Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   257 / 257
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Nov 1, 2025 /

Tévedés:Éva néni Gergő anyukája és a családdal jön. Nyuszi néni nem jön.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 1, 2025 /

Mármint hogyan "megoldjuk"? Levizsgáztál, megy az autód, eljössz érte Keszthelyre? Ahogy látom, ebből az irányból senki nem jön, aki elhozná őket (rajtam kívül, de én akkor már Pesten leszek).
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 1, 2025 /

Egészen jól alakul a szervezés, lehet akkor Granpa is a direkt járattal jön, és nem kell akkor Pestre jönnie, csak utána.
(#) szs válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 1, 2025 /

Jó, a Zsombor írta, hogy ő jönne. Szálljon be az utiköltségbe???
De: elmégy erte a lakhelyére? Vagy hogyan gondolod? Úgy szálljon be az útiköltsegbe, hogy lebumlizik hozzád, aztán még ki is fizessen?

Jogosítvány, érvényes forgalmi van már?

(Nem mellesleg: én sohasem kérek útiköltsegbe beszállást, ha úgyis arra megyek. Néhányan megerősíthetik, ha kell)
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2025
(#) jani1987 válasza szs hozzászólására (») Vas, 8:17 /

Írok privátban ha haza érek.
(#) Gafly hozzászólása Vas, 8:26 /

Berettyóújfalu, üzemlátogatás

Volna kedvem gyárlátogatásra, ha valaki megszervezi.
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Vas, 8:34 /

Idézet:
„(Nem mellesleg: én sohasem kérek útiköltsegbe beszállást, ha úgyis arra megyek. Néhányan megerősíthetik, ha kell)

Ez így van, és egyedül Te voltál Pucuka temetésén, aki HE képviseletében öltönyt vett föl.
És amikor szakadt az eső, egyedül álltál, miközben a rokonok bújtak egymáshoz, és osztoztak az esernyőkön.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 10:20 /

Kihagytad azt azt a tényezőt, hogy nekem volt egy 2 hetes munka kihagyásom és van egy 63 ezres éves biztosításom ami esedékes. Na most keszthely és paks között 166km a táv. Ez oda vissza. Na most ez kettővel szorozva 332km. Nem leszek k.... ez 20Ft per kilométerrel számolva 3320 forint. Ennyiért vállalom a fuvart oda vissza.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Vas, 10:34 /

Én nem mondtam semmit, örülök hogy a bal alsó (piros) mezőből a jobb oldalra és fel (zöld) kerültél végre.
Örülök ha látlak benneteket (János, Timi, Zsombor és Zsuzsa, meg akit még elhozol).
(#) Udvari Zsombor válasza jani1987 hozzászólására (») Vas, 10:47 /

Mostanában nem írtam semmi olyat, az biztos. Egyszer korábban "nyavalyogtam", hogy a távolságok miatt nekem általában kiesnek a találkozók, mert a sok utazással nem érné meg ‒ több lenne az utazás, mint amennyit az adott helyen lehetne tölteni.
Azt is elárulom, hogy hétfőtől péntekig ~13:00-ig (pénteken ~11:50-ig) ‒ az utazást nem számítva ‒ védett munkahelyen vagyok és idén már nincs több lehetőség szabadságra, emiatt csak szombat, vasárnap (vagy esetleg péntek délután) maradna bármire is.
(#) Gafly válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Vas, 10:56 /

2025 December 23 az kedd.
Én elfogadom.
(#) szs válasza jani1987 hozzászólására (») Vas, 11:46 /

Ó, félek, személyes támadasnak vetted azt, mit mondtam.
Bocsáss meg -nem, nem támadni kívánlak.
Egyszerűen nagyon érdekel, hogy van-e mar jogosítvány es forgalmi. Örülök abban a pillanatban, mikor megtudom!

Az utiköltségről is csak azért írtam, mert más az, ha megkérnek egy útra -akkor elvárhatjuk a költségtérítést.
Ha te ajánlod fel, akkor nem jól jön ki.
Csak ezt akartam mondani, no.

A számolasban némi hibát vétettél
Ma kb 600ft az üzemanyag. Ebből következően minden megtett km-t 6-al szorozz először, utána annyival, amennyi az autód kitapasztalt átlagfogyasztása.
Ha a kis autód kb 6 literrel beéri általában, akkor az a 332 km az bizony 332X6X6, azaz közel 12000ft üzemanyagköltség. És nem szamoltuk, hogy először el kell jutnod Keszthrlyig, majd a nap végén haza Keszthelyről.
Nagyon baráti, ha csak 3320ft-ot kérsz -de azt meg akkor már minek?
A hozzászólás módosítva: Vas, 11:54
(#) jani1987 válasza szs hozzászólására (») Vas, 14:54 /

Az itteni átlag 555 és 585 között mozog. Az autó átlag fogyasztása 6,8 liter. Amikor írtam akkor 3x fél deci whiskey-t ittam így keletkezhetett némi elírás. A többit fenntartom. Még mindig jobb mint a szomszéd aki fehérvár oda vissza 12-15.
(#) Ferkógyerek válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 15:40 / 7

Egy ideje nem jártam itt, most olvasom a szomorú hírt.
Nyugodj békében Pucuka!
Egy videófelvétel róla, kicsit még fiatalabban.
(#) madzagos válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 16:12 /

A solex gyár bezárt. Egy pici szerviz van.
(#) szs válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Vas, 16:41 /

Köszönjük!
(#) szs válasza jani1987 hozzászólására (») Vas, 16:51 /

Idézet:
„szomszéd aki fehérvár oda vissza 12-15.”

Professzionalis szolgaltató (taxis) sem kerne többet szerintem.
Jó kis szomszéd...
A hozzászólás módosítva: Vas, 16:54
(#) Gafly válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Vas, 18:40 / 1

Nagyon szépen köszönjük , sajnos én már csak a kerekes korszakból ismertem.
Cserébe kaptam külsős képeket.

Mod: Pucuka_temetes_mi.jpg kép törölve, kérjük a személyiségi jogokat tiszteletben tartani.
A hozzászólás módosítva: Hé, 9:09
Moderátor által szerkesztve
(#) Gafly válasza madzagos hozzászólására (») Vas, 18:45 /

Köszönöm az információt.

Ennyit a sajtó naprakész tájékoztatásáról.
Tegnapi a hír, de ezt explicit nem írták.
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 19:28 /

Elolvastam a cikket, mikor feltetted (szoktam ilyet tenni ), én is azt szűrtem ki belőle: az rég nem gyár..
(#) nagy hoho válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Vas, 19:59 / 2

Köszönöm ezt a videó felvételt, nem tudtam róla
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Vas, 20:05 /

Hát én sem hatalmas gyártósorokra gondoltam:
Idézet:
„A viharvertnek tűnő gyártelepen most körülbelül 100-110-féle alkatrészt tudnak elkészíteni, némelyik nagyon összetett, egy fék 60 különböző elemből, egy kuplung pedig 50-52-ből áll össze. A gyárba megérkező lemezeket maguk vágják, munkálják meg, krómozzák, festik. Jelenleg öten dolgoznak itt.”
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 20:11 /

Szerintem a felvételen már kerekes.
Büszke vagyok, hogy beszélhettem, kezet foghattam vele.
(#) mohinger válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Hé, 11:07 /

Köszi a felvételt!

Többek között ezekről az időkről is beszélgettem vele anno, nagyon sokat mesélt róla. A Taxitársaságnál eltöltött időkből ered az itteni nickneve, azt is elmesélte.
(#) sany válasza mnyugger hozzászólására (») Hé, 12:15 /

Idézet:
„Büszke vagyok, hogy beszélhettem, kezet foghattam vele.”

Ezzel én is így vagyok.
Következő: »»   257 / 257
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem