Fórum témák
» Több friss téma |
Igen, jól emlékszel...de akkor a RAM manipuláció megoldotta. Ezt a PC-t ritkábban használják...és már kifutóban is van dolog (nyugdíjba vonulás), de még egy ideig életben kell tartani.
(A prg-t bármikor reprodukálni tudom, csak a frissen lekönyvelt anyag van veszélyeztetve) Mindesetre tanácsoltam ezt-azt és egyenlőre nincs visszajelzés. Ez a win32k.sys-ről akarnék megtudni ezt-azt, a neten mintha azt olvasnám, hogy ezt sem sikerült jól összerakni... A hozzászólás módosítva: Pé, 22:00
"Nem akarásnak nyögés lehet a vége", valahogyan rendbe kéne szedni azt a megmaradt "őskövületet", ha már az adatok miatt ennyire értékes...
Ha beírod a Google-be a hibakódokat, akkor elég széles skáláját hozza a forrás hibáknak.
Igen, pl. "faulty RAM or incompatible drivers"...a meghajtóprogi ugyanaz évek óta, a RAM-ot persze majd kicserélem. Másik VGA kártyával is lehetne próbálkozni, de időbe telik egy PCI VGA-t előkeresnem...na meg a hozzávaló megfelelő driver. De készülök...
Meg az alaplapi kondik állpota is kérdéses már...
Szerintem a lap típusától (és típushibáitól) függően, első lépésben érdemesebb használtan venni egy másik ugyanolyat (de jól működőt) mert egyrészt olcsóbb mint kondikat cserélgetni, plusz ezeknél nagyon könnyen szakadnak fel a vezető fóliák a megfelelő felszerelés hiányában (6-8-10 rétegű nyákból nehéz sérülésmentesen kiforrasztani az átmenő lábú kondenzátorokat). Ha pedig mégis szükséges egy felújított lap, akkor van egy tartalék a kondicserék kikísérletezésére.
Ez egy speciális slim asztali fekvő desktop PC. Többet nem is láttam belőle még...
Van kéznél több notebook is, amire könnyen instalálni lehetne a programot. Külső keyboard/egér/monitor-ral tökéletes lenne...én ebbe az irányba terelgetném a megoldást, de a "vásár" nem rajtam áll. A hozzászólás módosítva: Szo, 10:24
Arra akartam utalni, hogy egy ilyen öreg masinának lehet csak a torka véres és élő adatot rábízni - pláne még folyamatosan dolgozni rajta, újabb adatokkal tölteni simán felelőtlenség.
El kellene magyarázni "Mancinéninek", aki készül nyugdíjba, hogy még valahogy át lesznek mentve a cuccok máshova, de ezt ne akarja már használni, mert kitudja mikor, természetesen a legváratlanabb pillanatban huszadika körül be fogja mondani az unalmast végleg. Akkor meg uniman majd széttárja a kezét, s miközben küzd, hogy életet verjen bele, kapja az áldást, hogy "de édes fiam hiszen ez húsz éve megy már miért most döglött meg, amikor pont bevallási időszak van és már egy órája is késő lett volna, ha kész van". Nem hiszem, hogy erre vágyik, de könnyen ez lesz a dologból, ha nem sikerül értelmes irányba terelni az ügyfelet.
"Ez egy speciális slim asztali fekvő desktop PC."
Oké, de milyen alaplap van benne, milyen SATA vezérlővel? Brand gép vagy egyedi építésű?
Egyetértek a meglátásoddal: jobb előre menekülni. Viszont az idősebbek nehezebben szoknak / tanulnak meg új dolgokat, erre az esetre lehet alternatíva a meglévő megújítása.
A hozzászólás módosítva: Szo, 11:39
Gyári "egybe gép" szerű, talán angol...most nincs kéznél fotóm róla.
Majd linkeld be, hátha hozzáad valami infót és okosabbak leszünk általa.
Egy homályos képet mégiscsak találtam róla...
Értékelem a humorodat, csak ezekből nem sok konkrétum derül ki a gépben lévő hardverről.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |