Üdv! Pont azt akartam írni én is, amire user1914 utalt. Ha feltételezed, hogy a bemeneti illesztő áramkör hibás, azt feltérképezve és megkerülve szimulálható a logikai szint, ami szükséges indításhoz.
Ha ez sikerül, rögtön kiderül, hogy valóban a feltételezett áramkörben van -e hiba.
Ha úgy sem indul, akkor feltételezhető az is, hogy máshol van a hiba, ami laikusként nem is látható,
esetleg valami figyelt feltétel mégsem valósul meg, annak ellenére, hogy a teszt lefut...
A hozzászólás módosítva: Kedd, 14:22
A 60V az gyanús. Az EBUS max 24V szokott lenni.
Köszi a válasz! Próbáltam végig nézni, de nem találtam problémát. Esetleg valakinek van szervizes tapasztalata még garanciás, hogy mennyi idő szokott lenni a kiszállás miket kérnek még a garancia levelen kivül?
A hozzászólás módosítva: Kedd, 23:53
Hello!
Lucifer pontosan arra gondolt! Tehát újra kellene mérni, ezt a feszültséget a két pont között, hogy milyen feszültségnemet, értéket mértél és az áramot is, ha a műszerrel a TA1-et rövidrezárod.
"Hagyományos szobatermosztát bemenet (TA1): Ez egy feszültségmentes (száraz) kontaktust igénylő bemenet. Bár a vezérlőpanel belső köre alacsony feszültségen (típusfüggően 24 V DC törpefeszültség) működteti a figyelőáramot, ide kizárólag potenciálmentes (feszültségmentes) kapcsolót vagy termosztát relét szabad kötni. Külső 230 V-os feszültség rákötése a bemenetre a vezérlőpanel azonnali meghibásodását okozza."