Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Whirlpool mosógép
 
Témaindító: janosf, idő: Aug 5, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   10 / 10
(#) Dino71 válasza bami57 hozzászólására (») Nov 24, 2019 /
 
Bár mi lehet. Elsőnek ellenőrizzed a szénkeféket 1,5cm hosszú már rövid, fújd ki a kefeport. Ellenőrizzed a fűtést testzárlatra. Ha ezek jók akkor az elektronika táp részében lévő kondikat cseréljed.
(#) bami57 válasza Dino71 hozzászólására (») Dec 6, 2019 /
 
Szia!
Köszönöm az ötleteket,de a megoldás sokkal egyszerűbb volt szerencsére.A vízbetöltő tömlő aljánál is van egy szűrő, amit én nem tudtam és az volt sűrűn eltömődve.Azért állt le mindig vízbetöltésnél.Az más kérdés hogy hogy került oda annyi kosz a vízcsap csatlakozásnál levő szűrőn keresztül.
(#) BarnaPili hozzászólása Jún 28, 2020 /
 
Sziasztok!
Barátaink mosógépe tönkrement.Egy Whirlpool AWS 51012,elöltöltős keskeny mosógép.
Szaga volt,a motoron lévő csatlakozó kapott egy kis vizet,és megégett. De ez a kisebbik baj.A víz a fűtőbetét mellől jön,ami a leszakadt dob miatt feszül a helyén.
A kérdésem a következő:
Szerelhető ennek a típusnak a dobja,bontható-e az üst?Milyen módon rögzül a dob a tengelyre?
Köszönöm a válaszokat!
István
(#) totoka2 hozzászólása Júl 7, 2020 /
 
Sziasztok!

Van egy Whirlpool AWT 7125/s típusú öskövületünk, és most megadta magát az ürítő szivattyú. Azt kicseréltem, de szétszedéskor megláttam a lengéscsillapítókat, és elgondolkodtam, hogy vajon 17 év után azokat érdemes lenne-e cserélni?! A dobot meglengetve a rugókon nem érzem, hogy sokat csillapítana rajta a két lengéscsillapító.
Mi a jelenség, mikor kell azokat is cserélni?
Gondoltam, ha már hozzányúlok, akkor azokat is kicserélem, ha van értelme.
(#) mnyugger hozzászólása Okt 14, 2020 /
 
Van egy Whirlpool_awo_d_1009_ex elöltöltős mosógép.
Időnként végig megy a program, máskor meg centrifugáláskor F06-os hibával leáll.
Ha csak centrifugálni akarnak, akkor is F06-os hiba.
De van amikor hiba nélkül megy.
Mi lehet a gép hibája?
(#) Nemeslaca hozzászólása Okt 16, 2020 /
 
Sziasztok! Whirlpool AWM 6122 tipusú mosógéppel van problémám. Egyik programmal sem indul el. Próbálom indítani, rövid ideig szivattyúz, majd a zöld kulcs elkezd villogni és folyamatos kattogás hallható az elektromos panelból majd leáll. Öntesztnél be engedi a vizet, bent tartja, majd kiszivattyúzza és más semmit nem csinál. FA hibát ír. Aquastop hiba. Ezt meg tudtam nézni. Szénkefét már cseréltem benne, és az ajtókapcsoló is jó. Van valakinek ötlete, hogy merre kesgéljek? Hogy hol van az aquastop kapcsoló?
(#) M62-501 hozzászólása Nov 29, 2020 /
 
Sziasztok. Whirlpool AWE 2214 felültöltős mosógépem hibakódot jelez ki...meg is van a netről a hibakódok listája, hogy ha ez meg az a led világít a villáskulcs piros ledje s a Start gomb melletti zöld led villogása mellett akkor függően ugye attól, hogy még melyik zöld világit a mosási program fázisának, szakaszának állapotát jelző ledek közül...a hibakódlistát hogy értelmezzem? Az X a világító ledet jelenti vagy a vízszintes csík jelenti azt hogy melyik led ég? Az alábbi képeket küldöm a hibakód-listával, és a mosógépem hibakód ledkijelzésével...a 3. és a 4. led ég...segítsetek legyetek kedvesek, hogy ez most F 06 tachogenerátor hiba vagy F 28 motor csatlakoztatási hiba a kód alapján? (A tünete: a vízbeeresztés előtt ugye pörget hármat a dobon aztán vízbeszívás és utána amikor elzárta és várnám, hogy most a vízzel együtt is pörgesse a dobot akkor megáll, semmi...1-2 percig csend aztán jön a hibakód s nem megy tovább. Köszi a segítségeteket előre is.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2020
(#) M62-501 hozzászólása Feb 7, 2021 /
 
Sziasztok...Whirlpool AWE 2214 mosógép meg sem nyikkan, semmilyen led nem világít a hálózati csatlakozó bedugott, és a programválasztó forgókapcsoló gomb elfordítása utáni állapotban sem...a hiba észlelése előtt a lakat azaz az ajtó zárását jelző led egy pillanatra kivillant aztán utána semmi...a kérdésem a következő...ez lehet a kondenzátor hibája? Ha igen, hogyan, melyik lábain mérjek, mit (nyilván ellenállást) s mennyinek kéne lenni? A kondenzátor így néz ki, rajta a paramétereivel. Köszönöm ha valaki tud segíteni. Esetleg ilyen kondenzátora valakinek?
(#) VIM válasza M62-501 hozzászólására (») Feb 7, 2021 /
 
Szia! A tápegység részen keress egy LNK ic-t az szokott tönkremenni.
(#) at22 hozzászólása Vas, 10:02 /
 
Sziasztok! Hozzam került egy whirpool Awe 2550 es mosógep.
Vagy 4 alkalommal jól működött. Egy nap be akartuk üzemelni de nem csinált semmit. Nem kap áramot a vezerlő panelig eljut az áram ennyit ki derítettem. Valaki tudna segiteni?
(#) VIM válasza at22 hozzászólására (») Vas, 12:34 /
 
Szia! A tápegység LNK IC-je megy tönkre, mert határértékre van méretezve. Ebből a legnagyobb áramút kell beépíteni (306) és a hozzá tartozó védelmi alkatrészeket kicserélni amik tönkre mentek. Az egyik soros ellenállás az huzal, nem fémréteg, mert az nem sokáig fogja bírni. Az induktivitás is tönkre szokott menni ami hasonlít egy ellenállásra de valójában nem az. Bővebben: Link
Következő: »»   10 / 10
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem