzászólására (») Szept 10, 2015 /
 
Szia!
Cseréld ki a tápegység elektrolitkondenzátorait!
(#) Misa78 hozzászólása Szept 10, 2015 /
 
Szia! Köszönöm szépen , ezen már túl vagyunk! Háttér világítás azonnal van, elindul rögtön a táp! Esetleg további lehetőségek? M.
(#) eyess válasza Misa78 hozzászólására (») Szept 10, 2015 /
 
Két külön dologról van szó .A bemenetekre adott jelforrás az mi ?
Merthogy a hdmi ről jó csak 10 perc után a másik bemenetről meg nincs kép se , és hang se , de melyik bemenet lenne az ami nem jó egyáltalán ??
(#) Misa78 hozzászólása Szept 10, 2015 /
 
A Hdmi bemenet egy Dvd lejátszó, ami kifogástalan minőségben megy 10 perc után! A tuner bemenetre egy digitális tetőantenna van rákapcsolva , amin kép van de csak txt és információ a csatorna képe nem jelenik meg ! A lényeg , hogy képet csak kb: 10 perc után látok! Lehet hogy ez két különböző hiba, nem tudom!
(#) eyess válasza Misa78 hozzászólására (») Szept 10, 2015 /
 
Azért különböző , mert a tuner bemenet , és a hdmi bemenet az kettő.
A táprészt kellene ellenőrizni a + 5v olt os részt .Mégpedig azér , mert a tuner is , és az ic902 es csip is erről megy .Valószínű ezzel a feszültség értékkel van valami , ugyanis ennek kialakulásakor állna helyre a rend.Ez lehet egy rossz forrasztás , vagy kontakt hiba stb .Ennek kellene utána járni.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2015
(#) vuve hozzászólása Szept 13, 2015 /
 
Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy az lcd tv-met nem tudom bekapcsolni.Csak a piros led villog.olyan is volt,hogy magától bekapcsolt,de csak hang volt.
Meg szeretném kérdezni,hogy ennek mi az oka, és hogy javítható -e?
(#) Misa78 hozzászólása Szept 13, 2015 /
 
Köszönöm szépen! megnézem azután jelezni fogom mi változott!
(#) eyess válasza vuve hozzászólására (») Szept 13, 2015 /
 
Ha elviszed , vagy hívsz egy szerelőt biztos megmondja neked.
(#) Tomasszon hozzászólása Nov 15, 2015 /
 
Sziasztok!! Van egy technika tv. Egyszer csak elment a kép csak hang Van. Mi lehet a baja Van értelme javítani eggyáltalán lehet-e meg kb mennyiért!! Köszi a válaszokat!!
(#) vopaleczky hozzászólása Feb 3, 2016 /
 
Üdvözletem mindenkinek. Mondjatok véleményt, vagy adjatok tanácsot, van egy LG 42 660 S okos TV-m ami, 1,5-2-óra üzemidő után, nem ad infót egyik csatornán sem. Legfeljebb egy pár csat-nán, csak a következő 1 műsort, és tartalmát stb. Ilyenkor ki és be kapcsolom és rendben működik az infó. A másik szobában működik egy LB 650 V, az bizony bármennyi üzemidő után is adja az infót, a nap bármely pillanatában. Vezetékes kapcsolat van a két TV, és az 1 router között. Fogalmam nincs hogy mi az oka ennek a hiba jelenségnek, pedig még garanciás korában cseréltek főpanelt, és nem változott semmi. Kérlek benneteket, írjatok nekem véleményt, vagy tanácsot. Előre is köszönöm az esetleges segítséget.
(#) Borzon hozzászólása Feb 3, 2016 /
 
Szeretném jelezni, hogy a Bp. XVI kerületben egy hibás LG LCD TV RZ-32LZ55 GY.év 2005. jelképes összegért 5000 Ft elvihető.
(#) torzsa hozzászólása Márc 18, 2016 /
 
Halli mindenkinek ,az lene a kérdészem hogy adot egy LG 42LB6200 display hibás tv ,meg lehet e csinálni vagy nem éri meg és ha meg lehet hol lehet alkatrészt rendelni ,köszönöm.

Bővebben: Link

Bővebben: Link
(#) tibi0076 hozzászólása Ápr 18, 2017 /
 
Sziasztok! Van ez a LED Hyundai TV.
Hiba: Háttér világítás remeg először a kép jobb felsősaroknál aztán a bal felsősaroknál, pár másodpercre kb 10-15mp sz egész elsőtétül. Ki/Be kapcsolás után ismét. Hang van. Mi lehet a baj? Ötlet?
(#) picu hozzászólása Máj 1, 2017 /
 
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy LG 32LS3450 TV-m, a kijelző panelen leégett a D1 dióda. Új panelt rendeltem meg, beépítés után pár másodperc és a D1 dióda ismét leégett. Mi lehet ennek az oka? Javítható? A válaszokat köszönöm előre is!
Mellékelek képet a panelről.
(#) Lavi hozzászólása Máj 2, 2017 /
 
Szép napot mindenkinek! Van egy PANASONIC TX-32LM70 tipusú készülékem. A probléma időnként fordul elő.
Működik kb 3 órát, lekapcsolom, 30 perc mulva bekapcsolom és jelentkezik a hiba.
Gyenge képi megjelenítés, (a csatolt képen látható) legközelebb ismét működik.

DSCF7963.JPG
    
(#) cheeky hozzászólása Júl 23, 2017 /
 
Sziasztok! Van egy LG 42LW4500 tv-m. A gondom az hogy nem tudom bekapcsolni. Bekapcsoláskor a készenléti dioda kétszer villan pirosan és egyszer fehéren, utána semmi. A kondikat átnéztem, egyik sem púpos. Esetleg valaki megtudná mondani hogy mi lehet a gond?
(#) buenos hozzászólása Okt 14, 2017 /
 
Üdv Urak! Finlux 42f7077-D televíziót standby állásból mondhatni lehetetlen életre kelteni.Konnektorból ki-vissza,majd ezt párszor ismételve indul be,addig csak a visszajező led villog.Van,hogy kép nélkül van hang(csatornaváltáskor jön meg a kép),volt,hogy készenlétiből magától bekapcsolt. A táppanel típusa (fórumokról) 17ips20 Vestel.Mi lehet a nyűgje? Tud valaki konkrét,buta fejemnek is érthető diagnózist,ill. megoldást adni? Kösz.
(#) simi21 hozzászólása Okt 22, 2017 /
 
Üdv mindenkinek.Hozzám került egy LG 32LV3400-as LCD TV és a következő a hibajelensége: Bekapcsolás után 1-2 percig normálisan üzemel,majd utána egyik gombra sem reagál,sem a távirányítón sem pedig a tv-n.Valamikor pedig ha bekapcsolom egyből előjön a hiba.Mi vagy melyik panel okozhatja ezt?A válaszokat előre is köszönöm.
(#) torpert hozzászólása Nov 19, 2017 /
 
Sziasztok.
Kisérletező kedvűként szétszedtem egy rossz háttérvilágítású tv-t. Kicserélgettem a rossz ledeket. Csatoltam a képet. Tudom a kivitelezés elég kókány. Sajnos így sikerült. Azt vettem észre, hogy kikapcsolt állapotban is világít néhány led. Ez miért van? Gondlom nem ez a normális működés. Tudnátok segíteni, hogy lehetne ez megjavítani?
Előre is köszi.
(#) Geza64 hozzászólása Márc 23, 2018 /
 
Üdv mindenkinek! LG 350 LD
750-es tv nem indul,csak villog a stand by led,mi az oka?
Következő: »»   4 / 8
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem