Üdv!
Én a webaruhaz.hu-ról vásárolok hasonlókat, semmi baj nincs velük, általában egy csomag(4 szín) ilyesmi árban van, de amit mutattál az olcsóbb.
Amiket legutóbb kaptam azok V6.1-es chippel vannak szerelve, az ezelőttiek voltak V6.0-ásak.
Viszont a teljes kompatibilitás nem hinném, hogy igaz.
Barátom SX100-asában nem működtek az utángyártottak, szépen berakosgattam sorba öket színenként, de a legutolsó patron berakása és betöltése után kidobta mind a 4-re, hogy a patronok nem ismerhetők fel, de ezek még a V6-osak voltak.
MEgoldodott a hulladék EPSON mizériám! Lehet kapni olyan kitet ami auto resetes csipet tartalmaz. A chipeket átraktam a korábbi ki sem urult tintáimba és úgy tűnik örökr emegoldódott a propléma.
Azt hittem lépcsőt csinálok a dx4400 ból, de így már jó.
Az a baja az utángyártottnak, hogy ugyanúgy elévül az ideje mint a gyárinak úgy hogy nem is üres. Nem a tinta szintjét nézi, hanem tippel a tinta szintjéről és egyszer csak azt mondja hogy üres... A 6.0R verzióval ez a kérdés megszűnt, az a lényeg hogy áram alatt kell betenni a patronokat.
Srácok!
V6 os csipes patronokat lehet még kapni.
Én a SX 210 esembe ezeket használom. Minden ok. mert eredetinek véli és így nem kell pöcsölnöm az üzenetekkel...Mitmondjak árukhoz képest zsírjó. Pedig nálunk kap gazdagon a gép. asszony ad neki bőven. Már vagy huszadik 'garnitúra' megy benne. Innen rendelem én- korrekt megbízható társaság.... Bővebben: Link