Fórum témák

» Több friss téma
Lapozás: OK   138 / 139
(#) (Felhasználó 4994) válasza kapcsrajz hozzászólására (») Dec 7, 2024 /

Neharagudjon, de mégis milyen firmware van rajta most a gyári helyet?
(#) kapcsrajz válasza (Felhasználó 4994) hozzászólására (») Dec 7, 2024 /

Jelenleg is az eredeti firmware van rajta. Soha nem is volt rajta más.
(#) (Felhasználó 4994) válasza kapcsrajz hozzászólására (») Dec 7, 2024 /

Egy hard resetet esetleg lehet csinálni?
App -ból eltávolitt, eszköz resetelése (használatijában gondolom benne van a menete), app -ba újra felvétel, beállitás...

De ellehet gondolkodni alternativ firmware használátán is.
(#) kapcsrajz válasza (Felhasználó 4994) hozzászólására (») Dec 7, 2024 /

Sajnos ezeket már megcsináltam (hard reset, újratelepítés). Ha nem marad más akkor el lehet vele kisérletezni.
(#) Bagodi hozzászólása Dec 26, 2024 /

WiFi kikapcs

Milyen utasítással tudom Arduino ide alatt kikapcsolni egy Wemos-on a wifit? Nem hálózati eszközként akarom használni. Nem szeretném, ha jelet "sugározna" ?
Köszönöm!
(#) Panhard válasza Bagodi hozzászólására (») Dec 26, 2024 / 1

1. #include <WiFi.h>
  2. void setup()
  3. {
  4.   WiFi.disconnect();
  5.   WiFi.mode(WIFI_OFF);
  6. }
(#) Bagodi válasza Panhard hozzászólására (») Dec 29, 2024 /

Még valami.
Hogy tudom az eepromot használni.

Hiába írom be EEPROM.write(1,valtozo); Majd utána, hogy EEPROM.comit();

nem marad bent a memóriában a beírt érték.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2024
(#) pipi válasza Bagodi hozzászólására (») Dec 29, 2024 /

EEPROM.begin(EEPROM_SIZE); is megvolt?
https://randomnerdtutorials.com/esp32-flash-memory/
(#) Bagodi válasza pipi hozzászólására (») Dec 29, 2024 /

Persze ,megvolt.
Ha lenne másik Wemos D1 mini akkor kipróbálnám azzal. Már azt gondolom, hogy nem alkalmas rá a modulom.
(#) pipi válasza Bagodi hozzászólására (») Dec 29, 2024 /

Ez a példa program sem jó? Próbáltad?
(#) Bagodi válasza pipi hozzászólására (») Dec 30, 2024 /

Meg lett a megoldás!
Rossz volt a modul. Elmentem egy haverhoz kértem tőle egy újat és egyből jó lett.
Lehet lefutotta már más alkalmazásban a kilométerét.
Köszönöm a segítséget!
(#) Moderátor hozzászólása espwantednow hozzászólására (») Máj 26, 2025

A fórumban mindenféle hirdetés szigorúan tilos! A telefonszám, és más, személyes adatok megadása pedig biztonsági okokból nem engedélyezett.
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2025
Moderátor által szerkesztve
(#) tki hozzászólása Máj 30, 2025 /

Memóriafogyás a host PC alvása közben

Jártatok már úgy, hogy egy ESP32-t, konkrétan egy ESP32-S2 Saola-1-et a PC-re dugva programoztátok, és ha elaludt a gép több órára, de nem csak egyre vagy kettőre, mikor felébredt és megnéztétek az ESP32-t, akkor azt láttátok, hogy elfogyott egy csomó a memóriájából? 130 kB szabad IRAM-ból késő éjjelre 80 lesz, reggelre meg 30. Elég következetesen, mert már egy jó ideje figyelem és minden nap megtörténik. : -)) Nem igazán láttam hiányzó free-t a malloc-jaimhoz, bár nyilván semmi sincs kizárva.

Egyébként egy HTTPS/Secure WebSocket távirányító, vagyis relékapcsolgató és bemeneteket beolvasó alkalmazásról van szó. Csatoltam egy képet - így látom az alkalmazás weboldalain az ESP32 által per pillanat másodpercenként leküldött adatokat. Az egész oldal kinézetét most nem akarom felfedni. A soros vonalon is lehet parancsokat adni az USB kábelen és távolról is, a WebSocket-en keresztül.

Képtelen vagyok rájönni, mi történik, nehéz is tesztelni, és semmi más módon nem sikerül előidézni. Se a weboldalak durva újratöltögetésével és a wss-kapcsolat kínzásával (végre stabil a framework, mennyit kellett erre várni), se mással, pl. a konzol, vagyis a soros kapcsolat piszkálásával. Ha magában áll az eszköz, tehát nincs a PC-re dugva és úgy működik, akkor minden rendben. A wifi-kapcsolat szerintem folyamatos éjjel is, de azt is le fogom tesztelni, mi történik, ha elmegy.

Külön érdekes, hogy az SPIRAM a heap részévé lett téve, és minden lehetséges módon oda van irányítva a memóriafoglalás az sdkconfig-ban, csak az egészen kis allokálások (CONFIG_SPIRAM_MALLOC_ALWAYSINTERNAL=32) vannak az IRAM-ba irányítva, mégis kizárólag a IRAM-ban van ez a fogyás, az SPIRAM egyáltalán nem fogy. (Azt csak a TLS eszi kapcsolatonként, az nagyon, de fel is szabadul.) Tényleg az őrületbe kerget. : -)
A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2025
(#) tki válasza tki hozzászólására (») Máj 30, 2025 /

Ja, nem írtam: otthoni router mögött van az egész hálózat, nincs kiengedve a fejlesztés alatt álló panel az internetre. Bár a wifi-m, ugye... nagyon sok szomszédom van, viszont hosszú jelszavam. : -)
(#) ppepe válasza tki hozzászólására (») Máj 31, 2025 /

A leírás alapján memory leakingnek tünik.
Nézz rá erre, hátha segít elindulni, megoldani:

https://esp32.com/viewtopic.php?t=38226
(#) tki válasza ppepe hozzászólására (») Jún 1, 2025 /

Ja, kösz, de a tesztelés ugyanarról a gépről történik, ami éjjel alszik, így biztosan nincs connect/disconnect az éjjel, se adatforgalom a wifin. Egyszer kiderül.
(#) tki hozzászólása Jún 30, 2025 / 1

Újabb típusok: ESP32-C6 és P4, kifutó S2, S3?

Ez a memóriafogyás elmúlt, megtaláltam, viszont megint megbíztam egy termékben (és fejlesztőrendszerben), hogy hosszabb távon is elérhető, de minek.

A napokban nézem a raktárkészleteket S3-as vagy S4-es változatból (még nem tudtam, hogy az utóbbi végül is nem lett, csak korábban találgatták, hogy milyen lesz majd), és azt látom, hogy még úgy is kicsik és az is kevés helyen, hogyha az utángyártott paneleket is beleveszem a találatokba. Még az AliExpressen, a saját store-jukban is 11 darab?? Mondom, mi ez, nem így szokott kinézni egy aktív termék, ráadásul nekem a WROVER kell "külső" memóriákkal.

Némi keresgélés után úgy néz ki, ha nem tévedek, hogy eszükben sincs ezeket hosszú ideig gyártani, zajlik egy átállás a P4 és a C6 fejlesztésére RISC-V maggal, ill. a termelésük felfuttatása, amikhez viszont megint nem teljesen stabil és nem teljes a framework, pedig gyakorlatilag csak az idén lett az ESP-IDF néhány fontos területe megbízható (minden arra épül, az Arduino core is, bár az engem nem érdekel). Hogy magukkal a régi chipekkel (modulokkal) mi a helyzet, azt nem néztem - lehet, hogy azokból még többet gyártanak. Talán.

A C6-nak ráadásul kevesebb lába van, bár ez azért nem akadály, de legalább hasonló a panel a korábbi kivitelekhez, a P4 viszont egy nagyobb és komolyabb kivitelű és alapterületű cucc RJ45-tel is kiegészítve (és nyilván sokkkal drágább...), érdemes megnézni. A részleteket még nem ismerem, a P4-et a WaveShare-nél néztem, és nem tudom, hányféle konkrét board létezik már. Persze, izgalmas dolog ez, csak megint egy nagy változás, kinek van rá lehetősége követni - én csak hobbizom.

A fenébe az egésszel, egy csomó időt beleöltem, hogy ez az S2, S3 stb. család (a 4-es már zavaros) most egy jó pár évig elővehető lesz a saját kiizzadt kódjaimmal együtt, amikor szükségem van rájuk csinálni valamit, ami kicsit több egy LED-villogtatásnál, de tartok tőle, hogy rövid időn belül kikopnak és nem lesznek többé, bár az ExpressIf hivatalos ütemtervében nincs szó az S2-es, S3-as családok kivezetéséről - igaz, csak MI-vel kerestettem benne.

https://www.cnx-software.com/2023/01/12/esp32-c6-wifi-6-ble-802-15-...board/
https://www.waveshare.com/esp32-p4-nano.htm
A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2025
(#) tki válasza tki hozzászólására (») Júl 2, 2025 / 1

Lehet, hogy csak engem érdekel, : -) mindenesetre létezik C5-ös is, és az közelebb van az általam keresett kivitelhez. Csak persze már az új proci van ebben is. Még nem olvastam többet arról, hogy mennyire stabil hozzá most a fejlesztőrendszer.

Itt láttam, a "hivatalos boltban" - a raktárkészletet nem tudom, mert helyette az van kiírva, hogy egy ember csak egy darabot vásárolhat...: https://vi.aliexpress.com/item/1005009128201189.html
(#) TavIR-AVR válasza tki hozzászólására (») Csü, 19:10 /

Szia,

A C5 most jelent meg tömegesen - nagyjából elérhetetlen még. Nálam van 3 DevKit - A mouser teljes készlettét felvásároltam....
Szeptembertől lesz egész EU-ra 250 db!
Tömeges elérhetőség várhatóan 2025 december!

Az espressif-l leveleztem többet és a terméklpaletta változása, bevezetés és egyebeket is nyomoztam - a készülő ESP tanfolyamhoz alapanyagot szedtem össze.
A termék rövid életciklustörténete:
0. időpont - kutatói példány (első publikációk)
1. időpont kb. ~1/2 év: konferencia/cikk van róla Espressif oldalán, hogy már van és milyen tök jó lesz (alap-specifikációk)
2. időpont: ~1 év: konferenmcián bemutatják részletesen fénykép, első alkalmazások, ESP-IDF-be preliminary bekerül, oldalukon adartllap elérhető
3. időpont : ~1.5 év: első publikus elérhetőségek - fejlesztőknek, vagy cégeknek 1-2 darab.
4. időpont: ~1.5-2 év: DevKitek megjelenése EspresIf/Mouser/RSonline - kis pár darabos terítés érhető el - itt már halandó is hozzájuthat
5. időopont: előző + 3-5 hónappiaci felfutás: alapok elérhetőek már hobbisták részére is, termékeken már felbukkan. Első bug-ok javításai. Arduino támogatás ESP-IDFen át
6. időpont: ~fél év: tömegesen már elérhető.
7. NDRD: első figyelmeztetés: ne tervezz uj termékbe: ~10-12 év
8. EOL: 14-15 év
9. Megszűnt: 15-18 év.

A helyettesítő: lábkompatibilis kivitel az utódchipnek a 0. időpont után kb. 5-7 évvel. Kb., az életciklus fele után kicsivel az utód már elérhető.

Az általad P4 az speciális és a H4 is. Ezek ipari/automatizálásos történetzek inkább, nem a klasszik hobbi WiFi/ZigBee/Bt vonalra vannak kihegyezve, ezért kicsit mások.
A C6 az a C2-C3 vonal következő lépése a 2.4G WiFi 4-> WiFi 6 protokollon át.
Itt közben van a C5, ami a 2.4G WiFi mellett az 5GHzt tudja.
A C61 can benne még a csőben. ami a C6 módosítása (még 2-3 időpontszeleltnél jár).
C5 az a 4. időpontszelet...

A TavIR oldalon lassan a P4 és a H2 supermni kivitelben a hétvégétől már elérhető (első teszteket most végzem rajtuk.
A C5 az jövőhét közepe lesz.

S4 még nincs és a EspressIF nem is ír róla semmit.-

Az élő, csőben levő családok:
https://www.espressif.com/en/products/socs

EOL és egyéb keresők:
https://products.espressif.com
(baloldalt a STATUSnál van hogy EOL, helyettesítő NDRD vagy egyéb)
A Mass production kell neked - ha termék miatt mozgolódsz.

Talán tudtam segíteni - kicsit közelebbről, mint MI
(#) TavIR-AVR válasza tki hozzászólására (») Csü, 19:12 /

A C5-ről egy összefoglaló magyar nyelven:
ESP32-C5 és a háttere
(#) tki válasza TavIR-AVR hozzászólására (») Csü, 23:05 /

Köszönöm, olvasom, csak jó álmos lettem... majd holnap. A TavIR-on is jártam párszor, jó olvasgatni, bár régen nem vagyok már tanuló. Vagy csak annyira, amennyire mindenki.

Közben a projectemet behangoltam S3-asra is, azzal is működik most már (szuper gyors az octal SPIRAM + cache és fejlődik az ESP-IDF is; alig van használva a belső memória, még enyhíthetek is a feltételeken), ill. kicsit tisztább lett a kép az S3-as és klónjainak minősége és beszerezhetősége területén, így most már nem aggódom.

Némi keresgélés után találtam nem chipből, hanem komplett panelból is pár százas raktárkészleteket Európában elszórva különböző boltokban (pl. a lengyeleknél és a hollandoknál, ha jól emlékszem), valamint láttam, hogy a harmadik negyedévben a disztribútorokhoz is érkezik szintén pár száz darab, úgyhogy most már nem aggódom amiatt a néhány példány miatt, ami nekem kell, ill. kellhet majd. : -)
A hozzászólás módosítva: Csü, 23:08
(#) TavIR-AVR válasza tki hozzászólására (») Pé, 5:02 /

Bocsánat a hosszú leírásért....

A hazai beszerzésre érdemes meglesni a soselectronic.hu odalt. ha előre rendeled (tervezett beszerzés és ütemezés) - akkor jó árat is kapsz plusz előrhető is a nagyobb mennyiség.

Illetve a tme.hu is szintén stabil. Plusz farnell (fdh.hu), Digikey, mouser.

Szóval szerintem ha kell simán van
(#) kameleon2 hozzászólása Pé, 7:20 /

ESP 32 C3 wifi letöltés publikus oldalról

Sziasztok! Belefutottam egy problémába és megoldást keresek. Van egy C3 minitv fejlesztőkészletem. Működik a kijelző, csatlakozik ip- vel a lanra, ki tud menni a wan felé. Egy publikus oldalról kellene zip fájlt letöltenie és kicsomagolnia. A letöltésnél van a gond. jó a link, böngészőből megy, de a fejlesztőeszközről nem. Próbáltam https, http előtagokkal, direkt ip- vel, névfeloldással, nem megy. Gyanítom, hogy tanúsítvány gondja lehet. Mi erre a jó megoldás? Bosszantó, hogy egy ilyen egyszerű problémával ennyit kell küzdenem. ZX Spectrumhoz szeretnék csipogót csinálni. WOS oldalról letölthető fájlokkal.
(#) tki válasza TavIR-AVR hozzászólására (») Pé, 9:50 /

Engem nem zavar, ha hosszú, amihez sok szó kell, ahhoz sok szó kell. : -)

De a beszerzési lehetőségekkel nem értek egyet - nem véletlenül írtam, amiket írtam.

Soselectronic.hu: egyetlen termékfajta van, ami nekem kell, ez a ESP32-S3-DEVKITC-1-N8R8 panel. Eredeti, de készlet: nulla darab. Rendelhető, de ha nincs honnan, ők sem fogják tudni beszerezni, nyilván majd pár hónap múlva, ahogy mások is.

TME.hu: magánszemélyeknek már nem árulnak alkatrészeket, egyébként is készlet az esp32-s3-devkitc-1-n8r8-ból nulla. "Ütemezett beérkezés: 2025. 40. hete."

Farnell: még a termékek közt sincs, csak S3-as chipek.

Digikey: DEVKITC még a termékek közt sincs, csak mindenféle Arduino-s változatok, annak a fele nulla raktárkészlettel. Nein, danke.

Mouser: nulla darab (kisebb panelből van egy csomó, ami nem kell), a DEVKITC "expected 9/8/2025".

Más cégeknél pedig leginkább csak a rossz hatótávolságú, problémás klónok kaphatók, amiket mindenütt szidnak...

Messze van ez a folyamatostól, hiszen ez az időszak már tart egy ideje. És ilyen hatalmas cégek is 200-250 darabos rendelésekről beszélnek.

Szóval "simán" nincsen, nem tudom, mi alapján írtad ezt. Random európai vásárlási lehetőségek akadnak, ill. a "jobbfajta" klónok elérhetők még (szerintem a HEstore-ben nem olyanok vannak). És hát szeptember, ill. a 40. hét sincs már olyan messze, csak pár hónap... de ennek az egésznek a "stabil és folyamatos"-hoz semmi köze, akármilyen fontos okai is vannak, amiket nem ismerek.
A hozzászólás módosítva: Pé, 9:57
(#) tki válasza tki hozzászólására (») Pé, 15:14 /

Még annyit, hogy az egész érdeklődésem arról szól, hogy készítettem egy nagyobb projectet, amiben egy HTTPS WebSockect szerver üzemel és jelenleg 10 egyidejű kapcsolatra képes, plusz van még pár szabad socket más feladatokra. Pár darabos hobbiproject, szóval volt helye némi tökéletlenségnek, de egészen meglepődtem, hogy az 5-ös framework végre mennyire stabilan működik. Korábban nem volt jellemző, legalábbis az "egy oldalt letöltök és örülök neki"-felhasználáson túl. Bár ha kínoztam, még az is képes volt akadozni. Egyébként egy éve, vagy mikor, én is küldtem egy lényeges javítást az ESP-IDF-be; egy handle igencsak nulla alá tudott futni WebSocket használata esetén. : -)

Szóval ebben a projectben (kép egy korábbi állapotról csatolva nyitott "terminállal') az az izgalmas, hogy a kliensnek nem kell a webszervert pollingolni, hanem amikor történik egy esemény az eszközre kötött digitális és analóg bemeneteken, az elküldi azokat a klienseknek a folyamatosan nyitott WebSocketeken. Távvezérlésre és távoli adatok gyűjtésére alkalmas, ki lehet rakni egymagában az Internetre. És stabil az egész, nem ragad be hülye állapotokba. Elég komoly JavaScript kód is kellett hozzá. És akkor már rendes, modern CSS-sel készítettem (fully responsive design flexekkkel stb.) Védett kommunikáció, több felhasználó (admin és sima), session-ök, a weboldalon megnyíló terminálablak, amiben szöveges parancsokat lehet adni az eszköznek - sok mindent megcsináltam, lesz majd róla jobb leírás is.

Ami közben kiderült, bár sejtettem, hogy ennyi SSL kapcsolatot esélytelen belső RAM-ban kezelni, így nekem alapfeltétel a külső. 2 MB már több mint elég. Bár közben sokat javult a memóriafoglalása is a fejlesztőrendszernek. Az SPIRAM, főleg az oktális, az S3-asban annyira gyors, hogy a cache-sel együttműködve villámgyorsan dolgozik az mbedTLS, hamar kiszolgálja a webszervert, nincs érzékelhető várakozás. A nagy Flash is jól jön a megmaradó naplóhoz (bár nyilván naplószerverhez is tudnék kapcsolódni).

Amúgy a sok láb sem árt; a RAM, a Flash és emiatt is a DevkitC a legalkalmasabb. Mindent meg lehet oldani plusz alkatrészekkel, de ha egyszer nem muszáj... Már ha kapni lehet a panelt.
A hozzászólás módosítva: Pé, 15:19
(#) TavIR-AVR válasza tki hozzászólására (») Pé, 20:23 /

Az ESP esetén a javasolt egyidejű socketszám 4. Ezt max 10-ig lehet feltornászni - de az erőforráshatáron van és időnként Timeout-ra fut már!

ESP32-S3 DevKitből a tipikus a N16R8. Az N8R8 az chipes felépítésű? Akkor a ESP32-S3-PICO-1-N8R8 a teljes neve (SoC).

A SOS ha előre tud tervezni, akkor közvetlen berendelést végz, nem "majd kapunk valamit és abból adunk..."
(#) TavIR-AVR válasza kameleon2 hozzászólására (») Pé, 20:26 /

A letöltés az OTA alapú? A memóriafelosztás hogy van?
1MB program, 1 MB OTA, 2 MB egyéb falsh vagy 1.5 program, 1.5 OTA és 1 egyéb flash?

Ezen szokott elhasalni, hogy mit frissít, hova menti és hol van az átmeneti tárolója...
Gyári mintakóddal sem megy? Csak hogy a hibát hol kell keresni (van 4MB ill 16 MB Flash-l szerelt a lapokból!)
(#) tki válasza TavIR-AVR hozzászólására (») Pé, 20:51 /

Köszönöm a választ. Simán elbírja a kártya, már az S2-es is a nagy terhelést. Pont ezen lepődtem meg, hogy rettenetesen meggyötörtem a kommunikációt hatalmas adatforgalommal, és semmi elakadás, timeout vagy disconnect nem volt. Pedig ilyenkor sok idő kellett az összetorlódó csomagoknak. Amúgy sem érdekes, ha néha előfordul, mert akkor nálam a JS kód újra felveszi a kapcsolatot. Nyílt project lesz, kint lesz majd a githubon, ellenőrizhető.

Ez a (secure!) WebSocketre vonatkozik, de a https letöltésnél is nyomkodtam a teljes frissítést, ahogy tudtam, és nem volt elakadt, timeoutos oldal. Pedig még faviconom is van... Ahogy írtam, a még nem is olyan régi, csak kicsit korábbi ESP-IDF-nél tényleg nem ez volt a helyzet, állítólag sok mindent újraírtak az ötösben. Lassan tanulom meg ezeket menet közben - kinek van rá ideje. : -) A kód mindenesetre gyorsan kiszolgálja a kéréseket, mértem időket - nincs hol timeoutolnia a kliensnek. Szerintem. Https lekéréseket nem próbáltam programozottan kiadni a kínzás kedvéért, de egyszer odáig is eljutok. Van róla fényképem is, ahol nyolc nyitott böngészőablak mindegyike önti a kéréseket az akkor még S2-es kártyára, és tökéletesen működik, meg is lepett. : -)

Nem tudom, hol olvasható ez a négy socketes határ és pontosan mire vonatkozik, de nem látok ilyen korlátot. Eleve 16 állítható be a fejlesztőrendszeren, abból lejön három a webszerver kapcsán, a többi tisztán használható - a gyakorlatban is. (De azért raktam korlátot, hány socketen épülhet fel kapcsolat, hány upgrade-elődhet WebSocketté, hány felhasználó jelentkezhet be egyszerre stb., ezeket egy-egy mozdulat átállítani.) A négy socket annyira kevés, hogy akkor neki sem álltam volna az egésznek, mivel egy kisebb közösség által használt távvezérlő eszközt készítek, ill. modernizálok. Féltem is, hogy egyszercsak oda jutok a egésszel, hogy folytathatom egy SBC-n, Linux alatt, mert már túl sokat akarok egy kis kártyától.

Nekem két v1.0-ás panelem van az S3-asból (ESP32-S3-DevkitC-1, ill. ESP-32-S3-WROOM-1U, mert külső antennás, és N8R8), mert korán vettem (hogy honnan, nem emlékszem, múltkor kerestem a számlát, de nem találtam meg) - az az, amin nincs jó helyre kötve a LED (GPIO 48 a 38 helyett), mert ahova először rakták, ott zavarta az SPI kommunikációt. : -)

Én úgy tudom, hogy az enyémben is kétmagos Extensa proci van - a Pico-val szintén nem foglalkozom -, de konkrétan nem néztem utána. Az sdkconfig-ban persze láttam, hogy rá lehet zárni egyes modulokat vagy az RTOS-t egy-egy specifikus magra, de azokat nem bántottam, nekem jó az alapbeállítás.
A hozzászólás módosítva: Pé, 20:55
(#) pajesz66 hozzászólása Hé, 7:42 /

Program védelem?

Sziasztok!
Van lehetőség valahogyan megakadályozni a kontrollerre írt program másolását? Ne lehessen könnyen klónozni a software-t? Hasonlóra gondolok mint az AVR-eknél a fuse bitek beállítása/használata?
A hozzászólás módosítva: Hé, 7:43
(#) tki válasza pajesz66 hozzászólására (») Hé, 7:59 /

Innen el lehet indulni: https://docs.espressif.com/projects/esp-idf/en/stable/esp32/securit...n.html

És a framework-ben a legtöbb funkcióra van példaprogram.
Következő: »»   138 / 139
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem