Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
 
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   317 / 317
(#) Mazsola35 hozzászólása Máj 8, 2017 /
 
Sziasztok! Segitségre lenne szükségem. Kaptam 12v os invertert, + alkatrészt melékelt kép alapján a láb bekötések a jobb oldalinál hogy lennének ball oldali képen lévöhöz. Némely betüjelzés más. Segitséget elöre is köszönöm
(#) kadarist válasza Mazsola35 hozzászólására (») Máj 8, 2017 /
 
Szia! Úgy néz ki, hogy ezek nem összeilő részek.
(#) Mazsola35 válasza kadarist hozzászólására (») Máj 9, 2017 /
 
Egy tiszta szinuszos inverter mikroproceszoros része, a baloldali tönkrement az volt az eredeti a jobb oldali uj csak máshogy vannak a láb kiosztások. Némely betü jelzés okoz fej törést.
(#) uniman válasza Mazsola35 hozzászólására (») Máj 9, 2017 /
 
Idézet:
„Egy...szinuszos inverter”
...helyett talán inkább a típusát kéne megnevezned.
(#) Karma1 hozzászólása Máj 10, 2017 /
 
Sziasztok!
Egy fénycsőinverter kapcsolási rajzára lenne szükségem USHIO PXZ170J4-A IM32105,ugyanis egy smd kerámia kondi lényegében le van róla pattanva (C51), ezt szeretném pótolni csak nincs semmi információm a kapacitásáról.
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2017
(#) ferci válasza Karma1 hozzászólására (») Máj 11, 2017 /
 
Szia!
Tegyél fel egy normál és egy közeli fotót az inverteredről, de az se árt, ha a kondi áramköri részét visszarajzolod ( fénycsővel soros vagy paralel pl., 47n....3n3, 1000 V ).
Elképzelhető, hogy valaki így felismeri, illetve funkcióban lehet azonos értékű is több kapcsolásban..
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2017
(#) every hozzászólása Máj 11, 2017 /
 
Sziasztok! Tudnátok nekem olyan kapcsolási rajzot feltenni ami olyan hogy. Van az indukciós főzőlapom beépítve a konyhai munkalapba. Alatta van egy ventillátor pl. 12-os ami a pc-k tápjában is. Azért raknám be ezt a lap alá, hogy végképp kihajtsam onnét a meleg levegőt. Igaz van mindegyik tekercs alatt gyárilag venti, de azt kicsinek ítélem (nem elég). A konyha pultra szerelnék egy nyomógombot amivel be lehetne indítani a pót ventillátort, de ha főzés után elfelejtjük kikapcsolni akkor csak ott forog. És olyan áramkör kellene amin be lehetne állítani, hogy pl. fél óra múlva kapcsolja le a ventit. Köszi a segítséget.
(#) eyess válasza every hozzászólására (») Máj 11, 2017 /
 
Egy egyszerű termosztát is jó oda kapcsolgatni a ventit .Amikor a beállított meleget eléri bekapcsol, amikor már lehűl kikapcsol ennyi.
(#) every válasza eyess hozzászólására (») Máj 11, 2017 /
 
Ohhh köszi! Erre nem is gondoltam, igazad van.
(#) Mazsola35 válasza uniman hozzászólására (») Máj 12, 2017 /
 
Elnézést most volt időm uj képeket késziteni az inverterröl. Power inverter ennyi a tipus. Tettem fel képeket az uj vezérlönek meg van a kapcsolási rajz az eredetiröl kelene még kapcsolási rajz.
(#) zavar11 hozzászólása Máj 16, 2017 /
 
Sziasztok! akkor így teszem fel a kérdést , APAT-3742FHD” tápegységhez kapcsolási rajzot keresek. Esetleg valaki tud segíteni?
(#) gyulank hozzászólása Pé, 2:44 /
 
Sziasztok!
1.; Egy 2.1-es TPA3116-os erősítőhöz, amit 24V-ig változtatható táppal, és változtatható hangszórókkal tervezek „megcsinálni”, kéne kijelzés a teljesítményre, és a torzításra. Tehát, hogy minden táppal, és hangszóróval be tudjam állítani a megfelelő teljesítményt, ha netán a hangszóró gyengébb, vagy a táp gyengébb, mint amit az erősítő leadna azon a feszültségen, meg a torzítást is a hangerőszabályzóval be tudjam lőni! Szóval úgy gondoltam, hogy mondjuk 1-2 LED-es feszültségmérő modullal valahogy mérni kéne a tápot, a bemenő jelet, a kimenő jelet, és az adatlapon lévő grafikonok alapján csinálnék egy grafikont/táblázatot azokra az értékekre különböző ellenállású hangszórókkal, és csak be kellene állítani a leggyengébb láncszemhez.

2a.; Alapból 2 kis hangszóróval menne 5V-ról, plusz lenne hozzá egy Bluetooth modul, ami szintén 5V, ezért 5V feletti feszültségen le kéne kapcsolni a 2 hangszórót, és be kéne kapcsolni egy 5V-os stabilizátort a Bluetooth számára.
2b.; Ha nem sok dolog kell hozzá, 5V alatt kapcsolhatna egy Step-Up konvertert.

3.; A biztonság kedvéért jó lenne, ha AC táppal is működne, de nem tudom, hogy van-e olcsó megoldás a zúgás kiszűrésére.
(#) vargaf válasza gyulank hozzászólására (») Pé, 10:29 /
 
Gondolod, hogy ezt az "egyszerű" és sokszorosan megváltoztatott igényű kapcsolást megtervezi Neked valaki? Vagy úgy gondolod valaki készített már ilyet és közli a kapcsolási rajzát?
(#) gyulank válasza vargaf hozzászólására (») Pé, 10:34 /
 
Én azt gondolom, hogy te nem érted, mi az az ez. Hisz egyszer sincs megváltoztatva az igény. Nem össze-vissza írtam dolgokat, és 5 hivatkozást is beletettem.
(#) vargaf válasza gyulank hozzászólására (») Pé, 10:37 /
 
Akkor a moderátor "csak" ok nélkül írta a kezdők kérdéseinél, hogy ne folytasd az off-olást?
(#) gyulank válasza vargaf hozzászólására (») Pé, 10:39 /
 
De te kezdheted, és folytathatod?
(#) tasak hozzászólása Pé, 15:15 /
 
Sziasztok! Kapcs. rajzot keresek: Egy Grundig Music Boy 150 tip. régi/1981?/ rádiót keltenék vele életre...Ha valaki ebben ki tudna segíteni megköszönném. Üdv. tasak.
Következő: »»   317 / 317
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Máj, 23. Kedd
5:18:02
Jelenleg 82 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu