Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Egyébként videót tudsz róla feltölteni úgy, hogy a visszajelző LED is látszódjon, hogy mit villog meg a képernyő is, hogy mikor és hogyan villan be? Mert még a firmware hiba miatti bootloop is benne van a pakliban, de újra tudom írni a NAND-ot a hibás blokkok kizárásával.
Tv hibaSziasztok!Van egy LG 42LM3400 - tv ki hívtuk a Digit cseréltek új beltérit cseréltek, kiderült hogy a tv - nek van baja, vagyis dadog a hang. Mivel lehet a probléma?, Válaszokat köszönöm!
Szia!
Az egyértelműsítés miatt jobb lenne, ha videót készítenél róla a telefonoddal.
Ha más eszközzel nem dadog(Pl. DVD) akkor szerintem nem a TV-nek van baja. A beltéri csere nem garancia semmire, ha a "lavorhoz"(már ha műholdas az eszköz) nem nyúltak, lehet térerő ingadozás is, ami egy új beltérivel nem fog megjavulni.
Próbálj rádugni más eszközt a tévére ugyanarra a bemenetre, amin eddig a beltéri volt, így kizárhatod a dolgokat. Ha így már nem dadog, akkor ott könnyen lehet, hogy nem jó a beltérihez bejövő jel.
Hiánypótló nagyon, hogy elismételed az előtted lévő hozzászólás mondandóját....
Rá dugtunk pendrivot azon videó azzal nem dadog. Akkor tényleg nem a tv ?
A HDMI bemenetre dugj rá valamilyen lejátszót. De egy másik tévével is kipróbálhatod a beltérit.
Akkor tényleg nem a TV a bűnös, jól látod.
A leírtakból nem feltételezem, hogy a tv a baj. Persze egyszerűbb elhúzni a helyszínről és vetetni az előfizetővel egy új tv-t, mintsem mérni egy térerőt a bejövő jelen, esetleg beállítani vagy áthelyezni az antennát(ez nem derült ki, hogy műholdas-e), vagy az internet sebességét megmérni, ha IP alapú a tv szolgáltatás. Mindenesetre nem szabad nekik békét hagyni, hisz fizetsz érte! Az sokat segít, ha belengeted a szolgáltató váltást, ha nem tudják megoldani...
Ha pl. koaxon jön az internet és a TV is, akkor meghúzhatnád a lakásban lévő "F" csatlakozókat.
Ha tudsz lépj be a szolgáltatói eszköz kezelőfelületére és nézd meg a jelszinteket, vagy tölts fel képernyőmentést róla! A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2025
Szerviz menüSziasztok abban kérném a segítségeteket tegnap a gyerek belépett a samsung tv szerviz menüjébe mert úgy gondolták a barátaival milyen okosak és valamit ellátottak azóta a tévét nem tudjuk nézni mert a piros ledse világít a bekapcsoló gomb mellett én ahogy olvasgattam a netet annyit tudtam megnézni hogy áramot kap mert az USB csatlakozóba a telefon töltöje ha bevan dugva tölti a telefont viszont kép nincs lehet valamit kezdeni ezzel vagy kuka elöreis köszönöm a segitségeteket további szép napot
Egy pontos típus talán segítene. Annak is lenne haszna, ha átolvasnád amit írsz mielőtt elküldöd.
![]()
Helló ez van a tv hátulján, amit meg leirtam azzal nem tudom mi a baj próbáltam azt leirni ami történt és ami
most a tv vel van ha nem jól fogalmaztam bocsi ha tudsz segíteni köszönöm Samsung Model: LE32D450G1W Model code: LE32D450G1WXBT
Szia!
Ha nem bekapcsolható akkor nagy valószínűséggel nyomtak neki egy EPROM /flash resetet, amitől törlődött a tartalma. Vagy az is lehet, hogy csak a kijelző panel típusát állították el, de az is (mint több más is a szervizmenüben) képtelen üzemmódot eredményez, aminek a javításához működő flash tartalmat kell bele írni. Külső eszközzel helyreírható, ha elhozod meg tudom csinálni. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2025
Javasolom, hogy ha sikerül megcsinálni a tévét, akkor gyerekzárat beállítani, bár nem tudom, hogy ez a szerviz menübe belépésre is hatásos-e. Lehet, hogy ha a tévé olyan, akkor így kód megadása nélkül be se tudnák kapcsolni készenlétből.
Igen, ez a következő lépés.
![]()
Szia én Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Kazincbarcikán lakom
philips led tvÜdv Mindenkinek.Van egy Philips led tv-m a hibája hogy kb-2-3 másodpercenként kép vibrál és meg duplázza a kijelzőn meg jelenő képet.Mi lehet az oka?
Szia! Kijelzőhiba szokott ilyen duplázást csinálni.
Én Budapesten: ebben az esetben elhozhatod / elküldheted (ha nem találsz közelebbi szervizt vagy ott nem tudják megcsinálni).
Üdv!
Valószínűleg részleges zárlat van a kijelző valamelyik adatvonalán, de van rá esély, hogy kijelzőcsere nélkül is javítható: Budapesten tudok benne segíteni. Szerk.: a készülék pontos típusszámát nem ártana ha elárulnád. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2025
Köszönöm a választ de Pestet ki hagynám tul messze van nekem. Philips 43pu5650
Szia van itt is szerviz köszönöm a segítségedet annyit még megtudnál mondani mennyi lehet a javitása mert ha túl sokba kerülne inkább vennék egy újat további szép napot
Ezt tőlük lenne érdemesebb megkérdezned mert ott lehet más árak vannak mint itt.
![]() Samsung 32\" FHD T5300Üdvözletem! Samsung 32" fhd T5300 tv bekepcsolás után csak a SMATR TIZEN opcióig jut azt is csak rövid ideig majd "se kép se hang"Kuka lesz ( bocs elektroudvar) vagy van észszerű megoldás? Köszönöm a válaszokat.
Szervusz!
Ha csak a logóig jut, akkor az az ún. "bootloop" jelenség, ami a készüléket működtető firmware-t tároló flash memória fizikai bithibája. Javítani kétféle módon lehet, de mindkettőnél külső eszközzel kell bele hibátlan flash tartalmat írni: ha Budapesten meg tudom csinálni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |