Fórum témák
» Több friss téma |
Tudja valaki, hogy a DLS5-be kell valami driver a pc585-höz? Vagy automatikusan megtalálja?
Megtaláltam a panel azonosítóját.
Ha vársz 15-20másodpercet, adni fog belépési késleltetést.
Igen! Kipróbáltam, és valóban csak türelmetlen voltam. Van már belépési késleltetés is. 10mp elég.
Köszönöm mindenkinek! Üdv.
Igen azt hiszem 10 sec és valahol ki is lehet kapcsolni, de már nem emlékszem, ritkán teszek fel 585-t
A power serial-nál mindegyiknél ugyan ott van, talán a 015-ben a 6-os.
Ahogy néztem, DLS2002-ben lenne 585-ös beállítási lehetőségem, de nem indul el a program win7 64 bit alatt. A különös az, hogy kb. egy éve ment! A 1864-es központomat próbáltam programozni számítógépről, és akkor kipróbáltam a dls5-öt is, meg a 2002-őt is. És ment mind a kettő. De akkor is kellett valamit utólag felraknom, (2002-höz) de nem emlékszem már rá, hogy mit. A dot netre gondoltam, de nem vált be.
Megy minden!!!!!!! DLS2002, kapcsolat, stb..
![]() Csak rendszergazdaként kellett indítani.
Sziasztok.
Van egy kis probléma a riasztónkkal, reggelre sípolt és a kezelőn (PK5501) sárga háromszög világít. Nyomtam csillag 2-őt és az 1-es írja. Írjatok valami jót erre. Előre is köszi.
Ha *2 után az 1-es világít, akkor nyomj még egy 1-t. és írd meg mi világít/mit ír ki.
Szia!
Marad az 1-es, csippan hármat és villogni kezdd a sárga háromszög.
Hogy tutira menjünk ##*2 ha az 1-es világít akkor újra 1 ha marad az 1-es akkor az aksi hiba.
Csak hogy érthető legyen: A DSC -nél *2-re kijön a hibakód, értéke 0-8 -ig 1. Szerviz szükséges 1/1.. Alacsony akkumulátor feszültség 1/2. Sziréna áramköri hiba 1/3. Általános rendszer hiba 1/4. Általános rendszer szabotázs 1/5. Általános rendszer felügyelet 1/6. RF Ütközés. 1/7. PC5204 Alacsony akkumulátor feszültség hiba 1/8. PC5204 AC hiba 2. Hálózat kimaradás 3. Telefonvonal hiba 4.Kommunikációs hiba 5.Zónahiba 6 Zóna szabotázs 7. Alacsony telep feszültség: Egy vezeték nélküli berendezés telep lemerülését jelzi. 8. jelzőfény Rendszer idővesztés
Szia,
Nem is olyan régen, én úgy jártam a 1864-es központommal (5 éves volt akkor), hogy szintén elkezdett csipogni egyik este, és a kis háromszög is világított. Másnap megvizsgáltam, és nekem is akku hibát dobott, meg rendszerórát. Megmértem, és valóban 11V vagy alá esett a feszültség. Viszont észrevettem, hogy a nagy tápszűrő kondi fel van púposodva, és tüzel a PTC, a nagy tranyók (vagy FET-ek), és még elég sok minden. Persze pánik indult.... Aztán kicseréltem a nagy kondit, és persze az akksit is (mert az tönkre ment), ezzel meg is gyógyúlt. Azóta is szépen jár. Valószínű, hogy nekem kiszáradt a kondim, és az okozott hibát.
Üdvözletem,
egy solo szirénával van gondom, bekötés után nem csinál semmit. Vele párhuzamosan van egy dsc sziréna, az rendesen „teszi a dolgát”. Aux- a tam2-ön. Bell- a ST bemeneten. Bell+ DC+-on. Negatív indításra jumperelve. GND rövidre zárva tam1-en. Minden segítséget köszönök!
Szia
A leírásban benne van a csalás, elösször az aksit kell rátenni amiben legalább 12,3V van és utánna kell ráadni a tápot.
A solo-k igen de pl a signal total igénytelen persze a régi mert az újból még nem szereltem 1-et sem. Van ennek azért hátulütöje is de ez már más kérdés hogyha van egy többnapos áramszünet és végre ujraindul a rendszer akkor egy nap elteltével ujra kell indittani a szirénát. Persze erre ott a PGM de akkor minek a Bell +.
Sziasztok! lenne egy kérdésem.
Az üzletemben DSC 1565 h2P tipusú panel van, én magam telepítettem 6 zóna + 1 kezelői zóna használva EOL mind. 1555 LED es kezelő van fent. azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet rajta visszanézni, hogy melyik felhasználó zárt utoljára.??? elméletileg az eseménytárban benne marad. előre is köszi!
Laptop+dls2002 szoftver+adatkábel.
Vagy egy LCD5500, vagy PK5500 szöveges kezelő a régi kezelő helyett. Vagy 5400 nyomtató modul+soros nyomtató, vagy hyperterminal A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
Köszi!! Még egy kérdésem lenne..
Ha volt egy teljes tápelvétel, 230 V és Akku is le lett véve. attól még az eseménytár az megmarad?? Előre is köszi!
Megmarad
Köszi!
Sziasztok! Dsc 1616 központom van. Fel szeretnem ugy programozni hogy ejszakara az udvart a garazst es a tarolot elesitse a lakas zonai pedig kiiktatva maradjanak. Vagyis stay elesites. Eddig megy is a dolog, de ha ugy szeretnek be elesiteni hogy a haz es a garazs is tehat minden zona ha elmegyek itthonrol, akkor hogy kell? 5 os funkciogomb stay elesites ezzel nincs gond. Ha koddal elesitek, akkor is stay modban elesiti a rendszert. Sehogy nem tudom a lakas zonait beelesiteni. Elore is koszi a valaszokat !!!Bence.
Szia
Teljes zárás: beütöd a kodod és utánna megsértesz egy belépési zonát vagy a kezelöd ismeretének hiányában a kettes gomb hosszan nyomvatartva.
Bocsi hogy nem irtam le a kezelot. Hagyomanyos dsc led 1555.
koszi a valaszt kiprobalom ! Remelem sikerul.
Egyébként le szeretném cserélni a 1555 ös kezelőt Magyar nyelvű szövegesre.
Azon ha vissza szeretném nézni hogy melyik alkalmazottam mikor zárt mindenkinek külön kódja van 1616 a központom. Akkor mennyi zárást nyitást tudok visszakeresni az eseménytárból?? Vagy csak az utolsót tudom?? Előre is köszi !
Szia
Emlékeim szerint a 1616 500 eseményt tud raktározni, ebbe benne van a kommunikáció és nyitás illetve a zárás és a riasztás.
Köszi !! Amúgy azért fontos nekem a nyitás zárás eseménytár, mert reggelente mindig meg szeretném nézni hogy az alkalmazottak nem mentek e vissza az üzletbe zárás után bármiért. Akkor a szöveges lcd kezelő megoldja a gondomat. Köszi !!!
Sziasztok ! Eddig 13 rendszert tepelítetten de egyiknél sem kellett vezetékes telefont bekötni. A ring és a tip csatlakozókba kell kötni. De honnan tudom hogy melyiket kell a ring be és a tip be kötni ??? Előre is köszi !!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |