Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autóelektronika
Témaindító: sufni-tunning, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
Én egy ilyet veszek majd. Utána nyilatkozom róla.
Hát ez nem sok mindenre jó,igaz a hibákat olvassa
Te milyet ajánlanál?
Az Authel Bt 808 nem opció mert 400000 forintba kerül. Az ELM327 nem lenne jó? Kijelzős, önálló ODB scanner-nek nevezett eszközök (V539) a TEMU-n 5-10000 forintért vannak. Azokról nincs valakinek tapasztalata?
Én wifi-s ELM 327-est használok (Daewoo-ba még nem dugtam). Tudása, a hozzá használt applikációkon múlik. Persze fizetőset még nem használtam. Az ingyenesekkel kb. ugyanazt tudja, mint az ismerősök V539 féle vezetékes kütyüjei.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2025
Te meg hova?Van az ülés alatt egy csatlakozó ami lövésem sincs hova megy. Tipp?
Nem minden csatlakozó van mindig bedugva. Nézd meg hol ér véget ez a vezeték és utána ki lehet találni, hogy mégis mi lehet...
Lehet akár ülésfűtés, vagy ülésfoglaltság érzékelő (előkészítés) is.
A gugli tudja!: Gyári kábelezés az ülésfűtéshez, de mivel fűtőpárnák nélkül rendelték a kocsit...
Csak a gyári diagja .., a MUT valamelyik verziója diag viszi a Mitshut...
Az szomorú. Viszont a hiba is olyan amit nem tudok hova tenni. Milyen motorhiba javul meg féklenyomásra?
Fékrásegítő vákumjánál nézz szét (szakadt cső, valami nimcs a helyén), vagy a vákumszivattyú környéke (ha van benne)
Azzal kezdtem. Látszólag probléma mentes.
SUZUKI Ignis Központi zár hibaSziasztok! 2004-es SUZUKI IGNIS este becsuktam és reggel az összes ajtó nyitva volt, arra gondoltam kiveszem a központi zár táp biztosítékot és ideiglenesen megoldom a problémát.Nem lesz baj mással és ezt kell kivennem?Képen jelöltem.Köszi a segítséget!
Azon azért elgondolkodnék, hogy mitől (vagy kitől) nyílt ki?
![]() A hozzászólás módosítva: Vas, 13:23
Több esetben is elő fordult, távirányítóm nincs csak kulcsot használok és lehet, hogy a központi egység magára veszi másik autó nyitását vagy simán kopott az ajtózár érinkezők és a meleg nem tesz jót neki?
Egy gyors pillantást én először vetnék az ajtó átvezetőkre (mindre). Néha hülye hibákat tud okozni az is, ráadásul nem sok idő és nem is kell nagyon széttúrni hozzá.....
Hát, ahogy nezem -semmi bajt nem okozhat.
Azonban: nem olyan ez, mint a Wagon-ban volt? Ott a riasztó önállósította magat, aztan visított -termeszetesen az éjszaka közepén is. Tök gaz volt ez az Esztergomi kempingben.... No, oda akarok kilukadni: a riasztó egy egyseg volt a motorterben a központizárral, és az autó kulcsaval lehetett kikapcsoni. Tehát nem kellett biztosítekot kiszedni, csak kulcscsavarás. Aztan (természetesen) onnantól nincs gombnyomásos nyitogatás, de átmenetileg is jó, meg vissza lehet arta szokni. Scribd problémaVan olyan akinek rendesen betölt? Én várok mire csinál valamit. Plusz pénzes. A világítás rész érdekelne.
Esetleg ha valaki le tudná tölteni az még jobb lenne.
Az nem lehet az 1519 oldalas keresett magyar nyelvű Toyota Corolla Javítási kézikönyv
Azt hittem, hogy csak a pilács nem pilácsol, és kapcsolási rajzot keres hozzá a kolléga...
A corolla-n kívül még egy csomó azonosító is kéne, hogy tudjuk mihez tartozó világítást keres...a 65. fejezett hányadik oldaltól kezdődik?
![]() A hozzászólás módosítva: Hé, 21:20
|
Bejelentkezés
Hirdetés |