Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Sziasztok!
Találtam ezt a csodát, szerintetek érdems lenne megvenni, vagy mit tudnátok ajánlani helyette ami hasonló tulajdonságokkal bír? Egy B5 erősítőnél szeretném használni.
Próbáld ki az eredeti hex et, nekem úgy nem tetszett.
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy a programot te írtad vagy valahonnan letöltötted.
Gratula! Tetszik a reed relés megoldás!
Akkor működik, ez a lényeg. Nagyon szívesen!
Low E4
High D9 Milyen programozóval égeted?
Az hogy késve reagál visszavezethető hogy azok maradtak alapon.
Most nem tudom megnézni mi a helyes érték. Megnézem és írok, hacsak valaki meg nem előz. Szia!Azt nem állítottam sehogy. Hogyan kell? Illetve azt láttam, hogy van ilyen is csak azt nem tudom milyen értékre kell állítani. A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2020
Gondolom igen. Megnyomom a gombot teker rajt úgy 2sec ideig, ha folyamatosan nyomom megy megállás nélkül. Bár mintha csinált volna ott is kihagyást.
Mivel már neked is az új verzió volt beégetve.
Régebbi verziónál a távon 2x kellett nyomni a gombokat. Nálam azonnal vált, léptetésre és számokra is. A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2020
Beégettem ezt a programot, nem történt változás.
![]()
https://www.hobbielektronika.hu/forum/getfile.php?id=350646
Ez a hex van beégetve
Az én távirányítóm nem az a Philips amit te javasóltál hanem egy univerzális, így nekem csak a számokkal megy a váltás. Az encoder sem tud hamarabb váltani csak a 8mp. elteltével.
Szia!
Neked lehet, hogy régebbi program van beégetve. Számokkal is tudsz bemenetet váltani? Ha nem, akkor a régebbi verziót használod.
Szia!
Még egy utolsó kérdés és nem zavarlak többet. A csatornaváltások között ha jól számoltam el kell telni kb. 8 másodpercnek. Ez alatt az idő alatt nem reagál másik csatorna gombra csak a hangerőre. Ezt hol lehetne megváltoztatni, panelszinten vagy programügyileg. Jó lenne ha ezt az időt le lehetne redukálni sokkal rövidebre. Üdv és köszönöm a türelmeteket.
Szia!
Bocsánat de lemaradtam, néha dolgozni is kell ![]() De már megválaszolták neked.
Ez is alkalmas
Próbáltam, használható.
Ilyesmi nincs kereskedelmi forgalomban? Konkrét típus érdekelne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Szia!