|
|
| Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005 |
|
|
|
|
|
Sziasztok!
_SMD_ kivitelben kellene két olyan csatlakozó, ami az ibm pc 3,5"-es 1,44MB floppy drive-ok hátulján van.
34 pin apa aljzat, és 4 pontos táp csatlakozó, aminek a nevét sem igazán tudom.
Köszönöm. |
|
|
| Nagyon kérnék mindenkit, hogyha az alábbi mikrokapcsolót Magyarországon felfedezi valamelyik boltban, akárhol jelezzen már felém nagyon fontos lenne.Kezd tönkremenni az egerem bal és egy kicsit a jobb gombja is. Ez a típus kéne: D2FC-F-7N |
|
|
L@mex: 45-04-13, 45-02-16, 45-03-40,45-05-36 rendelési számon. A felesleges fém rész leszedhető róluk. Sajnos nem Omron minőség, de egy darabig bírja - vegyél több darabot... |
|
|
Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudnék beszerezni 5KP33A-tipusú supressor diódát? Vagy esetleg mi lenne jó helyette? |
|
|
| Sziasztok az szeretném kérdezni, hogy tudtok e valami olyan helyet ahonnan tudok szerezni 400v (vagy nagyobb)és több mint 1000uf-os kondit amit tudok használni coilgun-hoz. |
|
|
Lomexben van 10 000 µF is. Mondjuk ára is van  |
|
|
Szia!
Köszönöm az info-t! |
|
|
| Szia.Küldtem egy helyet, üzenetben ahol még hozzájuthatsz.. |
|
|
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek nekem! Szükségem lenne
stk 4204 mk2,vagy mk5-re. De ha minden kötél szakad akkor a stk 4144 mk2,vagy stk 4144 mk5 is jó..
Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném
Üdv! Joci. |
|
|
| Sziasztok nem tud valaki nekem eladó 24FC512I/P-t? 2db kellene? köszönöm! |
|
|
Szia!
A Chipcad-nél van, most akciós is, de a szállítás elég húzós (a memóriák árához képest). |
|
|
| Köszönöm szépen a segitséged! |
|
|
Üdv!
6-8mm-es ferritmag,30-35mm hossz,hol kapható??
Lomexben nincs. |
|
|
Ha valaki tudja,kérem írjon,hogy ferritmag hol kapható????  |
|
|
Szervusztok!
Epson Toyocom, vagy ahhoz hasonló tokozású 66MHz/5V-os oszcillátort keresek. A lényeg az lenne, hogy ne fém tokos legyen, mert szeretném átfordítani a lábait a NYÁK túloldalára történő forrasztáshoz, lehet SMD is.
Köszönöm a segítséget!
Mur |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Szia!
Ma tudtam kipróbálni a billentyűzetet. Sajnos nem működik 2 gombra reagál csak arra se azt mit kéne 
A régi billentyűzeten van XT - AT kapcsoló, ha xt re van rakva akkor működik. De ezzel a sima átalakítóval nem megy.
Üdv gebo |
|
|
| Üdv az érdekelne, hogy ikarusz busz kompresszort hol lehet venni vagy nincs e valakinek eladó? |
|
|
| Nem nekem a 2 hengeres kivitel kellene valami ilyen igy néz ki kb Bővebben: Link |
|
|
| Ez például? Bővebben: Link Bár gondolom ez is inkább típus és évjárat függő dolog. |
|
|
Igen pont ilyen volt köszi  |
|
|
Sziasztok!
Érdekelne, hogy hol lehet kapni hét szegmenses kijelzőkhöz keretet?! Konkrétan 14mm-es érdekelne. Esetleg színezett plexi üveggel ami piros és zöld.
Üdv. Roli. |
|
|
Sziasztok!
Mivel helyettesíthető ez az alkatrész, ami esetleg kapható is, mert ezt sehol nem találom.
Köszi! Bővebben: Link |
|
|
Bocsi, de ez a jó link. Valaki tudja e hol szerezhető be?
Bővebben: Link |
|
|
Szia!
itt mutatnak néhány helyessetítőt. A HQ-n vagy a FHD-nál nézz körül. |
|
|
Heló!
Nem igazán tudom ki nézni mi a különbség az X, és az Y jelölésű között! |
|
|
| Az x-es variánsra is ezek a találatok: Bővebben: Link. Az X-es verziónál hiányzik egy belső RC ellenállás a kapcsolási rajza szerint. |
|
|
Üdvözlök mindenkit!
Egy kis szerkezet tervezési fázisában vagyok, aminek egy alkatrészével gondom akadt.
Egy nyomógombra lenne szükségem a lehető legvékonyabb méretben.
Másodlagos igény, hogy kis nyomásra már kapcsoljon.
Ha lehet webshop linkeket is kérnék.
Nagyon köszönöm és Előre is elnézést a bugyuta kérdését, kezdő vagyok még itt.
Üdv all. |
|
|
Üdv.
Van egy Mp5 lejátszom már elég rég megvan és most jött egy probléma hogy mivel van külső hangszórója is ezért mikor rádugom a fülest akkor ugye értelemszerűen nem aktív csak a füles megy. De most mikor rádugom nem veszi észre hogy rajta van a füles és mind a 2őn szol Meg a másik probléma hogy néha szaggat a kimenet szerintem haldoklik a jack aljzat. Szerintetek hol tudok ilyet venni vagy megtudom javítani? Meg nem mertem hozzányulni.Mp5 50 i |
|
|