Fórum témák
» Több friss téma |
Bemész egy számítástechnikai boltba, és szerintem beforrasszák pár forintért (nem 12 ezerért...)
Sziasztok.
A távirányítók felújításáról annyit hogy én kipróbáltam mindent némelyik működött némelyik nem. Feladtam. Aztán eszembe jutott a "vaspor" Régen a kályhákat kenték be vele és szép lett a rozsdás kályha. Ez bevált szivacs a vasporba, átdörzsölni a nyákot is és a gumi lapot is, lefújom és kész. Hihetetlen de már fél éve nem kellet hozzányúlni az eredeti távihoz, ( évekig nem működött ) amit vettem univerzális meg ment a fiókba.
Sziasztok,
Legegyszerűbb megoldás az elérzéketlenedett távirányítók bajára ,ha meleg pákával megdörzsölgetitek a gombok talpait, és azután mintha új lenne
Üdv. Van egy távirányítóm, ami állandóan jelet ad le (mintha be lenne ragadva egy gomb), amint belerakom az elemet. Le is merített így 2 elemet. Most szétszedtem, hogy mi a baja, megtisztítottam a lapot, de így is ahogy megkapja a 3 voltot egyből "világít" az infraled a tetején. Univerzális szóba sem jöhet, mert ez egy viszonylag régi hifi távirányítója, valószínű másikat sem tudok szerezni, viszont így eléggé lecsökkentek a hifi funcióinak száma. Mi tud elromlani egy ilyen távirányítón?
Amikor új elemet raktál bele, lehet, hogy véletlenül nyomva tartva egy gombot tetted bele az elemet. Nekem volt már, hogy csak ennyi baja volt. Én is szétszedtem elsőnek, később kaptam ezt az infót.
Mi lehet a baja, ha 100%-os biztonsággal állíthatom, hogy nem a gomb vacakol?! (Kizártam ezt a lehetőséget.) Az áramkör felületét megtisztítottam, a két nem működő gombnál picit csavarhúzóval megkapartam, de még így sem akar működni.
Sziasztok!
Gondom van nekem is. Van egy Akai VS-22 képmagnóm. Próbáltam az alufóliás dolgod de nem jött be. Jelet kap mert vannak gombok amik működnek. Próbáltam kis fém darabbal összezárni a panell érintkezőit még úgy sem sikerült, De vannak gombok amik erre is működtek. A panelem lehet rossz???? Köszönettel
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy a távirányítós hangfalszettemnek részben meghalt a távirányítója. A vicces az, hogy csak a bekapcsológomb nem működik rajta ![]() Van ötletetek, hogy hogyan tudnám manuálisan bekapcsolni a kütyüt, ha nincs rajta ezt a célt szolgáló eszköz? Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, hogy ha a távirányító gumilapját valamilyen mosószerrel lemosnám, lejönne az érintkező pogácsáról a vezető réteg? Köszönöm.
Szia!
Én már mostam le szappannal, de utána bedörzsöltem grafitos ceruzával, azóta jó.
A grafit mindenképpen kell, vagy hátha anélkül is jó lenne?
Azért szeretném a mosószert, mert a nyomógombok - ahol nyomkodom - "kissé" koszosak. Tehát csak az lenne a lényeg
Szia !-lehet beszerezni javító készletet. (_ragasztó_szén-gumi korong)-csupán az eredetit kell teljesen lecsiszolni,mivel ha nem teszed, a magasság túl nagy lesz és túl érzékennyé válik.
Csiszolásra legjobban alkalmas eszköz a műanyag körömcsiszoló. Évek óta használom, mindig megelégedéssel fogadták a javítást. /újat csináltál/ üdv:Béla
Kösz a választ, de szerintem a javítókészlet többe kerülne, int egy másik (URC22B) távirányító
Üdv.Kérdezni szeretném, TV távirányító. Kb.50%-ban ha irányítani akarom a TV-t a távirányítóval nem azt a parancsot hajtja végre amit én vezérlek neki. pl. hangerő fel, és ő inkább csatornát vált :- ( ( . A TV-vel lehet a baj v a távirányítóval?
|
Bejelentkezés
Hirdetés Frissek 2013. Jún, 19. Sze
12:54:12 Jelenleg 463 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
|

Hírek.xml