Már nem rendelek semmit.
Sok középiskola oktat elektronikát.
Sok fiatal szerzett gyakorlati elektronikai tudást mert olcsók voltak a komponensek.
Most nem biztos, hogy a család meg fogja venni itt Magyarországon a több ezer ft-os kontrollert és egyéb alkatrészeket.
A hozzászólás módosítva: 11:41
Az a lehúzás, Banggood sajátosság, ha kikapcsolom akkor figyelmeztet hogy ha elveszik a csomag út közben akkor

duzzoghatsz magadban, mert nem térítenek meg semmit. Amúgy a reklamációkezelésük nagyon nehézkes, több hónap alatt sikerült végére jutnom egy minőségi problémának, kb. lehetetlennel határos pénzt visszakapni. Az Ali ehhez képest sétagalopp.
Cserébe viszont bizonyos termekénél (jellemzően mûszerek) tényleg jók az áraik, és újabban a szállítási idő is kész csoda, most egy hét alatt ideért egy csomagom (pedig egy mOhm mérőre jövő évi dátumot írtak

ezt utólag szúrtam ki, szerintem elírták).
De hát csak arra kell figyelni, hogy európai uniós (vagy azonos elbírálasú) orszagból érkezzen. Akkor eddig sem volt vám, most sem lesz.
Ali-nál is legtöbbször (papír szerint) EU-ból jött. Néha valóban Kínából (mert nem volt más), egyszer fizettem is vámot. Akkor még a szamla alapján.
Az Ali-n hogy látom , hogy honnan jön a cucc ?
Hirtalen ezt fényképeztem:
Ui: most tovább nem keresgélek. Láthatod, lehet.
Néhány ft-os ellenállast meg talalok itthon is.
A hozzászólás módosítva: 12:44