Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Tipikus használati mód amikor autó a ház előtt áll, és este beállunk csak az utcáról a garázsba. Ez minden autós nap egy plussz hidegindítás a húsz méterért. „egyetlen hidegindítás alkalmával annyit kopik a motor, mintha elmentél volna vele 200-250km-t.”
Régi már, de hátha: https://www.timony.com/jokes/2008/03/25/car-for-sale/
"Az alábbiakban egy valódi hirdetés szerepel egy ír újságból..! Eladó: - egy 1985-ös kék Volkswagen Golf, - csak 15 km, - csak az első fokozatot és a hátramenetet használtam, - soha nem hajtottam keményen, - eredeti gumik, - eredeti fékek, - eredeti üzemanyag és olaj, - csak 1 tulajdonos." És a csatolt képen egy sziget látható egy tengeren... Mi a hiba?Látom, írtok a témába, csak amit írtok nem látom 10:13 óta.![]() Módosítás: Hogy írtam, előkerültek a többiek írásai is. A hozzászólás módosítva: 18:54
Semmivel sem tartanám rosszabbnak a motorját, mint az orszagunkban átlagosan használt autókét. (Amivel bejárnak dolgozni néhány km-t, meg haza, aztán be e boltba, gyerekárt, stb. Ez mind hideg motor "hölgy tulajdonostól")
Annyi gáz azért lehet, hogy néha (hidegen) tolni is kellett némelyiknek. Esetkor nem melegítgetünk ![]() Ellenben a karbantartások általában megvannak, és kicsi az esélye a rohadás gittel gyógyításának. (A kasznimunka sokkal drágább, mint amotorjavítás, erre gondolj) Én (ha jó áron adják), lehet, megvenném. A hozzászólás módosítva: 19:09
Egy mai kocsinál (de mar a 30 évvel ezelőttieknek is) nem gáz a 200000km.
(Állítják, hogy a valóban maiak nem fogják bírni. Tapasztalast nrm tudok, csak állítást. Ezek a mai fiatalok )
Ezen én is meglepődtem, de mikor beléptem (hohy írjak) megjelentek a hozzászólasok.
Nem szerencsés, ha csak azok olvashatnak, akik beléptek...
Belépve felül vannak a friss hozzászólások, anélkül meg alul...ennyi a titok.
Már akinek. Aki úgy állította be.
Nekem egyszerűen NEM LÁTSZOTTAk az új hozzaszólasok, míg be nem léptem. Pedig mutatta az oldal, hogy (pl) sany is újra hozzaszólt. A hozzászólás módosítva: 19:32
Ilyen nálam is előfordul, hogyha írok nem jelenik meg, amit írok.
Igen. Csak mit kiderült törött volt. Mert az előéletében szerepelt, mint károsult. Ezt is elfelejtették mondani, hogy mekkora volt a kára nem tudom.
Végül is azért nem lett megvéve,mert nagy autó volt, be sem fér volna a garázsba. Azóta már lett gazdája. ![]() Nem lett volna olyan olcsó (nekünk). Meg azért egy dolog hogyha megvesszük, akkor azt fent is kell majd tartani utánna. De majd jön másik lehetőség. A hozzászólás módosítva: 19:53
Nem feltétlen van bennük kevés km, leginkább helyszínfüggő, hogy mennyit mennek vele. Ami gáz lehet velük, az elektronika. A mostaniakba is raknak egy pár holmit, amivel összegányolják a műszerfalat, a belső kárpitokat. Amikor kiszedik, akkor meg ki tudja mennyire figyelnek oda rá, hogy mi lesz, majd egyszer csak jön a furcsa miért világít ez a hibajelzés / nem megy valami a kocsiban jelenség és lehet keresni Waldót...
Na, ezt nem mondtad, hogy törött volt. Motorral kezdted.
![]() Persze, az sem mindegy, mennyire, de ott már jobban gondolkodóbaejtő. Idézet: „azért nem lett megvéve,mert nagy autó volt, be sem fér volna a garázsba.” ![]() -1: nekem garázsom sincs. (Nem is igényli egy autó valójaban) -2: fater azért nem vette meg a Mercedest, mert nrm illett a pulóvere színéhez A hozzászólás módosítva: 20:02
Lehet, csak egy kis karc volt rajta.
![]() Majd legközelebb... A hozzászólás módosítva: 20:07
Hacsak nem felejtik benne a ràdiót.
A hozzászólás módosítva: 20:26
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)